hayır bence dişlerin güzel. Erkeğin öyle demesi karakterini dışa vurmuş. dişlerini göstererek gülmek herkese yakışmıyor. bunun dille alakası yok yüz yapısıyla alakası var. ağzı büyük olanlara 32 diş gülmek yakışıyor. ama herkes bir değil
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir kısa bir uzun dişlerin. Diş hekimine tedavi olabilirsin.
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Param olsa burada sormak yerine yaptırırım değil mi?
Dişlerim çok mu kötü dedin, ben de kötü olarak algılanması bir uzun bir kısa olmasındandır dedim. Ayrıca dişlerini düzelttirmek o kadar pahalı olmamalı. En azından implant kadar pahalı değildir.
Diş teli 5000 Türk Lirasına takılıyor. Bilmiyorsan yorum yapma bari. Dişlerin bozuk, çirkin duruyor diyebilirsin. Ama diş hekimine tedavi olabilecek olsam burada olmazdım zaten. 5000 tl senin için ucuzdur belki ama benim ve ailem için çok pahalı.
Ben kozmetiğe para harcayan bir insan değilim zaten. Herkesi kendiniz gibi sandınız sanırım? Ne fondoten kullanırım ne bir şey sadece rimel ve ruj sürerim. Rimelim de rujum da bana 6 ay yeter. Aldığım rimalin fiyarı Avonda 15.90 aldğım rujun fiyatı 12 tl. İkisi toplam 28 tl ediyor. Yıllık 56 liralık bir harcamam var. Dişlerimi yaptırmak için 5000 tlyi kaç yılda biriktirebilirim. Ömrüm yeter mi bir hesaplayın. Aslan gibi saldırmakmış. Siz önce ne yazdığınızın bir farkına varın.
Senin kadar olamasam da, embesil. Laf bulamayınca laf sokmaya çalışan alt tabaka bir eziksin. Zengin olsan ne olur, dünyanın sonunu getiren senin gibi mallar zaten. Allahın amipi.
Herkesi kendin gibi ezik mi sanıyorsun? Senin gibisine erkek arkadaş falan fazla, odaya kitlemek lazım seni. Kızımızın maşallah her şeyi tam, bir dişleri eksik. 🤣🤣🤣
Ay Allahın eziğine bak, erkek arkadaşın falan da yok senin herhalde, rezil seni. Kıskançlıktan kudurmuşsun belli. Her şeyim tam tabii, bakana 3 kez baktırırım. Allahıma şükürler olsun, senin gibi değilim dfklsjg
En İyi Cevaplar