Doktor 10mg dus birak dedi cok zorlanirmiyimki duygusal olarak ayni zamanda rivoclonuda biraktiriyor rivoclon cok zorlarmi birakirken?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
doktora sorarak bırak
Cevap paylasmak adina cevap paylasma bak orada yaziyor doktor dedi diye bos yapma
Knk elektrik çarpmalarına karşın narkotik olmayan ağrı kesiciler var o sana yardımcı olur. Bide sosyalleşmeni tavsiye ederim bide ben bırakırken 20 den 10 a 10 dan 5 e düşmüştüm.
10a dustun 10u kac gun 5i kac gun ictin ve ilaci ne kadar sure kullanmistin yoksunluk hissettiriyormu nasil oluyorsun birakirken
Dediğim gibi sadece beyninde elektrikler çarpıyor gibi hissediyorsun. Zaten sıkıntı olursa doktoruna söylersin ona göre bırak devam et der sana
Yok kesin birakcam. kafaya koydumda elektrik carpmasi haric duygusal yonden zorluyormu veya yoksnluk çökkünlük yapiyormu
Hayır. Ama bundan sonra hayatına alacağın kişileri dikkatli seç. Ben tedavi oldum birisini hayatıma aldım sonra psikolojimi bozdu geri gitti geri başladım ilaç tedavisine.
Hayatima kimseyi almiyorum arkadasimda yok ailesel sorunlar var ama onlarlada basacikabilirim ilacsiz
Yeni insanlarla tanımak ansiyeteni yenmeni sağlar. Benim de ailevi sorunlarım var ama onlardan kaçarak çözmüyorum
Bende kacmiyorum yeni insanda istemiyorum hayatimda
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ilerde pişman olacaksın böyle düşündüğün için.
Kimseye guvenmiyorum hayatta
Güvenmeye çalış. Bu hayat tek başına çekilmez
Ailem yeter bana
Yeni bir aile kurman lazım nasıl kuracaksın peki?
Ne yeni ailesi evliyim colugum cocugum var annem var kiz kardesim var kimseye ihtiyacim yok
Hee ben sandım bekarsın kusura bakma yenge
10 mg olanı da yarıya kırarak azalt 1 hafta sonra bırak
10mg bir ay iccekmisim 5 mg olanini ne kadar sure icicem ozaman cok zorlanacakmiyim duygusal acidan daha once kullandinmi?
Ben citoles kullandım oradan biliyorum sen 5 miligrama indikten 1 hafta sonra bırak
Sana nasil biraktirdilar ne kadar surede kac miligramlarla ve ilaci ne kadar sure kullanmistin
Ben 10 mg kullandım fazlası ile işim olmadı ve bırakırken 5 mg olarak kullandıktan 1 hafta sonra bıraktım
Ne kadar sure icmistin
6 ay gibi
Hmm bende 9aydir iciyorum 20lik 10ubiray icsem 5i ne kadar icmem lazim acabaki
Tamam sen tahmini olarak 2 hafta kadar bu şekilde iç ama yine doktora sorsan daha iyi olur tabi ki
Sagol kardesim
Sen de sağol kardeşim geçmiş gitmiş olsun
Doktor ne bilsin 6 sene tıp okumuş falan sen kafana göre takıl
Doktora sordugumi yazdim zaten zorlanirmiyim diye soruyorum ukalalik yapma!
Doktorun bilemedigini burdakiler nerden bilsin ukalalık yapmaymış 🤦
Doktora sormadim gerizkali zorlanirmiyim diye ilaclar birakirken zorluyor ya hani deneyimlemis olan var mı diye sordum uza
İnş bırakamazsın müptezel gibi gezersin 🙏
Sktrgt kopek
Adını yazmana gerek yoktu
Terketburayi coluk cocukla ugrasamicam gece gece
tamam recai abi kızma
Zamanla alisirsin
İctinmi daha once bisey
Bi yakinim icti dr yavas yavas biraktirdi
Evet benimkide oyle olcakda cok zorlandimi peki yakinin?
Zorkayan ilac degil. Ilac icin ce o his acaba kullanmszsam bisey olur mu korkusu yaratmasin
Yok korku yokda zorlicakmi merak ediyorum yesil receteliyide kescem ya o yuzden
Kafanda hazirsan bisey olmaz
Hazirim
O zaman kocaman bir gecmis olsun.
Eyvallah