Öğünleriniz düzenli mi yoksa aklınıza geldiği zaman mı yersiniz? Diyette misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılbu cevabı daha öncede verdim yine söyleyeceğim günde 3 öğün ye. Bu önerim bayan erkek herkesi kapsamaktadır. Size ketojen diyeti öneririm. Uzun bir süre vücut geliştirme sporu ile uğraştım ve bir çok beslenme yöntemleri denedim. Yağ ve protein ağırlıklı beslenme türü olan ketojen diyet vücudumuz için en sağlıklı beslenme yöntemi. Nişasta ve glikoz dan enerji ihtiyacımızı karşılamamız yani un şeker pekmez pilav vs bize sadece hızlı insülin dalgalanması ile anında yağ depolattırır. Yani çok çabuk sindirilen bu besinler bir anda kana geçer ve damarda bozulan kan şekeri dengesinin düzelmesi için insülin damardaki şekeri hücrelere alır ve hücreler bunun bir kısmını yakar geriye kalan kısmı ise yağ olarak depolar.
Ama ya bağırsaklarda ağır aheste sindirilen bir organik besindir ve bu insülinizi deli gibi fırlatmaz. sindirilen ya yağ asidine dönüşür bazı doymamış yağ asitleri ise vücudumuzda kilit görevleri olan çok özel organik bileşiklerdir. damarımıza geçen yağ asitleri damardan hücrelere yavaş yavaş alınır ve yağ depolama(şişmanlama) olayı gerçekleşmez Damarınızdan besin bir anda çekilmediği için kısa sürede açlık hissi duymazsınız. Şeker esaslı besinler glikoz, fruktoz ve glaktoz içerir bu 3 organik bileşik aynı kimyasal formüle sahip fakat farklı yapıdaki şeker türleridir. nişasta maltoz (arpa şekeri) sükroz (çay şekeri) patates(nişasta) pirinç (nişasta) ekmek(nişasta) ... şeklinde saya biliriz daha derinlemesine konuyu açıklamak isterim ama soru cevap şeklinde olursa benim için daha kolay olur20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGünde 45 dakika bisiklete binerim. 45 dakikada vücut çalışırım. Şeker tuz yağ kullanmam. Cola pisküvi çikolata gibi alışkanlıklrı bıraktım. Sigara ve Alkolü bıraktım. Alkol sadece bayramdan bayrama alırım. Günlük karbonidrat ve protein ihtiyacımı yumurta et tavuk gibi ürünler ile karşılarım. Beyaz ekmek yemem. Ayrıca esmer bulgur(kepekli) vede kepekli makarna tüketirim. Meyva ve sebze yerim vs vs ) Aslında kilo almanızın asıl sebebi yediklerinize dikkat etmemenizdir. Ben 1 ayda 4 kilo verdim
00 Yorumla
+1 yılHiç öyle sıkı diyetlere girmedim yapamam da zaten..
sadece düzensiz besleniyorum ve az yiyorum..
arada bi 2 kilo vercem diye kastırıyorum hepsi o
ben şişko olsam camış gibi gezerim herhal
diyet felan yapmam ben bana göre değil sıkıntı gelir..
Kendime zora koşmayı, sıkmayı sevmiyorum canım tezdir benim..
Bugün çok yedim sadece tek öğün yedim ama haddimi aştım yatana kadar yemem artık bol su016 Yorumla- +1 yıl
enemm pişti oldum iyimi neyse atmasyon cevap vermemişim bak doğrucu davut çıktım=)kih kih kih
geziyom ben iyiyim afiyetteyim sen napannn - +1 yıl
işe mi başlıcan bende gecen hafta ordaydım alış veriş yaptım
- +1 yıl
ha tamam sana bişe sorcam gebzecenter varmış gittin mi?
