Sağlık Surekli koltukta uyumanin psikolojik sebebi ne olabilir? Yoksa sadece tembellik mi😁? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yatakta yatmaya useniyorum galiba ama boynum tutuluyo koltukta cok kotu yatiyorum cunku🥴 Güncellemeler1 yıl burada psikolojiye bakan yapay zeka yok mu ya Surekli koltukta uyumanin psikolojik sebebi ne olabilir? Yoksa sadece tembellik mi😁? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
serafettinkansiz Takip Et FenomenYoda Yaş: 121 1 yıl Sağlık konusunda 689 cevap paylaştı. O hâl de yatağının karşısına bir televizyon al. Yine televizyon izlerken uyu ama bu defa yatağında uyumuş ol 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Valla bende sürekli koltukta uyuyorum. Rahatsızlığı ayrı bir tatmin veriyor :D 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Boyun tutulmasi haric bi sorun yok aslinda :d Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Ona da alıştık :D Yorumla Soran 1 yıl Yok artik :d ama ben yataga gectim dun orada da ayakucuna yatiyom😂 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 569 cevap paylaştı. Koltuğun keyfi başka oluyor djjj🤓 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tv karisinda ve battaniyenin altinda sicacik duruyoken evet :D zaten o yuzden yataga gitmek zor geliyo arada usumen gerekiyo cunku😥 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O hâl de yatağının karşısına bir televizyon al. Yine televizyon izlerken uyu ama bu defa yatağında uyumuş ol
Valla bende sürekli koltukta uyuyorum. Rahatsızlığı ayrı bir tatmin veriyor :D
Boyun tutulmasi haric bi sorun yok aslinda :d
Ona da alıştık :D
Yok artik :d ama ben yataga gectim dun orada da ayakucuna yatiyom😂
Koltuğun keyfi başka oluyor djjj🤓
Tv karisinda ve battaniyenin altinda sicacik duruyoken evet :D zaten o yuzden yataga gitmek zor geliyo arada usumen gerekiyo cunku😥