Sağlık Bu aşağıda gördüğünüz benim diyet yemğim bolca karnıbahar havuç haşadım ve çok minnak yağ ile kızarttım tabak doldu kalori var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Tabak doldu karnıbahar ve havuç üzerine yoğurt ve bir kaç acı biber ve bir dilim kepek ekmek yedim bu akşam Güncellemeler1 yıl Niye kimse cevaplamaz🙁 Bu aşağıda gördüğünüz benim diyet yemğim bolca karnıbahar havuç haşadım ve çok minnak yağ ile kızarttım tabak doldu kalori var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sebze yemeklerinde kalori hesaplama içine koyduğun yağın kalorisine bak Karnabahar da istediğin kadar yiyebilirsin kg kg yiyecek halin yok sonuçta 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yağ böyle tavayı kaygan yapsın diye koydum öyle yemeklik koymadım yok zaten böyle tabakta yedigimdi hepsi Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Sıfır yağla beslenemezsin Alman gereken yağı hesaplaOna göre ekle... kabızlık yaşarsın Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Tavuk göğüs eti ye yanina bolca salata ekle karnabahar olsun akşam kalori 500 kalorin olsun yediklerin temiz olduğu için kalori olarak bakma Yorumla Soran 1 yıl Dediğini yaparım teşekkür ederim Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yemeğin güzel ama protein hiç eksik olmasın. Et yemekleri veya baklagillerde olsun. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Onlarıda tüketiyorum mesela yarın kuru fasulye var baklagillerden ve turp havuç salatası var Biscolatagirl 1 yıl Güzel🤍 Soran 1 yıl 🤍
Believer34 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Şık bir görüntüsü var. İnsanın rejim yapası geliyor 😀 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Rast gele yapıyoruz sende 🤣 Yorumla Believer34 1 yıl Afiyet olsun sana, kenarından düşer biraz bana 😀😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sebze yemeklerinde kalori hesaplama içine koyduğun yağın kalorisine bak
Karnabahar da istediğin kadar yiyebilirsin kg kg yiyecek halin yok sonuçta
Yağ böyle tavayı kaygan yapsın diye koydum öyle yemeklik koymadım yok zaten böyle tabakta yedigimdi hepsi
Sıfır yağla beslenemezsin
Alman gereken yağı hesapla
Ona göre ekle... kabızlık yaşarsın
Tavuk göğüs eti ye yanina bolca salata ekle karnabahar olsun akşam kalori 500 kalorin olsun yediklerin temiz olduğu için kalori olarak bakma
Dediğini yaparım teşekkür ederim
Yemeğin güzel ama protein hiç eksik olmasın. Et yemekleri veya baklagillerde olsun.
Onlarıda tüketiyorum mesela yarın kuru fasulye var baklagillerden ve turp havuç salatası var
Güzel🤍
🤍
Şık bir görüntüsü var. İnsanın rejim yapası geliyor 😀
Rast gele yapıyoruz sende 🤣
Afiyet olsun sana, kenarından düşer biraz bana 😀😀