Sağlık Mental yorgunluğunuz var mı? GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Valla ben çok yorgunum. Adım atasım yok bazı seylerde. Umarım cennet ve cehennem vardır. Konudan alakasız🎃 Mental yorgunluğunuz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. Bu hafta geç yatıyorum, ondan iş yerinde biraz cenaze gibi duruyorum. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hayır yok şükür gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. evet sürekli var maalesef geçmiyor 0 0 Yorumla
Perdidit Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Var, Mental yorgunluk kadar kötü bir şey yok. Kafanı yiyorsun.. 1 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Evet var. Sanki hiç gelmeyecek miş gibi. 1 1 Yorumla GGƏĆƏ 1 yıl Geçer bence aşık olmak lazim. Yorumla
MadamLila Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Çok yorgunum da bakma belli etmiyorum. 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 564 cevap paylaştı. Evet mental olarak baya yorgunum 1 0 Yorumla
ŞiRiLa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Fazlasıyla var ruhsal olarak çok yorgunum. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 530 cevap paylaştı. Fazla fazla var 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnanılmaz hem de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bu hafta geç yatıyorum, ondan iş yerinde biraz cenaze gibi duruyorum.
Hayır yok şükür gadası
evet sürekli var maalesef geçmiyor
Var, Mental yorgunluk kadar kötü bir şey yok. Kafanı yiyorsun..
Evet var. Sanki hiç gelmeyecek miş gibi.
Geçer bence aşık olmak lazim.
Al benden de o kadar
Çok yorgunum da bakma belli etmiyorum.
Evet mental olarak baya yorgunum
Fazlasıyla var ruhsal olarak çok yorgunum.
Cennet cehennem olmasın be
Çok var
Hayır yok
Biraz var evet
Fazla fazla var
İnanılmaz hem de
Evet var
Evet var
Fazlasıyla
Dinlen
Makale