Tahmin ettiğiniz üzere beni kullanıp gitti, sebep olarak da bitcoin borcunu gösterdi

Tahmin ettiğiniz üzere beni kullanıp gitti, sebep olarak da bitcoin borcunu gösterdi
Derin nefes alıp-vermek, tuzlu kraker gibi hafif ve kokusuz gıdalar, zencefil, papatya ve nane-limon çayı içmek yanı sıra nane veya limon koklamak, bol miktarda su içmek ve buz emmek mide bulantısını kontrol etmeye yardım edebileceği için bulantıya iyi gelen doğal yöntemlerdir.
Allah razı olsun 🥲🙏🏻
Cevap
4Cevap
Aşkım yardımlık bir şey yok kurtulduğuna dua et ya evlendikten sonra böyle bir pislik olduğunu fark etseydin o zaman daha kötü olacaktı kına yak
Kuzum kalbim yüreğim paramparça?
Çok haklısın. Ama inan bana zamanla geçicek. 6 ay yas sürecidir (psikoloğum)
Ya kuzum 6ay ne demek biliyor musun sen koskoca 6 ay ömürden gider
İyileşmek öyle kolay olsaydı kimse depresyondan kurtulmaya cabalamazdı.. demem o ki yasını yaşa bu sürede hayatına birilerini alma kendinle yalnız kal altı ay ağla üzül ağacını yaşa gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir inan seni hak eden insanlar hayatında olacaktır
Değmez o kadar üzülmeme de
E değmez tabi ama duygularından kaçma. Ağlamak mı istiyosun ağla.. zamanla inan hafifliyor neler neler atlatıyor insanlar..
Ağlamaktan üzülmekten perişan hasta ettim yeterince kendimi zaten artık üzülmemeye çalışıcam
Sen de onun canını yak, iyi olduğunu görsün ki egosu şişmesin. Ona eğer uzun süreler boyunca üzüldüğünü belli edersen kendisini bir şey zannedebilir. Buna hiiiç gerrk yk
Hiç gerek yok bunlara ya
Her kullanmanin altinda bir sevep bulurlar yazik ya
önce bi sakinleş zararın neresinden dönersen kardır bu şekilde bakmalısın
Buradaki ana tema senle birlikte oldu ve gitti mi?
Anlasildi. Şimdi sizin için hayat yeniden başlıyor.
En baştan.
Ve bundan sonraki süreç size bağlı.
Peşinden koşup eziklenmenjn anlamı yok.
Nasıl kullandı seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?