Bu nasıl bir şey aklım mantığım almıyor?

Kuzenim (amcamın kızı) bu kız 1 senedir sürekli kan alıyordu kanı o kadar çabuk düşüyordu ki bir yandan alıyordu bir yandan düşüyordu. ne olduğu ne doktorlar ne biz anlayabildik aynı zamanda sedef hastası bunun için kullandığı ağır bir iğne vardı akıllı ilaç dedikleri ondan kaynaklı crohn hastası olduğu da söylendi ama bu durumların bu kadar kanamaya sebep olacağı söylenmedi hiçbir zaman ben onun adına çok üzüldüm hep. En yakın arkadaşım, kuzenim, kardeşim yani benim için bende onun için kıza kanser, mds gibi tanılar bile koydular ailecek hepimiz onun için çok üzülüyoruz ki ben üzülüyordum ben dün kuzenimi banyoda kendine damar yolu açmış bir şekilde enjektör ile kanını alırken buldum her yer kandı aklım başımdan gitti evde kimse de yok ikimiz varız ona çok kızgınım ve şaşkınım dünden beri bana ne olur kimseye söyleme deyip duruyor hastane ortamını sevdiğini bu durumun onu mutlu ettiğini söylüyor sen normal değilsin diyorum. Bunca zaman nasıl böyle bir şey yaptın kendine ya ben şimdi ne yapacağım ona sen bu durumu bir şekilde çözeceksin ben kimseye anlatamam diyorum artık yapmam diyor bana bu sır içimde öyle bir ağırlık yaptı ki ne yapacağımı bilemiyorum çıldırıyorum yaa ne yapmam lazım daha önce sizlerde böyle bir durumla karşılaştınız mı
Bu nasıl bir şey aklım mantığım almıyor?