Yetersiz gelmiş muhtemelen. Bana doktor takviyeleri hiç fayda etmedi geçmişte. Belli markaların takviyelerini kullandığımdan beri çok zindeyim. Solgar, Natures Bounty gibi.
Soran
1 yıl
Yememe içmeme çok dikkat ediyorum nasıl B12 ekslikliğim oluyor ya bir de kansızlıkta var zaten
Dershanede bizim telefonlar toplanıyor ben bir kaç kere vermemiştim bugün de vermeyecektim merdivenlerden çıkıyordum hoca pişşşt diye seslendi ben de ona baktım gözüyle telefon kutusunu işaret etti ben de koydum pişşşt demesi normal mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
doktora gidin bence
Hangi bölüm bakar ki bu duruma
B12 ve D vitamini eksikliği, karaciğer yağlanması olabilir.
Bir doktora görünmelisin. Bunlar eksikse o yataktan çıkman eziyet olur.
B12 eksikliğim var zaten doktora gittim ilaç yazdı kullandım ama düzelmedi demek ki böyle bir halsizlik yok ya
Yetersiz gelmiş muhtemelen. Bana doktor takviyeleri hiç fayda etmedi geçmişte. Belli markaların takviyelerini kullandığımdan beri çok zindeyim. Solgar, Natures Bounty gibi.
Yememe içmeme çok dikkat ediyorum nasıl B12 ekslikliğim oluyor ya bir de kansızlıkta var zaten
Oluyor maalesef bende beslenmeme dikkat ederim. Ama bazen gıdalar yetmeyebiliyor.🙂
Ah ahhh
Takviyelerle toparlarsın olur çoğu insanda dönemsel durumlar🎀
Var kantesti yaptir büyük ihtimalle B12 in düşüktür
B12 düşük zaten ilaç kullandım düzelmedi
Ignesi var onu söyle doktora o iyi geliyor
İlk başta iğne teklif etti ben istemeyince ilaç yazdı iğneyle kim uğraşacak sürekli ya dershanem var :///
Igne al vurdurmana gerek yok bir parca ekmek arasina dök ye ben öyle yaptım. Zaten 3 igne 1 ay arayla
Toplam 3 iğne mi oluyor hiç bilgim yok bu konuda
Evet 1 ay arayla zaten igneden korkuyosan ekmek arasi yap
Yok korkmaktan değil her gün gitmek gerekir diye düşünmüştüm 1 ay arayla oluyorsa vurdururum
Tavsiye ederim iyi geliyor
İnşaAllah düzelir bıktım ya sağdan mı vuruyorlar soldan mı peki
Sen nerden istersen o farketmez
Kansızlıkta var ya ://
Onada ilac alırsın
Onun için de kullandım fayda etmedi
Ya size bir soru sorabilirmiyim konudan bağımsız
Buyur
Dershanede bizim telefonlar toplanıyor ben bir kaç kere vermemiştim bugün de vermeyecektim merdivenlerden çıkıyordum hoca pişşşt diye seslendi ben de ona baktım gözüyle telefon kutusunu işaret etti ben de koydum pişşşt demesi normal mi
Normal bence demesi
Ama benim bir ismim var sonuçta telefon kutusunu derken bile göz işareti yapıyor
Der bence bi mana cikarma derim. Senin yaskaç
19
Sanmam oylesine demistir
Sevmiyorum böyle saçma işleri ya kedimiyim ben diğer herkese ismiyle hitap ediyor
Psikolojik sorunun var mı ondan böyle çok uyku gelir
Yok aslında tabii üzgün olduğum zamanlar oluyor ama bıktım bu uyku durumundan
Nazar olabilir Ya da depresyon
Kahve ic
Anlayamadım
Yok bizimde aynı
Buna çözüm arama uyku iyidir
Düzenli uyku
Kalktın. mi
Kahve iç
Türk kahvesi mi kahve de bir yerden sonra çarpıntı yapıyor ya
Çay-kahve uykunu açar