- s1 ay
Benim için uyku keyfine bir düzen. Bazen erken bazen geç uyurum. Kendimi bildim bileli hep aynıydım. Sabah erken uyansam bile geç uyumak beni etkilemiyor. Alışığım yıllardır. Yarın iş var erken uyanacağım mesela hafta içi geliyor. Gel gör ki yine uyumadım daha..😄
111 Yorumla- 1 ay
Ay ay bu nasıl alışkanlık yarasa gibi hissediyorum kendimi benide etkilemiyor
- 1 ay
Evet bazen diyorum yarasalarla aynı soydan mıyım?😅😅
Gün içinde eğer kahve, çay tüketimi fazla ise öyle oluyor bende öyle olduğundan artık alışkanlık oldu😀 - 1 ay
Kahveyi çok seviyorum kahvesiz bir gün geçiremem ki ben onsuz ölürüm belki bende yaraslar soyundanım bilemeyiz 😂
- 1 ay
Öğleden sonra yani 16:00 dan sonra kahve çay içiyorsan uykuya elvada 😅
Ben çook içerim. Olsun ya kötü etkilemiyorsa önemi yok😅 - 1 ay
Etkilemiyorya biz çay içmeyiz bak çocukken başladık kahve eğitimine😂
- 1 ay
😄😄🌃☕🤎
- 1 ay
Aramızdaki aşkın tarifi iştebu☕️🍂🩶🤎🤍
- 1 ay
Tamamdır😅😅💐
- 1 ay
Ya 🩶🌺🤎🍂🌺
- 1 ay
Teşekkür ederim eig için🩷
- 1 ay
Rica ederim canım❤️
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Evet bozuldu tamamen bu KS yüzünden
19 Yorumla- 1 ay
Senin ki neden bozuldu ki
- 1 ay
Allah allah uykusuzluk zor olur sinirde yapar umarım düzene girer
- 1 ay
Bu haftada bir basılır 😂 üstünde birde üşütürsün
Kitap okuyabilisin yatmadan ılık dus al cayi kahveyi azalt - 1 ay
Bak al bunları yap sen hadi dikkat et kendine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Evet fena bir şekilde yarın erken kalkacağım.
110 YorumlaGece 2 de uyudum ne gerek vardi da 05.30 da uyandim? ög.
11 Yorumla- 1 ay
Aklıma bebekler gibi uyumak lafı geldi. Ne saçma söz. Bebeklerin uyku düzeni berbattır ki. Benim düzeltme yöntemimGece uykum mu gelmiyor ve sabahları kalkamıyor muyum? Sonraki gün öğleden sonraya kadar uyumayıp akşama doğru yatıyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Hangi düzen? Düzenli uyku mu olur? Uyku dediğin gündüz olur olmadık yerde uğrar. Gece seni tanımazlıktan gelir
10 Yorumla - 1 ay
Ben zaten yıllardır geç uyurum erken kalkarım ve düzenimi değiştirmek gibi bir niyetim yok, bu benim düzenim ahhd
10 Yorumla - 1 ay
Merhabalar hanımefendi
Çalışma durumundan dolayı bazen bozulmalar yaşanıyor fakat , düzenli olarak 8 saat uyumsua çalışıyorum.10 Yorumla Benim uyku düzenim hep bozuk.. gece 12 gibi yatıyorum sabah 5te kalkıyorum işe gidiyorum. Iki isimde çalışıyorum benim için zor.
