Okudum seni dinliyecek sen rahatliyacanmi? Ilac verecek beynini uyusturacak bumu daha iyi? Kafana birsey takmadigin sürece kendine önem verdigin sürece beceremiyecen birsey yoktur
Beyin uyusturma ve uyutma amacli calismiyor ki tum ilaclar. Mesela psikolojik olarak surekli kramp giren bir kadin oluyor fiziksel drlar iyilestiremiyorlar psikiyatri ilacoyla iyilesiyor ya da panik atagi varkalbi com carpiyor spazm geciriyor ama spazm psikojik kaynakli oldugundan ruh doktoru daha etkili oluyo
Bilemiyecem ben, bugüne kadar kendi kendimi tedavi ettim, hic gerek duymadim baska birilerine, tabi senin durumundada hic olmadim, ama bendede sinir vardi gülüyordum mesela aninda sinir ola biliyordum bi harekete felan ama kendi kendime onu yendim!
1 saatlik seanstan sonra tedavi edecek degil ki zaten o kadar kisa surede edemez sorunu cozemez cok uzun suren bir terapi onerecek muhtemelen ki psikiyatrin genelde onerdigi budur benim tecrubem var bu konuda
Dogal yollarla, kendini mutlu ederek kafani dagitarak vs cozemeyecegin seyler var ama. Mesela uyku probl3min varsa ya da benim gibi asiri derecede titreme durumun varsa tedavisiz gecmiyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
hayır bedava olsa gitmem.
Neden ki
Gerek yok, gider içerim. Beynin düşünce kısmı duruyor, serotonin kısmı çalışıyor. Mutlu olursun hiç değilse 😁
Vermem kendi kendimi yenilemeye calisirim! Isterse 100 tl olsun yinede vermem hata bedavaya bile gitmem
Oyle kendini dizeltmekle olmayacak isler var. Ben tum avrupayi gezdim. ama mutlu olunca da cozulemeyen hastaliklar oluyor guncellemede yazdigim gibi
Okudum seni dinliyecek sen rahatliyacanmi? Ilac verecek beynini uyusturacak bumu daha iyi? Kafana birsey takmadigin sürece kendine önem verdigin sürece beceremiyecen birsey yoktur
Beyin uyusturma ve uyutma amacli calismiyor ki tum ilaclar. Mesela psikolojik olarak surekli kramp giren bir kadin oluyor fiziksel drlar iyilestiremiyorlar psikiyatri ilacoyla iyilesiyor ya da panik atagi varkalbi com carpiyor spazm geciriyor ama spazm psikojik kaynakli oldugundan ruh doktoru daha etkili oluyo
Bilemiyecem ben, bugüne kadar kendi kendimi tedavi ettim, hic gerek duymadim baska birilerine, tabi senin durumundada hic olmadim, ama bendede sinir vardi gülüyordum mesela aninda sinir ola biliyordum bi harekete felan ama kendi kendime onu yendim!
Nasil peki
Bence her insan kendini istedigi özelikleri istemedigi özeliklerini degistire bilir istedigi sürece, kendime zarar verdigimi anladim, kendimi sevmem lazimmis ve kendimi seviyorum kendime kötülük yapmamam gerektigini anladim buydu ondan sonra sakin olmam lazim sinirlenecegimi anladigim esnada nefes aliyorum sakin diyorum icimden kendime böyle
15 dakikaya 3 bin veriliyor sen 1 saate bulduysan çok iyi
Vermem.. Psikitayriyiye inqnirim ama 3500 tl ye baska aktivite yaparim:))
İşinde iyi bir psikiyatrist ise tabiki veririm. Ruhsal sağlıkta fiziksel sağlık kadar önemlidir
gereksiz ve hicbir faydasi yok dahasi uzun suren bir terapi suresi var
1 saatlik seanstan sonra tedavi edecek degil ki zaten o kadar kisa surede edemez sorunu cozemez cok uzun suren bir terapi onerecek muhtemelen ki psikiyatrin genelde onerdigi budur benim tecrubem var bu konuda
dahasi dahiliyeci ya da norolog cozebilir senin sorununu psikiyatrlik bir durum yok bence zaten norolog ya da dahiliyeci soyleyecektir sana
Norologa gittim ama norolojik bir durum olmadigini soyledi. Norolojik olsa baska zamanlarda da olurdu sinirlenince oldugu icin psikiyatrik dedi
o zaman diyecegim yok dedim zaten yazdim norolog soyler sana diye nitekim soylemis psikiyatr gormen gerek diye
Bacım gel bana ver yarısını 😂
Guncellemede. yazdigim durumu tedavi et verim
Daha beter aklımı oynatırım
Sen de sinirlenme paran cebinde kalsın
Verdiğim oldu
Iyi bi prof zaten 3 4 bin Şu an
Nooo normal uzmanlar 3 4 bin. Proflar allaha emanet
Gerçekten ihtiyacım olduğunu düşünürsem veririm
Verilir iyi gelecekse
Çok gerekliyse veririm.
"Psikiyatri bos iş "diye düşündüğüm için vermem
Dogal yollarla, kendini mutlu ederek kafani dagitarak vs cozemeyecegin seyler var ama. Mesela uyku probl3min varsa ya da benim gibi asiri derecede titreme durumun varsa tedavisiz gecmiyo
yok..
Hayır
Çok bence