Bir kişide bağırsak polibi olsa ve fark etmese , ne kadar sürede belirti vermeye başlar ve belirtiler şiddetlenir mi ne gibi belirti olur?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kabizlik ve ishal olur bazen biri bazen digeri
Diskida kan olur
Bi tarafli şiddetli agri
Bunlar kanser belirtileri arasinda
Bağırsakta polip var mı yokmu sadece Koloskopie yaparak belli olur
Sürekli mi olur yoksa arada bir normale döner mi
Eğer Allah korusun kötü huylu bir şey varsa sürekli olur tabi evreye bagli
Koloskopi yaptir
Belirtilerimi yazcam size Bende küçüklüğümden beri kabızlık sorunu var ve tahminimce bundan dolayı makat kısmımda şişlik oluştu basurdur büyük ihtimalle çünkü zamanında çok zorluyordum. Ama asıl sıkıntım karın ağrısı ve gaz ama sürekli olmuyor , mesela 1 hafta 10 gün oluyor sonra haftalarca aylarca olmuyor. Bu şekilde döngü halinde devam ediyor yıllardan beri. Ve ağrı olduğu zaman ara ara bi kabız bi ishal oluyorum ama çoğunlukla ishale yakın yumuşak yapışkan mukuslu ve çok kötü kokulu dışkılama oluyor. Ve bir türlü rahatlayamiyorum , sürekli tuvalete çıkmak istiyorum , afedersiniz gaz çıkarsam diskimi yapsam rahatlıcam gibi bi his var ama yinede rahatlama olmuyor , sadece o anlık saniyelik ya da dakikalık rahatlama oluyor ama sonrasında tekrar dışkılama ihtiyacı hissediyorum. Ağrı , gaz , tuvalete çıkma hissi , tam bosalamama hissi 1 hafta 10 gün sürüyor sonra haftalarca olmuyor. Ama kabız ishal yumuşak dışkı ve mukus genellikle hep oluyor. Fakat dediğim gibi genelde hep ishale yakın yumuşak yapışkan mukuslu kötü kokulu oluyor. İbs yani huzursuz bağırsak sendromu belirtilerine uyuyor aslinda ve stresli kişilerde meydana geliyormuş , bende çok stresli her şeyi kafasına takan hastalık hastası biriyim. Bu şikayetlerim genelde 1 hafta 10 gün sürüyordu ama bu sefer 10 günü geçti fakat hala belirtilerim devam ediyor. Ben son zamanlarda sürekli geceleri yemek yedim sonra da kötü bir olay yaşadım ve günlerce sabahlara kadar ağladım , sonrasında karın ağrısı gaz ve bu saydigim şikayetler başladı. Başladığı günden beri sürekli araştırmalar yaptım videolar izledim ve çok stres yaptım korkuyorum ve sanki stres yaptıkca hiç geçmiyor gibi. Bu durum kanser ya da polip olabilir mi acaba? Tuvalete çıkınca kısmen rahatlama ibs belirtisi , ya da atak şeklinde ara ara belirtileri gösterip duraklama dönemi de ibs belirtisi. Ama bu belirtiler kanserde ya da poliptede var mı?
