Bir klinik psikolog tek seansı 1000 TL olmuş, normal mi? Normal mi bu fiyat
Bir klinik psikolog tek seansı 1000 TL olmuş, normal mi?

Bir klinik psikolog tek seansı 1000 TL olmuş, normal mi? Normal mi bu fiyat
Psikologları gereksiz bulan ve inanmayan insanlar var ciddi ciddi :D Bence bu bile psikoloğa gitmek için yeterli :D
Normal aslında da orta halli için normal değil
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Aldıkları eğitimlerin çok daha pahalı olduğunu duymuştum. Biraz sistemin saçmalığından oluyor bence.
İstanbul'da yaşıyorsanız 153 üzerinden psikolojik danışmanlık randevusu alabilirsiniz ücretsiz. Ben gittim 50 dakikaya yakın dinliyorlar. Tek dezavantajı ayda bir olması.
Ücretli bir psikoterapinin avantajı iki haftada bir veya her hafta olması olabilir.
Seansı daha düşük olan psikologlar da var. Ayrıca şunu da unutmamak gerekiyor: eğer kendi başınıza başa çıkamıyorsanız ve o tedavinin size farkındalık sağlayacağını düşünüyorsanız hiç çekinmeden o parayı verin.
Bir kere geldiğimiz bu hayatta hepimiz mutlu olmayı hakediyoruz. Bir insan mutlu değilse gerisinin bir önemi yoktur
Bizi çekemiyorlar dedikleri bu olsa gerek. avrupada her insanin siradan arkadaşı gibi konuştuğu psikoloğu var ve yeri geliyor alo diyor. Bizde bunu ücrete döküp insanlarin gitmemesi için adeta yaris yapiyorlar. saglik duzeldi diyen cok boş kafa var mesele...
Bir şeyler alıp ihtiyacı olan aileleleri ziyaret edin
Ya da küçük bir çocuğun başını okşayarak sevin...
Saçma sapan yerlere/ kişilere para dökmeyin.
Ruhu; "inanç" tedavi eder...
Siyonizmin ilaç fabrikalarından çıkan kimsenin
İçinde ne olduğunu kimsenin bilmediği...
İlaçlar değil...
Psikolog ilaç vermiyor terapi yapiyor
Biliyorum
Ama o teraziler çoğu kere işe yaramıyor
Sonraki adımı ilaç oluyor psikiyatristin
Nerede ve derecesi ne o kişinin? Kişiye göre değişir. Yillarini bu işe vermiş adiyla ün yapmış taninan biriyse gayet normal o fiyat. Yoksa genelde seans uceeti 350-400. 10 yil üzerinde çalışan bile 600.
Şov yapıyordur bi halt bildiği yoktur boş ver onu. Online terapi 250 yüzyüze 400. 1000 nedir ya şovunda o işin
600 e gidiyordum bugün öğrendim ki 1000 olmuş inan 600 bile düzenli gidemiyordum çok fazla geldiği için bu ücretle mümkün değil çok zor
Değiştir sende. Bir sürü kişi var 1000 liraya 3 seans gidersin. Baskasina git bu kadar basit
Öyle de işte alışıyorsun birine her şeyini en baştan anlatmak çok daha zor yani kuaför değiştirmek gibi bir şey değil. O yüzden sinir oldum açıkçası.
Psikoloğa tek seansta vereceğim 1000 tl’yi düzenli olarak alışverişte harcasam psikolojim düzelir.
Tabiki normal değil. Artik parası olmayan sağlık hizmeti de alamayacak ülkede o duruma doğru gidiyoruz
Klinik psikolog olarak söylüyorum, normal değil. 1000 TL verdiğin de 500 TL verdiğin de aşağı yukarı aynı terapileri veriyor. Biri daha uzmanlaşmıştır daha yakın hissettirir terapiye olan inancını güçlendirir en fazla.
o parayı verdikten sonra psikolojisi normal olacak birini düşünemiyorum bide tek seansı yani sonuçta dlkfşksş
Hayır yani bir doktor olur ayda bir gidersin ne biliyim arada gidersin biriktirirsin bir şekilde ayırırsın ama haftada bir gidilecek yere bunu verirsek cebimize ne kalacak? İnan cidden çok zor.
Psikologa 15 yaşımdan beri inanmam. Hyr o kimki beni düzeltecek? Benden daha çok sorunu olan insan benimki pskolijimi düzeltecek inanmayın şöyle safsatalara artık.
Pek de normal değil. Psikiyatrist seansi normalde 800 TL civarı. Psikolog daha uygun olmalı.
Bence çok pahalı en iyisi kendi kendine yardım etmek
Parasızlıktan psikolojimi bozup düzeltmeye gitmişimdir.
herkes psikolojisine mukayyet olsun valla devir kötü
Bana bakınnn herkes aklına mukayyet olsun aboww bu ne yaa
Değil tabii ki. Parayı onlar kazanıyor ama. Mezunu çok olmasa psikoloji okurdum offf.
Ben psikologlara 130 bin kaptıran biliyorum inan bana
Bozuk olan psikolojim bu fiyat sayesinde düzelmez hâle geldi.
valla ülkede neyin fiyatı artmıyor ki derim ama cevabım şu ki;
ben psikolojimi düzelteyim diye o parayı verecek olsam psikolojim daha beter bozulur.
hiç benlik durumlar değil yani :D
en son ikiyuzelli idi gelen son zamnlar ile yüzde kırk artması anormal değildir bence
Merhaba devlet hastahanesine gidin psikolog için özel ilaç yazıp gönderiyo veya namaza başla nasıl olsa bedava
En İyi Erkek Görüşleri