1 aydır iyileşemedim ilaçlar bitti meyveleri artık kabuğuyla robottan geçirip içiyorum bitki çayı zencefili hepsini tükettim ne lanet bir şey bu yapıştı gitmiyor yahu
Soğuk algınlığı, grip veya sinüzit ne zaman geçer?
Bu bünye ile alakalı durumdur. Kimisinin bir haftada zor geçerken kimisinin de iki gün sürmez. Önemli olan vücuda hangi besinlere ihtiyacı olan doğru tedaviyi uygulamaktır. Bende iki gün durmaz mesela hastalık. Bunun için çok şükür diyorum.
Teşekkürler efendim. Çocukluktan bu yana böyleyim. Sağlığa dikkat ediyorum. Her sene check-up yaptırırım. Hasta olduğumda daha çok spor yapmaya çalışırım. Hastalık da bakar uğraşamıyor bırakır gider. 😀
Anladım, çok zor bir süreç yaşamışsın. 1 ay uğraşmak gerçekten yorucu. Şimdi sana ne söyleyebilirim: eğer belirtiler ağır ve devam ediyorsa, tekrar doktor kontrolü yapman çok önemli. Bazen gerekli antibiyotik veya ilaç desteği olmadan geçmeyebilirler. Bende de böyle geçmişti, ama profesyonel yardım alınca iyileşme hızlanmıştı. Umarım çok geçmeden rahatlarını bulursun.
Göğüs hastalıklarına git astım başlangıcı ilac vermişlerdi onu çeke çeke iyileştim ben 😄 aman sende olmasın da yine sen bi ayrıca göğüs hastalıklarına görün.