kötü bir şey olsa geçmeyen şiddetli ağrı, kabızlık olur
Belirtilerimi yazcam size. Bende küçüklüğümden beri kabızlık sorunu var ve tahminimce bundan dolayı makat kısmımda şişlik oluştu basurdur büyük ihtimalle çünkü zamanında çok zorluyordum. Ama asıl sıkıntım karın ağrısı ve gaz ama sürekli olmuyor , mesela 1 hafta 10 gün oluyor sonra haftalarca aylarca olmuyor. Bu şekilde döngü halinde devam ediyor yıllardan beri. Ve ağrı olduğu zaman ara ara bi kabız bi ishal oluyorum ama çoğunlukla ishale yakın yumuşak yapışkan mukuslu ve çok kötü kokulu dışkılama oluyor. Ve bir türlü rahatlayamiyorum , sürekli tuvalete çıkmak istiyorum , afedersiniz gaz çıkarsam diskimi yapsam rahatlıcam gibi bi his var ama yinede rahatlama olmuyor , sadece o anlık saniyelik ya da dakikalık rahatlama oluyor ama sonrasında tekrar dışkılama ihtiyacı hissediyorum. Ağrı , gaz , tuvalete çıkma hissi , tam bosalamama hissi 1 hafta 10 gün sürüyor sonra haftalarca olmuyor. Ama kabız ishal yumuşak dışkı ve mukus genellikle hep oluyor. Fakat dediğim gibi genelde hep ishale yakın yumuşak yapışkan mukuslu kötü kokulu oluyor. İbs yani huzursuz bağırsak sendromu belirtilerine uyuyor aslinda ve stresli kişilerde meydana geliyormuş , bende çok stresli her şeyi kafasına takan hastalık hastası biriyim. Bu şikayetlerim genelde 1 hafta 10 gün sürüyordu ama bu sefer 10 günü geçti fakat hala belirtilerim devam ediyor. Ben son zamanlarda sürekli geceleri yemek yedim sonra da kötü bir olay yaşadım ve günlerce sabahlara kadar ağladım , sonrasında karın ağrısı gaz ve bu saydigim şikayetler başladı. Başladığı günden beri sürekli araştırmalar yaptım videolar izledim ve çok stres yaptım korkuyorum ve sanki stres yaptıkca hiç geçmiyor gibi. Bu durum kanser ya da polip olabilir mi acaba? Tuvalete çıkınca kısmen rahatlama ibs belirtisi , ya da atak şeklinde ara ara belirtileri gösterip duraklama dönemi de ibs belirtisi. Ama bu belirtiler kanserde ya da poliptede var mı?
ben de hastalık hastasıyım seni anlayabiliyorum ama ailende kolon kanseri yoksa genç yaşta kolon kanseri olma ihtimalin baya düşük bu konuda için rahat olsun ve stres en çok mideyi etkiliyor mide vücudun ikinci beynidir mide de bağırsakları etkiliyor bu da irritabl bağırsak sendromuna neden oluyor saydığın şikayetler birebir ibs belirtileri özellikle lavaboya çıktığın halde rahatlayamama en belirgin özelliği hep tuvaletin varmış gibi hissedersin, kabızlık da mukus gibi dışkıya sebep olabiliyor kolon kanseri vücutta ödem yapar belli bölgeler ağrır ve elinle bastırdığında kitle gibi sert şeyler hissedersin sürekli kabız olursun çünkü bağırsağı tıkar yani korkmana gerek yok
Ailemde var mı bilmiyorum işte en merak ettiğim de bu o yüzden korkuyorum aslında çünkü öz ailemi tanımıyorum bilmiyorum. Ama çok korkuyorum sürekli karnım ağrıyor sürekli tuvalete çıkıyorum ve her tuvslete çıkmam da az da olsa yapıyorum bi insan günde 6 7 kere tuvalete çıkar mi? Her Tuvalete gitmemde yapıyorum nerdeyse ama çok çok az geliyor ama ona rağmen anlık rahatlama oluyor. İbs olsa afedersin ama diski rengim normal olmaz mıydı? Bazen kahve tonu bazen sarı yeşil arası bisey oluyor ve hiç normal dışkılama yapamıyorum , hep ishale yakın yumuşak yapışkan mukuslu ve kabız olmadigim halde zorlaniyorum yaparken. Bunlar ibs mi
benim de öyleydi bu belirtiler benim 8 yaşındaki kuzenimde de var doktor ona da huzursuz bağırsak sendromu demişti korkma canım bi şeyin yok bağırsak problemin var kötü bi şey değil
Senin nasıldı anlamadım canım bu belirtilerin hepsi sende de mi vardı
evet yani çoğu var kabızlık var afedersin keçi boku gibi dışkılıyorum bazen rengi açık olabiliyor koyu olabiliyor mukuslu olabiliyor az yapmama rağmen kötü koku olabiliyor bağırsaklarımdan ses de geliyor daha iki gün önce gittim doktora kaburga altlarım ağrıyo diye direkt mide bağırsak dedi ilaç verdi
Ne kadar zamandan beri böyle peki
Sürekli tuvalete gitme oluyo mu? Mesela gidiyorsunuz yapıyorsunuz o an rahatlama oluyor ama saniyeler dakikalar sonra tekrar tuvslete gitmek istiyorsunuz. Sürekli dışkılama ihtiyacı. Bunlar oliyor mu
evet ben mesela şu an yine çıkamıyorum tuvalete ve bağırsaklarım ötüyor
Benim karın ağrısının ne tarafta olacağı belli olmuyor ama. Çoğunlukla alt karnımın hepsi agriyor ama arada bir sağ alt sağ üst sol alt sol üst tarafları da yokluyor. Bazen adet sancısı gibi , bazen kramp , bazen iğne batması , bazende bo dolgunluk ağırlık hissediyorum. İbs de böyle şeyler var mı
ibsde var mı yok mu bilmiyorum ama benim sağ göğüs altım acayip ağrıyodu bi ara bıçak batırır gibi şimdi de sırtıma göğsüme vuruyor bu ağrı ben mide bağırsak diye düşünüyorum
Doktora gittin mi hiç
daha bu perşembe gittim mide ilacı verdi aç karna içmem için
Boyutu önemlli büyüme varsa alınır incelemeye gider.
