Güncellemeler
1 yıl
..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Crp 10.8 plt 450 wbc 12 neu#8.7 neu%74.3 demir 26 demir bağlanma kapasitesi 393 b12 1600 bunlar yüksek baş dönemem bacak agrım vs vardı başka bir şey yoktu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Değerlerin normal ama yaygın anksiyete bozuklugun var
Ne alaka
Anksiyete bozukluğu olmayan biri kan değerlerini inceleyip netten arastırmaz. Kan okuma öyle herkesin değerlendirip netten öğrenebileceği birsey değil tek bir değerle okunmaz. Evham yapma
Evham yapan yok zaten mersk ettim sen merake dio arastirmiyirmusun
Ben araştırmıyorum ama hastalarım arastiriyo 🤣🤣 yoksa kansermiyimmm 😳😳😳😳 gözler tam olarak böyle
Siz doktorsunuz b12 yüksek niye
Ya semptomlarına göre B12 romatit durumlarda yükselir genelde ama bu kanla romatizma diyemezsin romatit faktör bakılmalı ayrıca eklemler elle muayene edilmeli netten araştırırsan evham yaparsın sürekli B12 yüksekliği yazarsin kanser çıkar karşına taş yaz taş kanseri cikiyo lanet googlede
Evet kanser cıktı ya bende bacak ağrısı var sol bacağım aşırı ağrıyor ve ufak bi sislik var 1 yıldır felan genişligi 2 3 cm bir şey bundan kaynaklı acaba
İşte bunu doktor arkadaş degerlendirmeli bütün ihtimalleri değerlendirip sonuca ulaşır ekarte ederek bu yazsana bu hangi poliklinik flan
Nasıl psikiyatri aile hekimine yönlendirdi ama
Anlamadım psikiyatri mi kan istedi senden aile hekimine yonlendirdi
Evet kan istedi sonra baktı aile hekimine git def8
Aile hekimi ne alaka dahiliye polikliniğine gideceksin gripmi bu aile hekimine gideceksin
Ne biliyim Sadece demir dedi yüksek diye diğerlerini umursamadi
Sen dahiliyeye git bacağını anlat
Bacağım önemlisidir ki Ne olabilir kanlarda bisey var mı ya da baglantilimi
Ben olsam romatit faktör ve bir batın BT bakardim
Bakalım ya aile hekimine pazertesi gidicem ce baş dönmemi soykuycem sadece
Ya pskiyatri sende anksiyete bozukluğu yok dedi yani saldı öylemi
Hayır ya okb şizofreni başlangıcı karışık anksiyete depresif bozukluk bunlar varda bacağım önemli birseymidir
Kız 🤣🤣🤣 yaz bir sen bana
Istek attim
Uyumusum ben dün
Öyle olmuş galiba yazmadınız cunku
Crp biraz yüksek demir düşük takviye al B12 çok yüksek kendi kendine düşer ama kırmızı et yeme çok
* CRP (C-reaktif protein): Bu değer genellikle vücutta bir iltihap olduğunu gösterir. 10.8 değeri hafif bir iltihabı işaret edebilir. Bu iltihabın nedeni, daha detaylı tetkiklerle belirlenmelidir.
* PLT (Trombosit): Kan pıhtılaşmasında önemli rol oynayan trombosit sayınızın yüksek olması, vücudunuzun bir yerde kanamaya karşı kendini korumaya çalıştığını düşündürebilir.
* WBC (Beyaz kan hücresi) ve NEU (Nötrofil): Bu değerlerin yüksekliği de yine bir enfeksiyon veya iltihabın varlığına işaret edebilir. Nötrofiller, vücudun enfeksiyonlarla savaşan başlıca hücreleridir.
* Demir: Demir değeriniz normal sınırlar içindedir.
* Demir bağlanma kapasitesi: Bu değer de normal sınırlardadır.
* B12 vitamini: B12 vitamininiz normalin üstünde. Bu durum, bazı durumlarda karaciğer hastalığı veya böbrek hastalığı gibi farklı sorunların göstergesi olabilir.
Baş dönmesi ve bacak ağrısı şikayetlerinizle ilgili olarak:
* Kendi kendinize teşhis koymaya çalışmayın ve tedavi uygulamayın.
* İnternette bulduğunuz bilgilere göre hareket etmeyin.
* Doktorunuzun önerdiği tedaviyi aksatmadan uygulayın.
enfeksiyon var