Ya dün çok kötüydü.. bugün patates yedim falan.. yine midemden o kötü kokular ve geğirme geliyo ya.. kökten kurtaracak bı şey yok mu.. şehirlerarasi yola çıkacağım bı de ya bugün
Yok ya değilim mide sorunları yaşadım bi süre ne iyi gelir gelmez araştırmıştım kafein çay hepsi zararlı çoğu şey bunları azaltınca sanırım iyiyim artık
Ya ben genel olarak çok sağlıklı ve fit biriyim.. ama bu mide bulantısı oldu.. biraz stresli gunlerdeydim ondan mi oldu üşüttüm mü bilmiyorum.. o bulanık mide kokusu ağzıma geliyor ve dün ishaldim baya cırcır gittim geldim baya bir şey yemedim ve uyudum.. şimdi uyandım biraz patates fırın yaptım sade halde.. ve sadece zeytinyağı tuzla.. taa ki mide karışmasın sakinleyim diye.. ama yine midemden bulantı kokuları geliyor.. sinirlerim bozuldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bol su içmek..
tuzlu çizi çubuk kraker yiyebilirsin ama ilac olarak suanda ben mide bulantim icin motis 10mg kullaniyorum hayat kurtarici cok iyi geliyor
İshal ve mide bulantısı birlikte.. o ilaç işe yarar mı.. yola cikacam bı de şu anda
motis sadece bulanti icin ama ishali bilmiyorum haslanmis papatesde iyi gelir ishle ilk once motis icin ama
Nasi yani.. bulantı hissi geciyo mu hemen
evet
Tuzlu çubuk kraker , yoğurt turşu suyu
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim 🙋🙏
Ya dün çok kötüydü.. bugün patates yedim falan.. yine midemden o kötü kokular ve geğirme geliyo ya. Bunlar geçirir mi ki
Karbonatli şu da iyi gelir
Bir deneyin bunlar zararlı şeyler değil zaten
Tuzlu salatalık yiyebilirsin oda iyi gelir
Tuz ne alaka ya 😂
Mide bulantısına tuzlu şeyler iyi gelir çünkü
Tuzlu bişeyler ye
Nasi yani
Tuzlu şeyler
Ne gibi
Yoğurt
Harbi o o kadar etkili mi ya
Evet liftli gıdalar yenmeli mümkünse yağlı baharatlı ve tuzludan uzak durmalısın
Herkes tuzlu yazmış o nasi olacak
Zeytinyağı olmaz mi
Valla olmaz ne yalan söyliyin mideye dokunur yani mde asidi artar ve bulantıda artar
Diyetisyen misin
Yok ya değilim mide sorunları yaşadım bi süre ne iyi gelir gelmez araştırmıştım kafein çay hepsi zararlı çoğu şey bunları azaltınca sanırım iyiyim artık
Ya ben genel olarak çok sağlıklı ve fit biriyim.. ama bu mide bulantısı oldu.. biraz stresli gunlerdeydim ondan mi oldu üşüttüm mü bilmiyorum.. o bulanık mide kokusu ağzıma geliyor ve dün ishaldim baya cırcır gittim geldim baya bir şey yemedim ve uyudum.. şimdi uyandım biraz patates fırın yaptım sade halde.. ve sadece zeytinyağı tuzla.. taa ki mide karışmasın sakinleyim diye.. ama yine midemden bulantı kokuları geliyor.. sinirlerim bozuldu
Bilmem ama ishalde mide bulantısı yapıyo bol su iç o geçer Yani en kötü mide asidi szaltıcı ilaç alırsın bi tane içsen iyi gelir
İşte ishal tam gitmedi mi anlamadim ki ya
Naneli sakız