Uzun zamandır mental sağlığım yerlerde, ustelik konuşacak kimsem yok, son çare bunu istiyorum ve terapi gören insanlar inanilmaz yol kat ettiklerini söylüyorlar
Sizce gitmeli miyim? Aylık gelirim 9500 ve bekarim ailemle yasiyorum.
Uzun zamandır mental sağlığım yerlerde, ustelik konuşacak kimsem yok, son çare bunu istiyorum ve terapi gören insanlar inanilmaz yol kat ettiklerini söylüyorlar
Sizce gitmeli miyim? Aylık gelirim 9500 ve bekarim ailemle yasiyorum.
Bence o psikolog falan hikaye her sorunun çözümü içimdedir sadece görmeyi fark etmeyi bilmediğin için psikolog sana onu söylüyor gösteriyor benim ablam baya bi gitti psikoloğa çok bi değişiklik olmadı hala aynı. Bide bazı şeyler dönemsel geçiçi
Her psikolog aynı değil ki. Çok büyük fayda gören de var
Yani şöyle diyeyim ablam da senin gibi uzman psikoloğa gitti hatta o iki tane psikoloğa gitti aynı anda birisi ablama böyle atölye eğitimi veriyordu ödevler veriyordu işte hayattan ne istiyorsun beklentin neler kağıda yaz gel gibi diğerinde belli günlerde gidip olan biteni anlatıyordu
Ablan ne icin gitmişti tam olarak bir de ne kadar süre gitti
11 ayda muhakkak faydası olmuştur ya...
Aaa ilaç tedavisi o zaman
Cevap
8Cevap
Bence pskolog yerine sosyalleş kafanı kaldır çevrene bir bak
Son çare olarak düşünmen bile sıkıntı. Kolun kırıldığında son çare olarak mı gidiyorsun ortopediste? Ruh sağlığını bu kadar önemsememen bile 600 TL vermeye değer. Ama ayda 1 değil muhtemelen ayda 2 veya 3 kere seansa gireceksin onu hesapla.
Eğer istersen seni dinleyebilirim psikoloji mezunuyum. Psikolojik olarak uzman görüşüne başvurmak her zaman faydalı olur.
Bedava varken neden para veriyorsun anlam veremiyorum
Bedavanin verdiği hizmetten bir şey alamiyorsun maalesef
Ayrıca bedava devlette oluyor çalıştığım için vaktim yok ona
Bedavadan kastım normal arkadaşınla veya güvendiğin biriyle konuşmak belki seni rahatlayacaktır uzman psikolog da konuşacaksınız hani öneri açısından iyi bir öneri falan verir onu bilemem neden izin alınıyor alabilirsin bende memurum
Daha önce gittim ya sağol. Bu sefer özeli denemek istiyorum
Ben vermem, hepsi boş bunların , para tuzağı
Gel iki saat dinleyeyim seni 100 ver
Ailenle yasıyosun maaşın da iyi bence verebilirsin
Bir seferliğine dene içinde kalmasın
30 saniyeye 400 TL verenler var :)))
Ben verirdim yani sende git bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?