Bu ne ya anlamıyorum gerçekten napayım ben?

Ben ailemle tartışmıştım nişanlımı aradım nişanlım başka şehirde çalışıyor iyi değilim dışarı çıkıyorum dedim ne oldu dedi anlattım ya çık gel tamamen ya da bana anlatma dedi sen niye böyle yapıyorsun dedim daha önce de böyle bir şey oldu bilet aldı bana sonra ben gidemedim yanına bilet yandı neyse yemek hazırlıyordu bana dedi ki ben bu kadar stresi anlayamıyorum dedi neyse konuştuk sen yürüyüşe çık bende şu yemeği yapayım dedi her neyse Ben yürüyüşe çıktım işte mesaj falan attı Sonrasında da eve geldim Arıyorum ulaşılmıyor yani ulaşılıyor ama biriyle konuşuyor falan Kiminle konuşuyorsun dedim babasıyla konuşmasını ekran görüntüsü attı ama WhatsApp üstünden konuşuyorlar babasız değildi yani konuşan Daha doğrusu fotoğrafı görünmüyordu Daha sonrasında işte beni aradı böyle Konuşuyoruz ediyoruz falan dedim baban değil Nasıl değil dedi yeter de ben bıktım bu güvensizliğinden falan Neyse kapattı bana babasıyla sohbetini ekran görüntüsünü attı gerçekten babasıyla konuşmuş ondan sonra bana mesaj Ben uyuyacağım beni arama dedi Bu nasıl bir güvensizlik falan yazdı Neyse ben dedim ki benim bir sorun olduğundan hep karşımdasın dedim o dedi ki zaten bizim hiç sorunsuz günümüz yok bilmem ne falan dedi kapattı sonrasında Ben dedim ki Madem bu kadar bıktım boşa benim dedim ben dedim boşayacaksın o zaman dedim ayrılacaksın dedim ben bunları dedikten sonra beni engelledi beni engellimi açtı Ne olmuşsa da Ne yazdı ne aradı aradım açmadı mesaj yazdım onları da dönüş yapmadı Normalde Ben de dedim benim aile yapımın böyle olduğunu biliyordun anlatmıştım sana falan dedim vallahi Nasıl yazdı doğru mu yazdı Yanlış mı yazdı bilmiyorum böyle olduğunu söyledin bu kadar olmaz ya falan yazmış bana başarma engeli bilmiyorum umursamıyor beni Yani ne yapacağım bilmiyorum

Bu ne ya anlamıyorum gerçekten napayım ben?