Ben 50-52 kilo arasında gidip gelirim daha önce 45 falan da oldum.
Ve ince yapılıyım, omuzlarım küçük, kollarım bileklerim bacaklarım ince, popom düz.
Sorun şu: gece yatarken, saat kaç olursa olsun uykudan uyandığım an her yerimin ağrıdığını hissediyorum. Ben hep sağıma veya soluma yatarım, üzerine yattığım yerlerimde ağrı oluyor. Hatta el bileklerim bile acıyor uyandığımda. Aşırı zayıf olduğumu düşünmüyorum ama bi sorun mu var anlamadım. Acaba spor yapmadığım için vücudum güçsüz mü?
(Bir de bacaklarımın üst ve yan kısımlarında hafif morarmalar oluyor genelde. Bi yere mi çarpıyorum yoksa bu durumla alakalı mı bilmiyorum. Özetle: sağa veya soluma yatarken sanki kendi ağırlığım altında eziliyor gibi hissediyorum)
Ve ince yapılıyım, omuzlarım küçük, kollarım bileklerim bacaklarım ince, popom düz.
Sorun şu: gece yatarken, saat kaç olursa olsun uykudan uyandığım an her yerimin ağrıdığını hissediyorum. Ben hep sağıma veya soluma yatarım, üzerine yattığım yerlerimde ağrı oluyor. Hatta el bileklerim bile acıyor uyandığımda. Aşırı zayıf olduğumu düşünmüyorum ama bi sorun mu var anlamadım. Acaba spor yapmadığım için vücudum güçsüz mü?
(Bir de bacaklarımın üst ve yan kısımlarında hafif morarmalar oluyor genelde. Bi yere mi çarpıyorum yoksa bu durumla alakalı mı bilmiyorum. Özetle: sağa veya soluma yatarken sanki kendi ağırlığım altında eziliyor gibi hissediyorum)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Vitaminlerde ve minarellerde de sıkıntı olabilir. D vitaminine yakın zamanda baktirdiniz mi
Hayırr
Bir baktirsan iyi olur
Öncelikle doktor en iyi çözüm ama yine de , kansızlık ve belki de boyun düzleşmesi felan olabilir mi
Doktora git bence tetkik yapsınlar bir hastaligin olabilir birde yattigin yatak belki sıkıntılıdır
Bence spora başla veya doktora git. Psikolojşk de olabilir
Spora çok kez başlayıp yarım bıraktım. Çünkü programın doğruluğundan emin olamadığım şeyler oluyor birkaç kişiye danışıyorum biri A diyor biri Z diyor, yanlış yapmaktansa yapmayım diye bırakıyorum
İyi bi spor kursuna git bence oturup dandiklere gidersen yaramaz tabi😅
Spor kursu ne kanka jflkf
Ya işte fitness falan yap fşağcğvp ama hocan iyi olsun kardeşim o hareketi yanlış yapıyosun diyip uyarsın seni😅demi
Ya ben hareketten bahsetmiyorum. Biri bana program hazırlıyor. Ben karakterim gereği tek bi kişiye güvenemem konu ne olursa olsun, hemen doğru arayışına girerim. Misal o programı birkaç kişiye söylüyorum, biri diyor bu yanlış hazırlanmış senin diyet yapmana gerek yok, biri 40 dk tempolu yürü derken diğeri bacakların iyice zayıflar 30 dk yeter diyor falan filan… kafamı s…ler anlayacağın. Bende doğrusunu bulamadığım için bıraktım hep
Aa haklısın valla ama en basitinden yürüyüş vs yapıyo musun
Kanlarına baktır değerlerin düşmüştür
yatakla ilgili bi problem olabilir mi
Bilmiyorum, bi de ben tamamen dümdüz yatmıyorum yıllardır. Belimden yukarısı daha yüksekte olarak yatıyorum. O açıyı anladın mı
anladım ama saglıklı bi yatış gibi durmuyor anlattıgın yani
gece uyandırıyor mu ağrılar
Nasıl besleniyorsun
Nasıl tarif edicem ki detaylı sor 😅
Bir günlük neler yiyorsun onu soyle kaç öğün öğünlerde neler
Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, peynir zeytin bazen salatalık domates. beyaz ekmek tüketiyorum maalesef. 1-2 saat sonra sade Türk kahvesi içerim çikolatayla. Akşam yemeğinde de annem ne yaparsa😅 yemek ayırt edemem ne yaparsa yiyorum işte genelde sulu yemek ve yanında pilav veya makarna olur. O şekilde yani. Şimdi böyle söyledim ama bununla sınırlı değil ki kafama estiği zaman canımın istediği şeyi yerim atarım ağzıma öyle yani
Demir almıyorsun baya demirin düşmüş senin
Oglende yemek ye
Bu arada meyve hiiiiççç tüketmiyorum 😢 acaba ondan mıdır yaa
Senin vitamin eksikligin demir eksikliğin çok kan değerin düşmüş
2 yıl önce demirim sıfıra düşmüştü bildiğin sıfır nokta üçtü. Hatta saçlarım döküldü üstleri baya açılmıştı Allah dermansız dert vermesin ama sıkıntılı bi dönemdi benim için. 8 ay demir ve B vitamini ilacı kullanmıştım şükürler olsun ki ilk aydan itibaren saçlarım çıkmaya başlamıştı zaten. Ama 1 yıldır kontrole gitmedim en son ne durumda bilmiyorum
Kendine neden bakmiyon kızım mi sana