- +1 yıl
Güzel mi ne var yok onu sorcam bende gitmek istiyorum da boşa gitmim
- +1 yıl
viaport sarmadı beni ya neomarinde yine bişiler buluyorum..
orayı meht etti bi arkadaşım ne bilim ya sorim didimm - +1 yıl
mağzaları bana hitap etmiyo
- +1 yıl
fiyat olarak okey ama çok salaş çok döküntü çok beğenilmeyenlerr belli bariz şaftı kaymış ellerinde kalmış gideri olmayan ürünler=)
- +1 yıl
anlayabiliyosan ne mutlu bana bunun elbisesi var
eteği var bluzu var takısı tokası var çantası var ona göre ayakkabısı var
- Diyet & Beslenme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDiyet; beslenme alışkanlığıdır.Hepimizin beslenme alışkanlığı olduğuna göre, hepimiz diyetteyiz.Ben ya acıktığımda yerim ya da aklıma estiğinde.Ama genelde öğünlerim dengeli olur.Karnımı tıka basa doldurmam, fazla acıkmadan da yemeye özen gösteririm..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
125
Cevap
98Cevap
evet diyetteyim bir kilo vermişim bir haftada süper çok spor yapamadım bugün yürüyüş yapıcam inşş üşenmem .üç ana öğün aralarda kuru meyve yada normal meyve yiyorum bol su bu haftada bir kilo hedefim var böle giderse bir ayda 4 kilo verip formuma kavuşcam
00 Yorumla
+1 yılsadece bir öğün yiyorum şu sıralar neden derseniz yemek yerken canım sıkılıyor..evet yanlış okumadınız yemek yerken canım sıkılıyor..tuhaf bir durum..ve düşündürücü..mmm ondan sonra biraz da sorgulayıcı yada ilginç mi demeliydim..aman her neyse işte normal olmadığı kesin..:)
00 Yorumla
+1 yıldiyette değilim, kilom boyuma göre normal , düzenli yemek yemeye çalışıyorum yani sabah kahvaltısında peynir zeytin domates salatalık yeşillik yemeye çalışıyorum, akşamlarıda gec saatte yemek yemeyi sevmiyorum düzenli bir yemek saatimiz var akşam yemeğinde . ayrıca zeytinyağından başka bir yağ tüketmiyoruz buna çok dikkat ederim en sağlıklı yağ bence.
00 Yorumla
+1 yılGünde 6 öğün sporcu diyeti
6:30 1 bardak pekmez
7:00 şekersiz tat versin diye içine küçük parçalar halinde taze meyvelerin dilimlendiği sütlü yulaf, 2 yumurtadan yapılmış lor peynirli omlet ve süt
10:00 1 adet meyve + meyve suyu
12:30 Etli pilav, peynir vs.
16:30 1 adet meyve + 1 şişe su
20:00 Çok yağlı olmamakla birlikte kısmette ne varsa
23:00 (uyumadan önce) 1 bardak süt + peynir00 YorumlaSabah kalktığımda ilk önce suyumu içer, işemeye giderim sonra bağırırım tabii; "Annee, sucuklu tost yapsana!" Sucuklu tostu yedikten sonra sigaraya abanırım ve arada kahve, su falan içerim akşam ise aklıma ne gelirse onu yerim ve onun ardından da bi' sigara içerim. Sigarayı bırakmıştım ama başlama isteği geldi. Yemeklerden sonra birer dal içiyorum.
00 Yorumla
+1 yılYemek yapmayi, yemeyi ve yedirmeyi seviyorum :))) Diyetde degilim, o lezzetli yemekleri yememk mümkün degil :D Kilomlada sorunum yok balik etliyim :D iyim yani böyle.. Bazen iki bazen 3 ruh halime bagli
01 Yorumlasabah öğle akşam ikindin yassı imam allahu ekber desn yemaaan başına otururum
12 YorumlaEvet abur cubura son diyeti.
- Sabah bi bardak kahve
- Öglen normal yemek
- Aksam normal yemek
- Chips yok
- Cikolata yok
- Seker yok
- Sekerli icecek yok
- Kisacasi abur cubur yok.
