Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Böyle kolum güçsüzleşiyor ve kasılma hissi var sol bacağımdada aynı ağrı var kolumdaki kasılmalar oluyor kolumda ve bacağımda böyle bir tutukluk hissi var ne olabilir 3 hafta sonra doktora gidebilicem anca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sabah aile hekimine başvur.
Soruma cevabın yoksa boş akıl verme dostum sebebi ne olabilir dedim sana bir tahminin yoksa boş yapma
Aslında sana yardımcı olmak istemiştim, bende bir aile hekimiyim. Sadece sonuçları bilmeden sana yalan yanlış bilgi vermek istemedim.
Ozaman tahminini alıyım sol kol ve sol bacak ağrısı neye işaret olabilir tahminin nedir hangi hastalığa?
İlk tahminim distoni
Ve muhtemelen huysuz bacak sendromu
Huysuz bacak sendromu kollarda, bacaklar ve hatta göğüste bile görülebilir.
Boyun fıtığı tahminlerin arasında yokmu kolda güç kaybı ve kasılma var dedim?
İnan bu şikayetten gelenlerin hepsi fıtık var bende diyor ama hep Huysuz Bacak sendromu çıkıyor.
Ve sol el bileğimi aşağı yukarı hareket ettirirken ağrıyor burdan çözebilirmisin hangi hastalık olduğunu daha net?
Kardeşim istersen şikayetlerini detaylıca yaz öyle daha iyi yardımcı olabilirim sana.
Sol kolumda özellikle dirsekten elime kadar olan kısımda var bu ağrı daha çok buna benzer hâtta aynı ağrıda sol bacağımda var özellikle diz kapağı ve aşağısında
Patellar tendinit yani anlayacağın tendonların iltihaplanmış buna göre.
Acilen bi`doktora git.
Burdan ne yazarsam yazayım doğruluk ihtimali yok.
Bakalım 3 hafta sonra gidicem eğer doğru tahmin ettiysen helâl olsun sana sonucu yazarim buraya 3 hafta sonra doktora gidince röntgen ya da emar ister herâlde kolum ve bacağım için hangisini ister sence?
Emar isterse o doktorun belgesini sorgula.
Emar öyle şeyler için istenmez.
Sol kolumda özellikle dirsekten alt tarafı el bileğime kadar olan kısım hâtta elimede vuruyor bu ağrı böyle anlatıyım bide
Kardeş diyorum ya, burdan sana 50 tane hastalık sayarım. Sen daha erkene randevu ayarlamaya çalış.
Sol kolumda elime kadar vuruyor bu ağrı
Ama doktorada sana bu yazdıklarımı söyliycem sol kol ile ilgili şikayet olarak elime parmaklarıma kadar vuruyor bu ağrı
Bu bahsettiğin ağrı Patellar tendinit ihtimalini daha çok arttırdı benim için.
Peki tedavi olarak ne verilir bu hastalığa ilaçmı yoksa krem ya da jelmi
Genelde egzersiz verirler
Ama sabah senin için bir doktor arkadaşa soracam bu konuda uzman olan
Tamam teşekkur ederim yarın sabah haber bekliyorum ozaman senden:) ayrıca bu sitede bir doktorun olmasıda çok garibime geldi vay be doktorlarda bu tarz sitelere bakıyorlarmış demekki
Merak etme sana haber ederim ben. Ne yapalım kardeş biz doktorlarda sıkılıyoruz.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!