MiDE, ANTRUM, BiYOPsi. AKTiF KRONIK GASTRiT-Aktivite:++/+++
-inflamasyon: +++/+++
-H. Pylori: ++/+++
-Atrofi: Görülmedi
-Intestinal Metaplazi: Görülmedi.
-Lenfoid Agregat / Lenfoid Folikül: Görülmedi.
(0000/0 - Neoplazma rastlanmamistir.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ciddi birsey yok a tibiyotuk tedavisj laicaksin bir hafta falan 1 2 ayda mide koruyuucu birsz diyet bu surecte sonra iyilesirsin kronik durumun yok akut yazilmis korkma onemli degil bu sonuclar
Kronik yazıyor yaa sizce bunun tedavisi nedir ciddi sorun olur mu
gormemisim ama onemsiz 3 aylik diyetle cozulur o tedavi olursjn ebnim de boyle olsa keske iyilesirdim en azindan valla ciddi degol sorunda olmaz tedavini alir kurtulursun
Sizinki nedirki
Kaskad mide sorunum var yasam boyu midem daralicakmis tipta tedavisi yok anlami ise sonradan olan midede sekil bozuklugu sizinki yatay ya benim maalesef dik miş reflu ve kronik gastritde var 4 doktorda önemsiz dedi ama laskad mide zorlar seni yasam boyu diyet yapmam lazim ilac tedaviso ile ama seninki 3 ayda duzelir emin ol
Allah'ım şifa versin inşallah yaşınız kaç ki
18
Allah şifa versin inşallah kardeşim senin kronik gastrit ne durumuda şiddetlimi benimki şiddetli herhalde daha doktora gösteremedim ama
Kronik infalamsyon siddetli ama doktorlar onemsiz diyor fakat bekirtielti gecmiyor bu seferde psikolojik deniyor kaskad midem var benim
Neden önemsiz diyorlar ilerde sıkıntı olmazmı acaba ya bende senin gibi düşünmeye başladım kardesm
Kaskad mide ise midenin sekil degistirmesi varvasyon sonucu buda cok belirti vermez deniyor ama veriyor dik benim midem yatay degil ee zatem reflu ve kronik gastritde onemsiz diyet yap atlatirsin dediler 1 yil yaptim bisi degusmedi onemsiz diyorlar bende artik pes ettim ilaclarimi yasm boyu alacagim komtrole falan gitmem artik pes ettim ben mide hapi ve 2 adet surubum var
Sendeki belirtiler veya rahatsızlıklar nedirki acaba
Delinecek gibi olan mide yanmasi , 1 yil boyunca her gun araliksiz devam eden siddetli mide agrisi , mide bulantisi , su dahi icsem ger geliyordu , saatler siren bogaza aci su gelmesi , gegirme , gogus agrisi , mide eksimesi
Allahim inşallah şifasını verir YA senin biyopsi raporunda kaç tane artı vardı
kronik infalamsyonda ++/+++
notrofilik aktivasyon +\+++
Ya senden ricam bunlarin tam açıklaması nedir benimkinide bütün açıklamasını yaparmisin aktivite inflamasyon vs vs
Ve seninkide kronik gastrit diye geçiyor deme
aktivite su demek midede bir iltihap oldugi icin orada beyaz kan hucreleri savasmaya basliyor iltihabi biturmwk icin ama bu imkansiz cunku kronik infalamasyon var inflamasyon ise kronikse birde midede yasam boyu olacak mide zarinda iltihap olmasi benimde kronik gastrit evet bunlar zor evet geciyor en azindan kontrol altina alinir ama asla gecmez
Ozman anladığım kadarıyla benimkide seninkide kronik degilmi geçmeyecek yani
Daha doktora gitmedim ama ister istemez endişe duyuyorum
anliyorum sizi bende cok doktora gittim sonuci icjn ama evet akut olsa gecerdi fakat kronik yasam boyu bizimle olacak ebet belirtiler cogu zaman olmayaxak ama ara ara atak yasancak benimde ara ara ataklarim oluyor ama yapacak birsey yok
Bide sen nezman yaptırmıştın biyopsiyi azalma olmadımı kontrole gidecenmi ve bakteri sende yoktu herhlade
bamteri yok ama iltihap var kronik kontorle gitmiyorum ne zaman gitsem onemsiz deniyor pes ettim komtrole falan da cagirmadilar fakt gastro cagirdi ben gitmedim bu yil subatta yapildi biyopsi sonrasi ilac kullanip biraktim ama surec cok zordu belirtiper cok artti 3 4 ay atak yasadim agur sekildi ama suanda sukurler olsun az da olsa kontrol altinda azalma oncwkine gore oldu tabiki de ama doktora gitmiyorum artik
Ya başka kötü biseye cevirmez degilmi doktorla ne diyor bu konuda Allahim korusun
öyle olsa bderlerdi bana falan ama denmedi kontrol altina alinir dediler baska seye donmuyor korkma ama bir iki ay önlem alarak hafifletmesini saglayabolirsin midenin yorulmasini engelle sadece falat bende kaskad midede var cok zor gecoyor kontrol altona ilaclarla bjle zor aliniyor
Vay kardeşim Allah ikimiz içinde hayırlı şifalar nasip eylesin inşallah duam temennim o
Ya kardeşim son olarak sana şunu sorcam bu aktive ve inflamasyon o artılar dusuyormu doktorun haplarindan sonra falan yoksa aynı kaliyormu
sadece 1 defa endoskopi yaptilar aban o yuzden suanda son durum ne bilmiyorum belkiduser ama dusmeyedebilir iste fakat bana 3 doktorda onemsiz dedi diyetle 3 aylik kontrol altina alinir dedi sana tavsiyem 3 ay ilac icekren sıkı diyet yap sonra ferahlarsin cunku hafifleyip kontrol altina alinir en azindan
Eyvallah kardessim Allah razı olsun sen daha gitmeyecen ozman degilmi
rica ederim ne demek yok gitmicem 1 ayda 4 kez gittim de noldu birsey degismedi ancak atak falan olursa onun disinda kontrole gitmem 3 ilac da fayda etmedigi icin ben o yuzden son kez gittim ilac degidtirildi sadece
Kanser falan yok. Helikobaktere bağlı gastrit var sanırım
Allah razı olsun sizce bunlar duzelirmi
Sürekli ilaç kullanman gerekir diye biliyorum ama yeme düzeninle kontrol altına alabilirsin, kronik çoğu hastalık böyledir yaşam tarzında sağlıklı değişimler yapman gerek
Helikobakter geçici bu arada antibiyotik verir doktor
Sizce korkulcak bişey var mı çevrenizde vs var mı böyle bisey
Endişelenecek bir şey yok kuzenimde vardı geçti iki haftaya
Kronik gastrit hakkında bilginiz var mı
Bilemeyiz ki dotkors sorsan