Sağlık & Diyet 1 ay Mental yorgunluğunuz var mı? GGƏĆƏ Takip Et Bilge Yaş: 124 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Valla ben çok yorgunum. Adım atasım yok bazı seylerde. Umarım cennet ve cehennem vardır. Konudan alakasız🎃 Mental yorgunluğunuz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bu hafta geç yatıyorum, ondan iş yerinde biraz cenaze gibi duruyorum. 0 0 Yorumla
Perdidit Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Var, Mental yorgunluk kadar kötü bir şey yok. Kafanı yiyorsun.. 1 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% 1 ay Evet var. Sanki hiç gelmeyecek miş gibi. 1 1 Yorumla GGƏĆƏ 1 ay Geçer bence aşık olmak lazim. Yorumla
Subarusti Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 651 cevap paylaştı. Al benden de o kadar 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 519 cevap paylaştı. Evet mental olarak baya yorgunum 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hayır yok şükür gadası 1 0 Yorumla
ŞiRiLa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Fazlasıyla var ruhsal olarak çok yorgunum. 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 338 cevap paylaştı. Cennet cehennem olmasın be 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 29,6b cevap paylaştı. evet sürekli var maalesef geçmiyor 0 0 Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 527 cevap paylaştı. Çok var 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 783 cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 433 cevap paylaştı. Fazla fazla var 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 778 cevap paylaştı. İnanılmaz hem de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bu hafta geç yatıyorum, ondan iş yerinde biraz cenaze gibi duruyorum.
Var, Mental yorgunluk kadar kötü bir şey yok. Kafanı yiyorsun..
Evet var. Sanki hiç gelmeyecek miş gibi.
Geçer bence aşık olmak lazim.
Al benden de o kadar
Çok yorgunum da bakma belli etmiyorum.
Evet mental olarak baya yorgunum
Hayır yok şükür gadası
Fazlasıyla var ruhsal olarak çok yorgunum.
Cennet cehennem olmasın be
evet sürekli var maalesef geçmiyor
Çok var
Hayır yok
Dinlen
Biraz var evet
Fazla fazla var
İnanılmaz hem de
Evet var
Evet var
Fazlasıyla
Makale