Secita kullanan?

Arkadaşlar uzun süredir farkında olmadan gece gündüz çene kasılmalarım diş sıkmalarım kaygı artı olarak panik atak durumum var ve dört ay önce sevgilimi kazada kaybettim ama hiç kendime zarar verme gibi bir isteğim felan olmadı bu travma öncesindede kasılmalarım oluyordu okulu kazanabilecekmiyim derdi vardı sadece tabi sonrasında ani çöküş yaşadım bu arada hep mantığımla hareket eden bir insanım doktora gittim ve secita verdi panik atağım olduğundan dolayı korktum hala başlayamadım kullananlar var mı detaylı bilgilenmek istiyorum daha 21 yaşındayım ve bu yaz polis okulu için başvuru yapıcam düzelmesini istiyorum ilk başlamada günde bir tane kullanmam yeterli sanırım yarım kullanmasam bir sorun yaratırmı lütfen saçma yorumlar yapmayın tanımasam bile kafama çok takıyorum vicdanınız varsa eğer şimdiden teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Kullanmak istemedim ama artık aşamıyacağım bir duruma geldiği için kullanmak durumundayım her saniyem düşünmekle ve kaygıyla geçiyor artık kaldıramıyorum güçlü olmak yoruyor kullanma veya salaklık felan diye düşünmeyin çok direndim ama tek başıma yenemiyorum
Secita kullanan?