Belirtilerimi yazcam size. Bende küçüklüğümden beri kabızlık sorunu var ve tahminimce bundan dolayı makat kısmımda şişlik oluştu basurdur büyük ihtimalle çünkü zamanında çok zorluyordum. Ama asıl sıkıntım karın ağrısı ve gaz ama sürekli olmuyor , mesela 1 hafta 10 gün oluyor sonra haftalarca aylarca olmuyor. Bu şekilde döngü halinde devam ediyor yıllardan beri. Ve ağrı olduğu zaman ara ara bi kabız bi ishal oluyorum ama çoğunlukla ishale yakın yumuşak yapışkan mukuslu ve çok kötü kokulu dışkılama oluyor. Ve bir türlü rahatlayamiyorum , sürekli tuvalete çıkmak istiyorum , afedersiniz gaz çıkarsam diskimi yapsam rahatlıcam gibi bi his var ama yinede rahatlama olmuyor , sadece o anlık saniyelik ya da dakikalık rahatlama oluyor ama sonrasında tekrar dışkılama ihtiyacı hissediyorum. Ağrı , gaz , tuvalete çıkma hissi , tam bosalamama hissi 1 hafta 10 gün sürüyor sonra haftalarca olmuyor. Ama kabız ishal yumuşak dışkı ve mukus genellikle hep oluyor. Fakat dediğim gibi genelde hep ishale yakın yumuşak yapışkan mukuslu kötü kokulu oluyor. İbs yani huzursuz bağırsak sendromu belirtilerine uyuyor aslinda ve stresli kişilerde meydana geliyormuş , bende çok stresli her şeyi kafasına takan hastalık hastası biriyim. Bu şikayetlerim genelde 1 hafta 10 gün sürüyordu ama bu sefer 10 günü geçti fakat hala belirtilerim devam ediyor. Ben son zamanlarda sürekli geceleri yemek yedim sonra da kötü bir olay yaşadım ve günlerce sabahlara kadar ağladım , sonrasında karın ağrısı gaz ve bu saydigim şikayetler başladı. Başladığı günden beri sürekli araştırmalar yaptım videolar izledim ve çok stres yaptım korkuyorum ve sanki stres yaptıkca hiç geçmiyor gibi. Bu durum kanser ya da polip olabilir mi acaba? Tuvalete çıkınca kısmen rahatlama ibs belirtisi , ya da atak şeklinde ara ara belirtileri gösterip duraklama dönemi de ibs belirtisi. Ama bu belirtiler kanserde ya da poliptede var mı?
Doktorunla konuşmalısın.
Siz sağlıkçı mısınız anlıyor musunuz
Hayır bir tanıdık da çıktı ama safra da.
Ne cıktı polip mi
Evet.
Bu saydigim belirtilerin ne olduğu hakkında bilginiz yok yani dimi
Hayır.
Tamam teşekkür ederim. Sizin bağırsak hastalığınız ya da tanıdığınızın var mı
Hayır yok.
Tamam sağ olun
Bagırsak polibi ne
Tam bilmiyorum ama ilerlerse kanser olabiliyormus
Anladım geçmiş olsun
doktor bilir