Bir haftadir basladim ve simdiye kadar 1.5 kilo verdim :))05 Yorumla- +1 yıl
Aşırı sağlıksız bir diyet... mide ve sindirim sistemi problemleri hem kısa zamanlı hemde uzun zamanlı olarak kendini belli edecek.. şimdiden geçmiş olsun
- +1 yıl
Gece 12 de yatıp sabah 8 de kalkıyorsun diyelim ve öğlen 12 ye kadar kahve dışında bir şey yiyip içmiyorsun vücudun gece uyurken enerji toplamaz aksine vücudunu tamir etmek ve düzene sokmak için enerji harcar yani 12 saat boyunca aç kalıp aksine enerji almıyorsun ki bu da midene, sindirim sistemine ve iç organlarına çok büyük hasar verir şeker (doğal şekerden bahsediyorum hani vücudun ihtiyacı olan) bir şekilde karşılanmalı ki vücudun daha az hasar alsın...
- +1 yıl
ha ayrıca kilo vermek istiyorsan sabah çok fazla yemek yiyip akşam nerdeyse hiçbirşey tüketmemen lazım ve yemek dediğin şeyinde ne olduğunun önemi var mesela hiç meyve yemiyorsan benden önce öleceğini garanti edebilirim :)
- Diyet & Beslenme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDiyet; beslenme alışkanlığıdır.Hepimiz beslendiğimize göre her zaman diyetteyiz aslında.Ben düzenli yerim.Saat 21.00'den sonra bir şey yemem.4-5 öğün yiyorum genelde..
01 Yorumla
+1 yıloburum ben obur ... hava yastığı gibim yaptım yanaklarımı kaza anında felan korucaklar beni :D şaka bir yana acıktığımda yerim ben ..
03 Yorumla- +1 yıl
haha :D tabikide 5 :P
Diyet & Beslenme konusunda 729 cevap paylaştı. diyette değil rahattayım, gerenk yok, ufak ufak atıştırıyorum süreklimasaya oturunca bir tabağı bitiremiyorum ama, elma kapıyorum püskevit kapıyorum, iki zeytin atıyorum, öyle öle geçiniyoruz
00 Yorumladiyet yapmak benim bünyemde ters fazla kilom olursa spor yaptığım zamanı arttırırım dengeyi kurarım.Öğünlere gelince sabah öğle akşam yerim.aralarda da meyve yoğurt kraker atıştırırım birşeyler
00 Yorumla
+1 yılaklıma geldiğinde yerim... sonra alırım kiloyu :((... aslında daha çok bakarım ddolaba ne biliyim domates salatalık falan onları yerim bide durmadan su içerim... garibim garipsin garip...
00 Yorumla
+1 yılHerrrrzaman yiyebilme potansiyeline sahibim. Herzaman herseyi yiyebilirm
Kilolu bise sanmayin beni haa:) gayetenede fitimdirr:)) "fat degil fit"
cok hareketliyim cunku:))02 Yorumla- +1 yıl
metabolizmaylada alakası var bunun :((( hareketli olupta fat olan kardeşimden biliyom :D
- +1 yıl
Ne demek ne alakasi war. Metabolizman hizli calisiyosa cabuk hazmedersin
Kardesin kac yasinda bu arada? 11-12 yas we alti tabikide hareketlidir ama buyume caginda olduklarindan bazen cok kilolu olabilirler, kilolari degiskendir. Ama cok kiloluysa gunumuzdede hazir yiyecekten dolayi cok sorun olan obeziteye girer
+1 yılDiyette değilim aklıma geldiği zaman yiyorum açıkçası hiçbişeyden kısmam. Özellikle çikolataya bayılırım en güzelide bunlara rağman kilo almıyor olmam :)
00 YorumlaZaten 64 kgyim ne diyeti ustam :) Günde sabah öğlen akşam gece yerim , akşamla gece arasındada cipso çerez tıkarım.ama yok zerre kilo alamam.aşırı hareketliym
00 Yorumla
+1 yılbazen tek öğün bazen 4 öğün yaşasın düzensiz beslenme..
