Bir kaç gündür boynumdan başlıyor sol kolum ve bacağıma ağrılar vuruyor böyle yanma hissi gibi ve acı şeklinde ağrısı oluyor şu an ağrısından yatamıyorum neyim olabilir ara sıra kalbime yakın yerde ağrıyor ama kalpe alakalı değil bence bir sorun var ama çözemedim stres demeyin lütfen stres yapıyorum ama böyle ağrılar yapmaz stres ya uyuyamıyorum...
Güncellemeler
1 yıl
Sol tarafımı kesip atasım var re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
bu spazm bende de var ergenlikle de alakalı olabilir eğer yaşın küçükse değilse ağır spor yapmışsınızdır o da değilse bir yerinizin üstüne fazla yatmışsınız bu da değilse göğüs kafesiniz dardır
Genetik var zaten😔Kalp krizi geçiren akrabam var... Sol tarafımda bir şey var yani aşırı değişik bak sol başım bile ağrıyor inanamazsın ya sadece sol tarafta geziyor sanki bişey var dolanıyor ağrısı önce sol omuzuma ordan kalbime ordan bacaklara iniyor nedir acaba
Abla dol omzumda ağrı varsa spazm dır çünkü spazm tel taraflı olur genelde o da stresten oluşur mantığı bu ama diğer taraflarına inen bir ağrıysa kalple alakalıdır baktırmakta fayda var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bu spazm bende de var ergenlikle de alakalı olabilir eğer yaşın küçükse değilse ağır spor yapmışsınızdır o da değilse bir yerinizin üstüne fazla yatmışsınız bu da değilse göğüs kafesiniz dardır
Yok hiçbiri değil ya
Ben bişey olduğunu düşünüyorum ağrısından uyuyamıyorum göğüs kafesim sıkışıyor
Sol tarafımda dolanıyor ağrı
Abla iyimisin bak dikkat et kalp sıkıntın olabilir he
Genetik var zaten😔Kalp krizi geçiren akrabam var... Sol tarafımda bir şey var yani aşırı değişik bak sol başım bile ağrıyor inanamazsın ya sadece sol tarafta geziyor sanki bişey var dolanıyor ağrısı önce sol omuzuma ordan kalbime ordan bacaklara iniyor nedir acaba
Hani stres olsa neden sağ taraf ağrımıyor da sol sadece? Çok saçma stres demesin kimse
Abla dol omzumda ağrı varsa spazm dır çünkü spazm tel taraflı olur genelde o da stresten oluşur mantığı bu ama diğer taraflarına inen bir ağrıysa kalple alakalıdır baktırmakta fayda var
Vücuduna ateş de basıyor mu?
Yok sadece ellerim ve bacaklarım bazen çok ısınıyor yani ateş basar gibi böyle yanma hissi oluyor
Kilo sorunu var mı
Yok ya bitek sol. taraf böyle ya sol başım bile ağrıyor ya çok garip ne olabilir
Kilo problemim yok tabiki
Enfeksiyon da olabilir 🤔 üşütme de
Enfeksiyonda böylemi oluyor sadece sol taraf su an uyuyamıyorum napsam
Burdan bişey yapamam ki tatlım 🙄. Kas gevşetici ağrı kesici varsa iç iyi gelir
Doktora git
Gidicem ama şimdi napıcam sıra aldım beklemiyorum ama kalp için aldım.
Ağrı kesiciyle idare edicen aspirin kanı sulandirir kalple ilgili sorunlar iicn doktor verir genelde
Evet de kalp olsa bacağa ağrı vurur mu
Bel fıtığı vurur derler genelde
Bende boynumda fıtık mi var diye düşünüyorum
Çünkü boynumdan başlıyor ağrısı bacaklara iniyor
Muhtemelen fıtık olabilir en azından kalp olmssindan iyidir sıkma canini