Eşimde ülser var ve cok sık olamasada ara ara çok yoğun ağrıları oluyor. Bildiğiniz iyi ülser ilaçları var mı? Varsa paylaşır mısınız?

mide ülseri değilde midem de yara vardı benimde doktora gittim bir ilaç vermişti her gün sabah akşam aç ve tok karnına kullanmıştım yanmaya da çok iyi geliyor ama bu süreçte kızartmalardan, acılı yemeklerden, baklagillerin bazılarından, kahveden uzak durması gerekiyor çikolatada dahil bence bir iç hastalıklarına gidin ayrıca stres ve sıkıntıda mideyi çok kötü yapıyor bildiğin çamaşırın dürülmesi gibi mideyi dürüyor stres ve sıkıntı geçmiş olsun diyorum acilen doktora...
Valla ilacın adını hatırlayamıyorum ama bende de bir dönem vardı inanılmaz acı veriyordu su bile yakıyordu doktora bunu söyledim çok üzernde durmadan yazdığı bir ilactı ama cok faydası oldu bence eczane ya da doktora sorsanız daha iyi :d
benim bir tanıdığımdan kanda geliyordu ilaç bilmem ama baş düşmanı stres diyebilirim ülser hastalarının huzurlu bir ortama ihtiyaçları var strese girdiklerinde kanamaya kadar gidiyor
Ismarlama mide ilacı yazamaz kimse! Ben bir hekim adayıyım ve size acilen doktora gitmenizi tavsiye ediyorum.
Cevap
12Cevap
lansor ınan bana cok etkılı yemeklerden once ıcsın ıyı gelıyor ama yınede doktora gorunsun her kesın bunyesı farklı cunku
acı birşey yemesın fazla dokunur banada oluyor. bazen motor fena yanıyor. acı yemedığım zaman sorun yok. illa acı yemekler sevıyorsa az acı lı olsun. sıvrı bıber turşusu yemesın o cok fena
İlaç önerisini sadece doktor yapabilir. Lütfen bir doktora başvurun.
adini hatirlamiyorum ama bir tane surup vardi o iyi geliyodu
yanma varsa gaviscon surup kullansin aninda rahatlatiyor
nexium kullanıyorum ben zaten piyasadaki en iyisi bu şu anda
Doktora gitmesi lazım, öyle kendi başına ilaç alırsa delinmeye kansere kadar gider
Doktor kontrolünde ilaç alsın
Yediğine ictigine dikkat etsin
Doktora gitmesi lazım ve sıkı bir perhiz yapmalı..
Rennie duo tavsiye ederim
En etkilisi o
Bilmiyorum hiç.. öğrenirsen bana da iletirmisin?
Annem gavıscon kullanıyordu, bir araştır istersen
Var ama tehlikeli
mide koruyu kullnck sabh ac karnina
başka ne ülseri var
doktora gitsin
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar