Sağlık En son ne zaman aşı oldunuz? m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yarın son kuduz aşımı da oluyorum çok şükür kudurmadan 😅Siz en son hangi aşıyı niye olmuştunuuuz? En son ne zaman aşı oldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geçen sene kuduz aşısı oldum 1 0 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sanırım 2018 yılıydı. Çiviye basmıştım. Doğru hatırlıyorum herhalde 🤔 1 2 Yorumla AKaKesKinKa 1 yıl Yok yok en son o değil. Yine 2018 ama temmuzun sonuna doğru. Askere teslim olduğum gün aşı vurdular sağdan soldan 😂😂 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl 2 3 yıl önce oldum ama ne aşısı olduğunu şu an hatırlamıyorum ya 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yurtta kedi tırmaladıydı ytatanoz kuduz muduz ne varsa oldum8 years oldu 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kim ısırdı 😀 corona için olmuştum 2 1 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Kedoş Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 357 cevap paylaştı. En son tetenoz olmuştum.. geçmiş olsun 🙃 1 4 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Hala kudurmadın mı diyenler var yoksa geçti hsnsjsnjd Yorumla Flankes1 1 yıl Hala kudurmadın mı 😂 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Püüğ yapacağınız şakaya 😂 Yorumla Flankes1 1 yıl 😂😂 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. çok uzun zaman oldu hatirlamiyorum 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 565 cevap paylaştı. Sakinleştirici olmuştum. Uzun zaman oldu. 1 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Sağlık konusunda 521 cevap paylaştı. Covid zamanı 1 tanecik 1 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hatırlamadığım kadar eski 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aşı karşıtıyım 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Geçen sene kuduz aşısı oldum
Sanırım 2018 yılıydı. Çiviye basmıştım. Doğru hatırlıyorum herhalde 🤔
Yok yok en son o değil. Yine 2018 ama temmuzun sonuna doğru. Askere teslim olduğum gün aşı vurdular sağdan soldan 😂😂
😂😂😂
2 3 yıl önce oldum ama ne aşısı olduğunu şu an hatırlamıyorum ya
Yurtta kedi tırmaladıydı ytatanoz kuduz muduz ne varsa oldum
8 years oldu
Kim ısırdı 😀 corona için olmuştum
Kedoş
Geçen sene tetanoz oldum
En son tetenoz olmuştum.. geçmiş olsun 🙃
Hala kudurmadın mı diyenler var yoksa geçti hsnsjsnjd
Hala kudurmadın mı 😂
Püüğ yapacağınız şakaya 😂
😂😂
çok uzun zaman oldu hatirlamiyorum
Sakinleştirici olmuştum. Uzun zaman oldu.
Tetanoz aşısı oldum
Covid zamanı 1 tanecik
Hatırlamadığım kadar eski
Aşı karşıtıyım 😂
korona zamanında