12 Yorumla- +1 yıl
++ :)
+1 yılDiyet gibi bişey ile uğraşmıyorum.. Bugün 1 öğün yedim bazen hiç yemiyorum bazen 2 öğünde yiyorum düzenli bi programım yok yemek yemek için.
23 Yorumla- +1 yıl
yaşasın düzensiz beslenme diyelim yani hoşuma gitti bu cevap:D
- +1 yıl
hehe sağol canım bencede yaşasınn :))
- +1 yıl
yaşasınnnnn<3
genelde tahıl, sebze, et, yoğurt ve şeker içeren yiyeceklerin hepsini tamamlamaya çalışırım gün içinde. tamamladığımda rahat uyuyorum.
00 YorumlaGünde yetmiş iki öğün yerim. Aklınıza gelen her anımda diyetteyim kilo alma dyetinde. her öğün kocaman koyun yesem gene aynı kilodaym ya
00 Yorumla
+1 yılhe diyetteyim :D benimkisi kilo alma diyeti ama malesef alamıyorum :D
011 Yorumla- +1 yıl
sananeyse niye soruyorsun şekerim :P
- +1 yıl
geçmiş olsun şekerim :D
- +1 yıl
yetişiin milllet çocuk gidiyor ambulans çağırın :(
- +1 yıl
ambians değil o ambulans :(
Diyet & Beslenme konusunda 904 cevap paylaştı. özel bir diyet falan yapmıyorum sadece.günde 4 öğün yemek yerim.3 ana ve bir ara öğün.
genel de düzenlidir ama yazın kontrolden çıkıyor tabi :)00 Yorumla
+1 yılKahvaltı ve öğle yemeğl yerim akşamları uyurum... Bazen gece yediğim de olur acıkmadan yemem hergün şu saatte acıkırım diye bişey olmadğından düzenli beslenme alışkanlığım yokturdur...
00 YorumlaBen bu aralar çok düzensiz besleniyorum birincisi sabah kahvaltımı atlıyorum öğle yemeği birde akşam yemeği 2 öğün oluyor düzene dengeye sokmam lazım beslenmemi olmuyor böyle tansiyonum düşüyor hep
00 Yorumla
+1 yıl4-5.. metabolizmam çok hızlı çalıştığından sürekli yiyorum.. birde kilo alsam mutlu olurdum ama yok yok yok olmuyor..
00 Yorumla
+1 yıldiyet yapmıyorum. saglıklı besleniyorum. 5 ogun yyerim 3 ana 2 ara.
10 YorumlaDeğilim ama 1 öğün yiyorum resmen canım bir şey istemiyor.
10 YorumlaYe zayıfla metodu uyguluyorum. Kilolar gelirse terle spor yap yemek kıs valla dengeli gidiyor. Mekik şnav yürüyüş yazarken bile yoruldum. :D
00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 322 cevap paylaştı. 5 öğün yiyorum sanırım , çok yerim. Ne bulursam yerim :)
15 Yorumla
+1 yılsaçma soru. 1 den 4 e kadar dır ortalama olarak. bunu bilmiyor muydun
onlara atıştırmak denir canım. her ağzımızı açışımız bir öğünse ohooo01 YorumlaDiyette de olsam her istediği yerim ama kalori hesabı tutarım. Bir insan günde 2500 kaloriyi geçerse kilo almaya başlıyor çünki. kafadan bir hesap yaparak günlük kaç kalori tükettiğinizin hesabını yapabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yıldiyette olmadığım zamanlaarda daha iyi kilo verdiğime karar verdim.
10 Yorumladiyette deyilim diyet bana göre birsey deyil iki ögün yerim oda aklima geldigi zaman yerim belirli saatlerim yokdur
00 Yorumla
+1 yılDiyet yapmıyorum , düzenli öğünlerim , ama çoğu zaman akşam yemeği yemem ...
01 Yorumla
+1 yıldiyette değilim.aklıma geldiğinde yerim.