10 Yorumla- 1 ay
Saglik calisanlari olarak duzensiziz uyju da neymiş
10 Yorumla Uyku düzenim bu saaten sonra bir kaç saat uyku 🌹🌹
10 Yorumlao bana çok uydu biraz da ben uykuya uyuyorum, düzen olmasa da aramızda bir uyum söz konusu
10 Yorumla- m1 ay
Uyku hapı alacağım doktordan artık. Bu kadar çekmek istemiyorum
10 Yorumla Tabela çok hoş 😂 odama aynından yazıp asıyım. Belli düzelir
10 Yorumla- 1 ay
Covid sonrası tum ınsanlarda boyle bır sorun karsı karsıyayız
11 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 1,9b cevap paylaştı. dönem dönem uyku düzenim değişiyor mu desem bozuluyor mu desem bilemedim
10 Yorumla- 1 ay
Yeni yeni oluşmaya başladı, uyanmak zor olmadı bu kez
00 Yorumla - 1 ay
Bi kez raydan çıkınca düzene girmiyor o lanet
130 Yorumla- 1 ay
Baş ağrısı olsa yine iyi bende direk migren eziyeti bi ara bi günü uykusuz geçirip ancak gecesine belki düzene girer bi ihtimal
- 1 ay
Kaç saatlik uykulara alıştırdın kendini ben genelde oda çok sorun oluyor
- 1 ay
Sen bendende sıkıntılısın ya 2 ciddi zorlar o süreyi uzatmayı dene biraz daha düzene girer
- 1 ay
Dediğim gibi o uyku sürene odaklan biraz zor olsada uyumayı dene ya da bitki çayı uyku ilacı al belli bir süre saat uzarsa kendini toparlarsın.
- 1 ay
O zaman bu hayatı bu şekilde yaşamaya devam uykusuz zombi hayatı modunda devam 😅
- 1 ay
Maşallah ya Allah nazardan saklasın. 🤲 Şimdi nazar falan değer o enerjiyle ölümümü onaylatmıyım 😂
- 1 ay
Yok canım ben kim nazar kim diyip ufak ufak kaçayım mı sabahın 4'ünde ölümün içinden geçtim ben diyince böyle hani ufaktan kıyıdan köşeden bi tırsma gelemdi desem yalan olur. Bak noktalama işaretlerine dikkat eder hale geldim. 😂😂
- 1 ay
Şanslı olmak iyidir hayatta tabi ne yönden olduğunada bağlı bu şansın. 😅 Ölümü çok gördüm çok toprak kapattım da şimdi yani işkence yaşarken karşımdakinin enerjik kahkahaları bide üstüne kadın nesli olunca ufaktan bi düşündürüyor. 😂
- 1 ay
Şimdi her insandan her anında melek olmasını beklenemez dimi yani (huyuna suyuna git olum diyor iç sesim ) 😅😅 hem ne gerek var damarınıza basmaya o cadıyla tanışmaya falan şurda güzel güzel uykusuz uykusuz sohbet ederken 😂😂
- 1 ay
Ben akrebim sence ölümü görmeden merakımı gidermeden savaş alanında gidermiyim. 😂😂 Şimdi şeytanda bi melekti efendim tek kusuru dik başlılığıydı sanırım 😂 ama şeytana sorarsak oda yavrucum evladım kadın nesli ve ben derrsen kadın nesli derim dicektir 😂😂
- 1 ay
Bende oğlak burcuyum taşın altında kalırım lafın altında kalırmıyım sence😂tabiki hayır savaş meydanında gardımı almış hazır kıta beklerim beklerim derken ilk darbeyi degil tabiki evet şeytan bir melekti ama kusurları vardı biz kadınlar ise hem kusurluyuz hem melek hem şeytan 😂o yüzden kimse çözemiyorya
- 1 ay
Oğlak olduğunu duyduktan sonra kulaağıma gelen bu sela sesi nerden geliyor acaba 😂 gardı hazır tutarken savaşta ilk darbeyi vuran değil son darbeyi vuran kazanır hanımefendi hatırlatmak isterim 😂 Yalnız bişeyi tebrik etmeden geçemicem bir kadın olarak ne güzelde ifade etmişsin durmu 😂 hayır ben niye bile bile ölüme koşuyorum acaba bu kadar hevesli 😂😂
- 1 ay
Hahaha o son darbenin bir oğlak yerine akrepten geleceğine hazır olabilirsiniz efendim sessiz sakin gözüksemde. (Dediğime bende inanamadım tamam oraya takılma ) O iddialı olmakta yanınıza +1 yazınız felsefeyi çok sevmesemde konu haklı çıkmamsa ve kabul edilmesiyse çok güzel kelimelerle oynarım 😂
- 1 ay
Hee o işte biraz haklı olabilirsin de bu zamana kadar çok ince bir detaya hep sayhı duydum zekasının farkında olan kadın. O yüzden efendim savaşmaya gerek yok ben önünüzde saygıyla eğilerek bu savaşta teslim olmayı seçiyorum. Bu yenilgiyi kabul etmek onur ifade eder 😂
- 1 ay
Ahhh ne demek ne demek oğlak hanım felsefi bir eşitlik ile şuanda birbirimize savaş açamaz haldeyiz 😂 bu felsefe ikimizde yaramadı 😂😂
- 1 ay
Şimdi burdan bakıncada haklısınız hanımefendi 😂 o savaşlardan bittikten sonra değerlendirmeye alınabilir 😅 işte iki tarafta felsefe bilince böyle kalıyoruz 😂
- 1 ay
Evet yeni yeni düzeltmeye başladım bir ara akşam üstü 3 te uyanıp gece 4 te yatiyodum
10 Yorumla - 1 ay
Dikkat ederim her zaman.
10 Yorumla - 1 ay
Biraz bozuldu
10 Yorumla - 1 ay
Çok şükür düzenli gidiyor
10 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 386 cevap paylaştı. Bozuk bir düzenim var. Bu da bir düzen 🎃
10 Yorumla- 1 ay
Düzenli sayılır şimdilik
10 Yorumla Anne yokken neyin düzeni olabilirki😞😞
10 Yorumla- 1 ay
Düzelmedi ki bozulsun?
10 Yorumla - 1 ay
Askerden sonra çok bozuldu.
10 Yorumla - u1 ay
evet benimde uyku düzenim biraz bozuk :)
10 Yorumla - 1 ay
En son ne zaman duzenliydi hç hatırlamıyorum
10 Yorumla - 1 ay
Birkaç yıldır uyku düzenim yok.
10 Yorumla - 1 ay
Desene ne zaman düzeldi ki?
10 Yorumla Benim hiç düzelmiyor geceleri hep uyanığım 😄
11 Yorumla- 1 ay
evet yokki
132 Yorumla- 1 ay
bozulsuj
- 1 ay
bilmem basakcin
- 1 ay
m
- 1 ay
ksdeyiz
- 1 ay
evet sükür
- 1 ay
sen daha uyumadinmi
- 1 ay
🥰🤣
- 1 ay
hahab kız alemsin
- 1 ay
napiyonda
- 1 ay
hahah geçer napcan
- 1 ay
ama KS olmasa
- 1 ay
edeyim benimde yokk
- 1 ay
hahah yardimlasma
- 1 ay
kadinlarin gucu 🤣 kafam yandi
- 1 ay
daha okul var sabah
- 1 ay
uyku sıfır yarin bide ders anlat ayakta dur
- 1 ay
seninde bacım
- 1 ay
uyku sıfır
- 1 ay
uyudunmu kiz
- 1 ay
hahah
- 1 ay
bende bilmiuom
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Kaç gündür mahvoluyorum
20 Yorumla Benim düzen leş gibi
10 Yorumla- 1 ay
Benim de öyle gecem gündüzün birbirine karıştı
10 Yorumla - 1 ay
maalesef
10 Yorumla - 1 ay
Ben 5 senedir düzen olusturamıyorum
10 Yorumla - 1 ay
Bende yy
10 Yorumla - 1 ay
Bozuldu bu hafta
10 Yorumla - 1 ay
Aynı dertten muzdaribim
10 Yorumla - 1 ay
bende de duzen yok:(
10 Yorumla Uzun süredir yaşadığım durum.
10 Yorumla- 1 ay
Diğer düzenlerim de bozuk
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Bozuldu
10 Yorumla Evet maalesef
10 YorumlaHiç yok
10 Yorumla- 1 ay
Hayir keske bozulsa
10 Yorumla - 1 ay
Düzen mi o ne
10 Yorumla
Detaylı bilgi