Mevcut kilonun sana yaşattığı günlük zorluklar neler?
Benimki: • Daima üşürsün, • İki öğün atlasan başın döner, • Güçsüz ve savunmasız sanılırsın, • Otomatik sağlıklı olduğun düşünülür, • Sert zeminlerde otururken acı çekersin, • Bir yerini çarptığında kemiğe/sinire gelir, • Kalıbına uyan kıyafetler bulmak çok zordur, • Doğru yatmazsan tutulmuş halde uyanırsın, • Bariz değilmiş gibi hep ince olduğunu belirtirler, • 'Seni tek kolla kaldırabilirim' diyenler eksik olmaz.
Güncellemeler
1 ay
Başkasının düşüncesini değil, şahsi deneyimlerinizi soruyorum!
Uzun bı sure 75 kilo yaşadım lisedeyken şu son iki senedir 100 kilo civarında geziyorum hep bitkin hissediyorum nefes darlığı var boyum uzun olmasına rağmen göbek çıktı moral bozucu kilo da veremiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bir zorluğu yok şu an gayet iyiyim ama biraz kilo alsam merdiven çıkarken zorlanıyorum tabi şimdi koşa koşa çıkıyorum merdivenleri
Kilo sorunum yok ama aşırı kilolu tanıdıklarım genelde çabuk yorulmaktan şikayetçi olur
Bende sırt ağrısı yapıyor
Bide fazla olduğu için rahat hisetmiyorum güzel hisetmiyorum bide yoğun tempodaysan terleme oluyor ama yazın çok fazla oluyor
Uzun bı sure 75 kilo yaşadım lisedeyken şu son iki senedir 100 kilo civarında geziyorum hep bitkin hissediyorum nefes darlığı var boyum uzun olmasına rağmen göbek çıktı moral bozucu kilo da veremiyorum
Birçok zorluklar ile ilgili detayda belirtmişsin. Yalnız bu Pazartesi'den itibaren kilo vermek için doktora gideceğim.
Güzel PP 👍🏻
Çok teşekkür ederim. 🐈
Lafı olmaz 👍🏻
En zor doğru nefes alıp verme hareket kabiliyetin sağlıkla ilgilidir
Ne kadar mahsun yazmısın minnoş kedi
Anlamadım.
160 70 kiloyum pek bı zorluğu yok ama 60larda olmak daha iyi
Herhangi bir dezavantajımın olduğunu düşünmüyorum
ideal kilomda olduğumu düşünüyorum.
Çok mu zayıfsın o kadar ya
İnceyim.
Bilemedim şimdi
Neyi?
Kilo görsel zayıflık vs. Canlanmadı gözümde. Bu kadar laf ne bileyim ne kadar ince olabilir ki insan
Bilmene gerek olmadığındandır.
Valla ben memnunum kilomdan kimseyide takmıyorum
Soru takmak değil.
Ya gün içinde problem yaşamıyorum sadece çok yürürsem bacak aram tahriş oluyor
dış görünüş kötü olur
yani bunların tam tersi oluyor:) bende de..
Kimin ne dediği umrumda değil
Taşımak
Hantal oluyorsun işte
Alamıyor musun
Evet.
Galiba zayıfsın
İnceyim.
Aynı değil mi
Belki..
Sesin kess besyocu
Sana ne düdük makarnası.
O ne bee 🤣