özellikle gece kalkıp kesinlikle buzdolabnı karstırırım:D01 Yorumla3 ya da 4. daha erken kalkabilsem 5e çıkarıcam ama olmuyor bi türlü.
00 YorumlaÜç öğünü zor yiyorum yemek yemek çok zahmetli ya. Limon ve salatayı çok severim ama aralarda.
00 Yorumla1 bazen 2 öğün 2. si çizi ya da o tarz birşey olur.
00 Yorumla
+1 yılHmm..sanırım bu konu da dengesizim. öyle çok acıktığım olmaz, günde 1 öğünü bile zor yiyen bir insanım. Ama çayı çok içerim, o ayrı.
00 YorumlaAllah sanki beni açlığa mahkum etmiş yerim yerim doymam yemekten sonra acıkmam çoğu kez 2 saati bulmaz, kilo da almam sebebi troid hormonlarımın yüksek olması imiş..
00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 664 cevap paylaştı. genelde düzenli ama aklıma geldiği zamanda yerim :)
00 YorumlaDiyete değilim. Hiç diyete girmedim :( Hiç düzenli de yemedim aklıma ne zaman gelirse o zaman yerim.
01 Yorumladiyetteyim diorum gündeki öğünlerim gitgide artıyo sık yiyorum :)
00 Yorumla3 saate bir yemek yerim onlarda hergün 150 ser gramdan bölünmüs tavuk gögsu pirinç lapası
10 Yorumlasanırım 3 öğün o da vakit bulabildikçe, düzensiz yemekten allahtan kilo almıyorum...
00 Yorumla
+1 yılTek kaldığım için yemek hazırlamaya üşeniyorum ve dolayısıyla 2 öğün oluyor.
00 Yorumla
+1 yılDegilim diyet uzun is gibi geliyor amma velakin spora basladim bakalim saglikli yasam nasilmis bir de sigarayi birakirsam tutmayin beni
00 Yorumlagunde ıkı ekmek yıyorum arada yedıgım çıkolataların hesabını tutmuyorum zaten 1.78 boy 74 kılo bu nasıl bırşey anlamadım
00 Yorumlahiç diyet yapmadan zayıflayanlardanım :)) ama zayıf da değilim püf :((
02 Yorumla
+1 yılGünde 3 öğün yeterlidir diyet yapacaklar akşam yemeklerinde yemek ekmek değil de salata yoğurt yerse daha iyi olur.
10 Yorumla
+1 yıl2 gündür dietteyim. Bir müddet sıkı diet programı uygulayıp bunyemı alıştırmak istiyorum kısmende olsa.
00 Yorumla
+1 yılVallahi günde 1öğün yemek yiyerek 1ayda 5kilo vermiştim :D Sonra günde 2 öğün istediğim kadar yemeye başladım bozdum düzeni :D hala öyle aynıyım. 52 kilo :S bi 3-4 kilo daha vermeye çalışıcam.
00 Yorumla
+1 yılistediğimi yiyorum... kilo almıyorum:) ama istediğimden azar azar:)
00 Yorumlaacayip ve düzenli yerim ara öğünler de dahil ama kilo alamam
00 Yorumla
+1 yıl2 ana,2 ara öğün.
Akşamları yemiyorum,özellikle 18:00'dan sonra.00 Yorumla
+1 yılDeğişir ama elmde sürekli bişyler olur atıştırmalık vs ..
00 YorumlaKafama göre takılıyorum bazen en az 6 öğun bazen 2 ögun falan
00 Yorumlaben aklıma geldikce girip çıktıkca mutfağa birşeyler atıştırırım ama sabah kahvaltısını düzgün yaparım ve kilo veriyorum bu şekilde
00 YorumlaYemekle ilgili 3. soru ve kızlar yemek yeme konusunda liderler hatta afrikadaki açlıgın sebebiler :)
20 Yorumla
+1 yılbazı günleri sadece nescafe , çay ile geçiştirdiğim bile oluyor ..
:( maalesef.00 Yorumla- Devamını Gör (163)
Devamını Gör(208)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası