Önde dişim kırılmıştı 2 3 senedir kirikti geçende de düştü tamamen bende doktora gittim bugün doktor kadındı işte dis fircalaman zayif bu şekilde kaplama olmaz dişlerini fircala oyle gel dedi çok utandım antibiyotik verdi enfeksiyon kapmış orası normalde de zaten yamuk yumuk dişlerim hep düzenli fircaliyodum ama birkaç senedir evdeyim diye aksattigim olmuştu kabul ediyorum zamanında dis teli istedim ama ailemin durumu iyi olmadığı için yapamadık yani çürük olmasa bile yamuk yumuk birde 2 sene önce feci şekilde dis agrisi çekmiştim bir ay kadar
Birincisi bi daha aynı doktora gitme derim. İkincisi zaten sıkıntın olduğu için gitmişsin. O kadar yıldır dişçiye giderim öyle konuşan doktor hiç görmedim cidden kırıcı konuşmuş. Tel tedavisi gerekiyor çene dişlerine, ortada boşluk olduğu için öne doğru kaymaya başlamış. Bu iyi değil ilerde sonra diş eti greft ameliyatı olmak zorunda kalırsın ve çok ağrısı oluyor. Dişlerini fırçalarken nazik fırçala sert fırçalamak diş eti çekilmesine sebep oluyor.
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Kadin doktordu eşi de yanindaydiberaber çalışıyorlar mis aynı odada haliliyle içerisi de kalabalıktı 4 5 kişi vardı. Maalesef calismiyorum bir butcem olsa direkt tel taktiririm ama o da yok o ilacı bitir gel sonra kaplama yapılır şu an bu durumda hiçbir şey olmaz dişini fircala falan dedi birde fircalayibxa kaniyordu ondan pek fazla fırçayla dişimi kopurtemiyordum
O zaman enfeksiyon var dişinde antibiyotik mi verdi.
Soran
1 yıl
Aynen klavunat diye bi hap verdi bunu kullan gel dedi birde o kırık dişimin kökü icerde kalmış fotoda belli o enfeksiyon kapmış onu çeker mi nasil olur
Bu yaşta bu dişler kötü maalesef bir de bir süre ağrı yapıp daha sonra ağrısı kesilmiş dişler var muhtemelen ara ara enfeksiyon görüyorum. Tedavileri yapılmalı
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
27yasindayim maalesef küçükken bile en cok gittiğim doktor dişçidir hep dişlerim düştü yerine yenisi çıktı onlarda yamuk yumuk çıktı nasil düzelecek bilmiyorum tel taktırmak da imkansız gibi durumum olmadığı için.