Delirmelik bir resim. Bunlardan birinin bir doz fazlası olan var birde o da hafta sonu içiliyor. Biri de son bir ayda girdi hayatıma.

Delirmelik bir resim. Bunlardan birinin bir doz fazlası olan var birde o da hafta sonu içiliyor. Biri de son bir ayda girdi hayatıma.

B12'yi hap yerine iğne kullan. Demir de serum takıyorlar iyi oluyor. Magnezyumu da efervesan tablet olarak kullansan daha iyi olur. Hapların emilimi zor oluyor bağırsakta çoğu insanda.
Ben tiroit hapı kullanıyorum ömürlük. Ayrıca ara sıra alerjim bana göz kırpınca hap atıyorum o kadar. Demiri serumla, B12 'yi iğneyle yükletiyorum yıllık bakım olarak (10.000 bakım gibi hahah).
Bana iyisin dedi doktor. Sonuç ise 4
Doktora girdiğim andan beri dert dinliyorum 2 senedir. Doktorlar hastaları dinleyeceğine hastalar doktorları dinler oldu.
Cevap
27Cevap
geçmiş olsun almıyorum
Bunlar ne ki 20 ye yakın kullanıyordum çoğunluğunu bıraktım bunlar kaldı geriye
Santafer Fort kullanıyordum bıraktım onu da
Alıyorum evet bir tane sabah akşam var, bir tane öğlen var magnezyum gece yatarken var bir de D vitamini hafta da iki gün alıyorum sadece
Magnezyum bende işe yaramıyor ya o haptan kullanıyorum resimdeki yeşilden
Bi bir avuç felan. B12 d damlası vesaire. Düşn bağışıklık düşük vitamin değerleri gibi sıkıntılar böbreğimi mahfetti.
Şu turuncu olanı kullanmıştım ama niye kullandım hatırlamıyorum üstteki pembe de B12 hapı mı
Demir ilacı turuncu olan. Pembe de b12
Bunlar ne ilacı? Benexol B12 var galiba bir tane de troid mi var? Diğerleri ne?
Diğerleri demir, mg, alerji
Benim başım ağrır ağrı kesici de kesmez. İlaçlara da inanmıyorum zaten
Alerjin olabilir bak. Kbb ye git. Bende çocukluktan beri baş ağrısından müzdariptim hiçbir doktor da anlamadı. Kızılay hastanesine gittim alerji diyip ilaç yazdı gönderdi. Bir daha da başım ağrımadı. Ama ilacı kullanmayınca tekrar başlıyor
Regl düzensizlikleri, hormon bozuklukları yok yok maşallah.
Hormon ilacı, vitaminler ve alerji hapı var. Regl için hap yok orada. Hormonu da çocukluktan beri içiyorum zaten. Onun da alakası yok.
Almıyorum çok şükür. Tiroit ilacı kullanıyordum ben de ama düzeldi
Nasıl düzeldi
Soldan baştaki tansiyon ilacı nerede görsem tanırım 😅 geçmiş olsun 2 ilaç alıyorum
Yanıldın dırırım dırırım
Hadi canım tansiyon ilacına benziyordu 😊😊😅 ben ayağımı kırdım da bir kan sulandırıcı bir tansiyon ilacı alıyorum bu arada sormuşsun söyleyim
Hormon, alerji, demir (düzeliyor tekrar düşüyor demirim ağzına tükürdüğümün ilacı), vitamin, magnezyum
Benimkiler
Bırak bunları gel seni balla kaymakla besleyelim 😅maşallah yani bu kadar eksiklik nazara mi geliyorsun nedir
Bence öyle. Ama benim tüm sorunlarım alerjiden kaynaklı çıktı. Neye alerjim olduğunu da bilmiyorum. Doktorlar alerji testi yaptırmıyorlar.
Nasıl ve niye yaptırmıyor değişik geldi bana
Kızılaydaki kbb doktoru sadece alerjin var devletten numara al git yaptır dedi. O zamana kadar da alerji habı verdi. Ama baktım sorunlarım bitti ağrılarım. Daha da gerek duymadım
İnan daha çarşamba günü doktoruma özellikle rica ettim. Benim alanım değil dedi baştan savdı. Kurcalama diyip duruyorlar. E bu alerji hapları yarın birgün böbreğime zarar verirse ne olacak o zaman? Bunun sorumluluğunu yine ben çekeceğim. Ama içmeden de duramıyorum
En azından neye alerjim varsa bileyim de uzak durayım değil mi?
Kesinlikle öyle maalesef devlet doktorları böyle imkan varsa özele git
Soldaki tiroit en sağdaki b12 galiba
Tiroit ilacım var benim de
Magnezyum, çinko, d vitamini falan alıyorum ek olarak o kadar
karışık vitamin hapı D3, B12 alıyorum ben de
Sürekli kullandığım bir ilaç yok.. Ara ara ağrım olursa içerim..
Hayır hasta değilsem kullanmıyorum bazen ağrı kesici, yani gerektiğinde 💁♀️
Şu an almam lazım ama vucudum asla kabul etmiyor kusuyorum
Benim zoretaninlerin ortama giriş jsnxjsn bir de demir almam lazım ama zoretaninle olmuyor
Ağrı kesici, B12, tiroid galiba biri de, ama diğer ikisini bilemedim
Demir, b12, tiroid, magnezyum, alerji
Geçmiş olsun okudum, alerji testi için allerji immünoloji polikliniğine git
Randevu bulamıyorum. Kullandığım hapta iyi geliyor bana açıkçası. O yüzden gerek duymadım
Ne kullanıyorsun adı ne
Kokainle başlayıp bonzaiyle devam ediyorum kesmezse extacy alıyorum
Şifa olsun
köydeyim her şey organik hiç almıyorum annem 80 yaşında hiç ilaç almadı şimdiye kadar
Bunlar vitamin mi, nedir?
Hormon, demir, b12, alerji ve magnezyum habı. Mg yi dersler için almıştım. Bir halta yaramadı ama 300 tl verdim mecbur içiyorum.
Yatmadan önce içiyorum
Her telden var sanki sag alttaki dolorex
Noo demir ilacı
bıraktım hepsini şu an kullanmıyorum bir şey
Darısı başıma
3 diyabet hapı 1 kolesterol
Geçmiş olsun
Rahatsızlık ne
Hormon, alerji, demir (düzeliyor tekrar düşüyor demirim ağzına tükürdüğümün ilacı), vitamin, magnezyum
Senmi kullanıyosun hepsini
Evet hemde her gün
Evet
Ya fırlasa bile geri düşüyor o. Her şeyi denedim.
Yorgun
Bazen ikişer üçer atıyorum valla artık ne olacaksa
Evet bir çok ilacım var
Bu sentetikler bir gün bizden hesap soracak
gujde 6 adet toplam 10 kez aliyorum gunde
Evet alıyorum sayısını hiç söylemeyeyim…
Bunun 3 katını içiyorum
Çok ağrım olursa bir tane doloreks içiyorum
Senede 4 ya da 5 tane agri kesici... Başka yok.
İki tane kullanıyorum.
gunde 4 veya 5 tane içiyorum ilaç
Uzun süredir ilaç kullanmıyorum.
Geçmiş olsun
Sağol
Geçmiş olsun
Almıyorum
Hiç ilaç almıyorum
Sabah 8 akşam 4
Geçmiş olsun dikkat et zeyirlemesin.
b12 ilaci iciyorum sadece
Wvwtt
aa benexol
bu arada uzun süre mide koruyucu ilaçları kullanımı sonucu ya da midenin başka bir sebepten ötürü az asit üretiminde tam olarak b12, kalsiyum, demir ve magnezyum düşüklüğü oluyor. Midene de baktır bence
Mide koruyucu içmiyorum ki
Ne ilaçları bunlar
Psikoloji ilacları sandım. Kötümü demir ilacı tadı.
Aralarında tadı kötü olan tek şey benexol.
Nasıl başladın sen bu kadar ilaca
Hormonla başladım. Zaten demir ve vitamin ara sıra düşüyor her sene mutlaka 1 ay kullanıyorum 4 e düşmüş lanet olası pislik demir. Neyse magnezyumu dersler için almıştım güne iyi başlarsın dediler çok uykucu, dermansız ve yorgun hissediyorum çünkü değerlerim iyi olsa da. Alerji habı da eski sevgilim beni aldattıktan sonra ağır bir grip geçirdim. Sonra başımın ağrısı artmaya başladı. Nörolojiye gittim mr çekildi hiçbir şey çıkmadı. Geçen ay özele gittim ve yıllardır meğer alerjim varmış başımın ağrısı o yüzdenmiş. Demir eksikliği dediler, vitamin eksikliği dediler sebep olarak. Ama hiçbir ilaç geçirmedi. Alerji habı kullanmaya başladıktan sonra ağrım filan kalmadı. 1 aydır hiçbir yerim ağrımaz oldu. Tüm doktorlara gittim yani birde. Kimse de sana alerji testi yapalım demedi. Kızılaydaki kbb doktoru sadece tek bir muayene ile sorunumu çözdü alerjimin ne olduğunu bilmeden. Test bile yapmadı inanır mısın. Allah ondan razı olsun.
Anladım sen bunları düzenli olarak kullanmayı düşünüyomusun hayatın boyunca
Hormonla ömür boyu mecbur. Demir ile vitamin belki ileride düzelir kilo alırsam. Alerjiye de yeni yazdırdığım ilaçlar bitince de özellikle gideceğim
Alerjiyide ömür boyu kullanmak durumundasın galiba. Çokmu zayıfsın
Aslında yıllar önce kilom iyiydi yüzüm bile tombişti. Ama birden hasta oldum daha da alamadım. Yavaş yavaş almaya başladım tekrar.
Anladım, benim tahminim yasamayı seviyosun. Seni bu hayata bağlayan en önemli şey nee mesela
6 tane içiyorum
Sen ne kullanıyorsun
Şeker tansiyon kolesterol hapları
Seninki daha kötüymüş
Evet
Neden çok?
Gerekli çünkü
Neyin vR?
Xper yetmiyo senin vR mi?
Noo
Ya 🤗
Ne ki bunlar
Hormon ve vitamin vs, alerji
1 tane alıyorum.
Alıyorum
Yok yok
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?