Sağlık Bu grip denen illet ne zaman geçecek tam olarak? u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 9 gün oldu hala geçmedi gitti eve kapandım kaldım yaaHayırlı cumalar bu arada. Bu grip denen illet ne zaman geçecek tam olarak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Hayırlı cumalar çok geçmiş olsun. bol bol vitamin kullan ablam geçer umarım 1 0 Yorumla
Subarusti Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Geçmiş olsun 🙏🏻Ihlamur iç limon damlatırsan daha iyi olur 1 1 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Geçmiş olsun arkadaşım hergun tuzlu su ile gargara yap burnuna tuzlu suyu çek rahatlatir geçmiş olsun 1 1 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Dinlenmek en geçerli ilaç sayılır.10 günden önce gitmeyen istenmeyen misafirdir. Geçmiş olsunn🌻💪💚😃 1 2 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Dinleniyorum ki Yorumla SheWolfWoman 1 yıl Kuşburnu çayı da çok faydalı deneyebilirsin Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl O şekerim paylasim yapmis yine ve yine grip mi be sana aşı ol dedik dimi :D 1 0 Yorumla
denizyıldızı28 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Doğal yöntemleri denedin mi? 2 1 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Evet Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Sağlık konusunda 688 cevap paylaştı. Kendine iyi bakmiyorsun demekki 1 1 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Bence de Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 473 cevap paylaştı. Sağlıklı beslenirsen geçer ablam. ♥️🌹 1 2 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Amin ❤️ Yorumla Bravehrart 1 yıl Amin. ♥️ Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 437 cevap paylaştı. Sorma vallaha hanımefendi geçmiş olsun maf ediyor 1 2 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Kralbop 1 yıl Rica ediyorum hanımefendi Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bol serum ve ilaç bizim kız. Geçmiş olsun 1 1 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Fayda etmiyor Gökan teşekkür ederim Yorumla
Sanseba Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Geçmiş olsun benim bir ay sürmüştü 1 5 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Bir ay mi corona olmasın o Yorumla u 27esmerim 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Sanseba 1 yıl Corona mi Değil mi bilmiyorum, ama bir yapışınca, bırakmıyor insanı. Çok geçmiş olsun abla sıcak şeyler tüket kendini dinlendir Yorumla u 27esmerim 1 yıl Öyle yapıyorum valla Yorumla u 27esmerim 1 yıl Çok sağol canım Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bol sarımsaklı ve acılı işkembe çorbası iç 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Eee önlemini alacaktin bastan şekerim :D 1 9 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Ne zaman geleceğini bilmedigin için maalesef anlamıyorsun beyefendi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelecegi zamanlar belli şekerim eczaneler bile o ay icinde camlarina yazar girip aşısı geldi diye. Ha sizin orasi nere oldugunu bilmiyorum belkide sizin orayi teget geciyordur :D Yorumla u 27esmerim 1 yıl Aşıya karşıyım ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman bu illet ne zaman gecicek deme cekeceksin :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ha bu arada gecmiş olsun sekerim saglıklı olmani temenni ederim en kısa sürede Yorumla u 27esmerim 1 yıl Offf tamam ya felaket tellali Yorumla u 27esmerim 1 yıl Sağol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=3sPRNNu3-BU Yorumla u 27esmerim 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
askadami2543 Takip Et Guru Yaş: 29 1 yıl Sağlık konusunda 840 cevap paylaştı. Dikkat ettiğin zaman 1 1 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Ediyorum Yorumla
sk_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Hayırlı cumalar güzelim. İyileştin mi? 0 1 Yorumla sk_34 1 yıl Nasıl oldun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayırlı cumalar çok geçmiş olsun. bol bol vitamin kullan ablam geçer umarım
Geçmiş olsun 🙏🏻
Ihlamur iç limon damlatırsan daha iyi olur
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun arkadaşım hergun tuzlu su ile gargara yap burnuna tuzlu suyu çek rahatlatir geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Dinlenmek en geçerli ilaç sayılır.10 günden önce gitmeyen istenmeyen misafirdir. Geçmiş olsunn🌻💪💚😃
Dinleniyorum ki
Kuşburnu çayı da çok faydalı deneyebilirsin
O şekerim paylasim yapmis yine ve yine grip mi be sana aşı ol dedik dimi :D
Doğal yöntemleri denedin mi?
Evet
Kendine iyi bakmiyorsun demekki
Bence de
Sağlıklı beslenirsen geçer ablam. ♥️🌹
Amin ❤️
Amin. ♥️
Sorma vallaha hanımefendi geçmiş olsun maf ediyor
Teşekkür ederim
Rica ediyorum hanımefendi
Bol serum ve ilaç bizim kız.
Geçmiş olsun
Fayda etmiyor Gökan teşekkür ederim
Geçmiş olsun benim bir ay sürmüştü
Bir ay mi corona olmasın o
Teşekkür ederim
Corona mi Değil mi bilmiyorum, ama bir yapışınca, bırakmıyor insanı. Çok geçmiş olsun abla sıcak şeyler tüket kendini dinlendir
Öyle yapıyorum valla
Çok sağol canım
Geçmiş olsun dinlen geçer
Bol sarımsaklı ve acılı işkembe çorbası iç
Eee önlemini alacaktin bastan şekerim :D
Ne zaman geleceğini bilmedigin için maalesef anlamıyorsun beyefendi
Gelecegi zamanlar belli şekerim eczaneler bile o ay icinde camlarina yazar girip aşısı geldi diye. Ha sizin orasi nere oldugunu bilmiyorum belkide sizin orayi teget geciyordur :D
Aşıya karşıyım ben
O zaman bu illet ne zaman gecicek deme cekeceksin :D
Ha bu arada gecmiş olsun sekerim saglıklı olmani temenni ederim en kısa sürede
Offf tamam ya felaket tellali
Sağol
https://www.youtube.com/watch?v=3sPRNNu3-BU
😂😂😂
Dikkat ettiğin zaman
Ediyorum
Hayırlı cumalar güzelim. İyileştin mi?
Nasıl oldun