Kanser olabilir mi detayları okuyun lütfen?

Ben 23 yaşındayım , bundan bir kaç sene önce çok afedersiniz büyük abdestimi yaparken sanki cam parçası çıkarıyormuşum gibi yanıyordu ve kanıyordu , çatlak olduğunu düşündüm. Ama çok şükür ki yıllardan beri bu durumla karşılaşmadım tekrar. Bu sorunum geçti fakat bende yıllardan beri ara ara karın ağrısı oluyor bir kaç gün sürüyor geçiyor , bir kaç ay sonra tekrar başlıyor. Bazen de ishal oluyorum bazen normal , çok nadir de kabız oluyorum. Bazen her şey normalken bile çok afedersiniz rengi yeşille sarı karışımı bir şey oluyor. Bugün mesela renk normal fakat mukus geldi. Ve bu mukus ara ara geliyor , şu anda da karnım ağrıyor. Bu durum yıllardan beri var. Hatta bir kaç senedir de makatın oralarda hafif bi şişlik var bu tümör olabilir mi? Anlattığım durumların hepsi her hangi bir bağırsak hastalığından midir yoksa Allah korusun rektum kolon ya da başka bir kanser midir? Eğer kanser olsa şikayetlerim git gide artmaz mıydı? Bide arada bir peçetede kan görüyorum. Allah korusun kanser olsa bu belirtileri her gün yaşar miydim siddetlenir mıydı? Çünkü mukus kan ağrı falan yıllardan beri ara ara oluyor

Kanser olabilir mi detayları okuyun lütfen?