Geçmeyen i̇shal ve kabiz ve gaz * i̇çi̇n 3 farkli doktor bi̇rşey bulamadi si̇zce ne yapmaliyim?

Uzun süredir yaşadığım mide sorunlarını paylaşmak ve benzer deneyimleri olanlardan fikir almak istiyorum. Yaklaşık bir yıldır ishal, kabızlık, gaz sıkışması ve mide sorunları yaşıyorum. Bu süre zarfında üç farklı doktora başvurdum, gayta ve kan testleri dahil çeşitli testler yaptırdım. Ancak sonuçlar temiz çıktı ve doktorlar herhangi bir problem bulamadı. Sadece antibiyotik reçete ettiler, fakat bu tedavi de sorunu çözmedi.

Sorunlarım şu şekilde: Sürekli gaz sıkışması hissi, geçmeyen ishal ve kabızlık. Bu durumlar birkaç gün düzeliyor gibi olsa da, sonra tekrar başlıyor. Bir ayın yaklaşık 20-25 gününü bu şekilde geçirdiğim oluyor. Bu sorunlar günlük yaşamımı olumsuz etkiliyor ve çözüm bulmakta zorlanıyorum.

Aranızda benim gibi benzer durumlar yaşayan veya bu konuda önerilerde bulunabilecek olan var mı? Her türlü fikre açığım.

Teşekkürler!
Güncellemeler
1 yıl
Sağlık ve Diyet kategorisinde paylaştım ama Cinsel Yaşamda paylaşmış.
Geçmeyen i̇shal ve kabiz ve gaz * i̇çi̇n 3 farkli doktor bi̇rşey bulamadi si̇zce ne yapmaliyim?