Sağlık Hergün düzenli olarak kullandığın bir ilaç var mı? TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Hergün düzenli olarak kullandığın bir ilaç var mı? Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin #mutlugünler Hergün düzenli olarak kullandığın bir ilaç var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Evet düzenli olarak kullandığım ilaçlar var 2 0 Yorumla
Universe99 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Düzenli olarak kullandığım bir ilaç yok ama her gün düzenli olarak @tesetturlu_baciniz ilacımı almak isterim :) 2 12 Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Oo etiketlenmeye de başlamışım. Ünlü oluyorum ne güzel. Teşekkür ederim 😊 Yorumla Universe99 +1 yıl @Tesettürlü_Bacınız rica ederim ne demek te seninle de bir etkileşime geçebilsem :) Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Hmm 🤔 Geçelim bakalım 😊 Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Geçtim 😊 Yorumla Universe99 +1 yıl @Tesettürlü_Bacınız bende geçtim gördüm teşekkürler :) Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Ricalar 😊 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Yine bir aşk başladı sorumda Yorumla Universe99 +1 yıl :) yine mi bi sen mi kaldın yoksa tek izdivaç programı gibi o zaman soru yorumların :D Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Henüz belli değil 😊 Yorumla Universe99 +1 yıl @Tesettürlü_Bacınız kesinlikle beli olursa hbriniz olur @TokEvinAçKedisi_ :) Yorumla Universe99 +1 yıl Neler oluyor Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Aynn bi ben kaldım gerçekten 😃 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl senin keşfet gene uçuyor bakıyorum da 😂 ilaç yok ama vitamin takviyesi var 😀 1 19 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Bunu hususi takip ediyorum 😃😃 merakettimmişte +1 yıl kim bu 🥺 merakettimmişte +1 yıl aman yanlış emoji yaptım bu olacaktı 😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Zulme giden yol 😃 komikli şeyler oluyor genelde 😃 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Bi de hergün esmer dozu 🤪 merakettimmişte +1 yıl sen esmer seviyorsun galiba hep esmer paylaşıyosun 😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Kumral tercih ederim ama esmer de candır tabi 😃😃😃 merakettimmişte +1 yıl söylediğin sayfaya şimdi göz attım 😂Sayfada 3. gönderide yatakta zıpzıplayan annecim kurtar beni diyen video ne mana ya 😂😂😂😂😂😂😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Ay ben görmedim onu ya kızı cin çarpıyosa belki 😃😃😃 merakettimmişte +1 yıl onu kız arkadaşıma attım kız arkadaşımın bana verdiği yanıt ‘hasretinden kavrulduğum yanıp tutuştuğum sevgilim ile evlenince bizim yatak odasında ki hallerimiz ‘ 😂😂😂😂 yemin ederim o kadar güldüm ki gözlerimden yaşlar geldi 😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl 😃😃😃😃😃😃😃 bu kadar net anlatmamalıydı 😃😃😃 merakettimmişte +1 yıl çok fena ya 😂😂😂😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Fazlasıyla 😃😃😃😃😃😃 merakettimmişte +1 yıl hep böyle ama o mikrop 😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Ay ben utanırım ya 🤪😃😃 merakettimmişte +1 yıl kız kıza mı 😂😂😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Ben aslında çok utangaçımdır 🤪 merakettimmişte +1 yıl inanamam 😀 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Ben de çok şeyapamam da neyse 😃😃
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Ben de faydalı bir şey diye açtım bakıyorum videoya.. Benim aynılarımmış.. 😅 1 1 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Ooo 😃😃 Yorumla
27Barem27 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Çok manidar buldum 😂 Tiroid ilacı. 3 2 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Yok öyle bişi tamamen yanlış anlama 🤪 Yorumla 27Barem27 +1 yıl 😂 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Ben ne ilacı ne de kullanmasını sevmiyorum 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Türk kahvesi 1 5 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Üzerine mayonez mi sıktılar yoksun Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Askerim da Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Hee öyle yani Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Sen rahat rahat soru Sor yorum yap diye biz nöbet tutuyoruz xmx Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl 😃😃😃😃😃 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok hayır 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Sağlık konusunda 931 cevap paylaştı. Çok şükür yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet düzenli olarak kullandığım ilaçlar var
Düzenli olarak kullandığım bir ilaç yok ama her gün düzenli olarak @tesetturlu_baciniz ilacımı almak isterim :)
Oo etiketlenmeye de başlamışım. Ünlü oluyorum ne güzel. Teşekkür ederim 😊
@Tesettürlü_Bacınız rica ederim ne demek te seninle de bir etkileşime geçebilsem :)
Hmm 🤔 Geçelim bakalım 😊
Geçtim 😊
@Tesettürlü_Bacınız bende geçtim gördüm teşekkürler :)
Ricalar 😊
Yine bir aşk başladı sorumda
:) yine mi bi sen mi kaldın yoksa tek izdivaç programı gibi o zaman soru yorumların :D
Henüz belli değil 😊
@Tesettürlü_Bacınız kesinlikle beli olursa hbriniz olur @TokEvinAçKedisi_ :)
Neler oluyor
Aynn bi ben kaldım gerçekten 😃
senin keşfet gene uçuyor bakıyorum da 😂 ilaç yok ama vitamin takviyesi var 😀
Bunu hususi takip ediyorum 😃😃
kim bu 🥺
aman yanlış emoji yaptım bu olacaktı 😂
Zulme giden yol 😃 komikli şeyler oluyor genelde 😃
Bi de hergün esmer dozu 🤪
sen esmer seviyorsun galiba hep esmer paylaşıyosun 😂
Kumral tercih ederim ama esmer de candır tabi 😃😃😃
söylediğin sayfaya şimdi göz attım 😂Sayfada 3. gönderide yatakta zıpzıplayan annecim kurtar beni diyen video ne mana ya 😂😂😂😂😂😂😂
Ay ben görmedim onu ya kızı cin çarpıyosa belki 😃😃😃
onu kız arkadaşıma attım kız arkadaşımın bana verdiği yanıt
‘hasretinden kavrulduğum yanıp tutuştuğum sevgilim ile evlenince bizim yatak odasında ki hallerimiz ‘ 😂😂😂😂 yemin ederim o kadar güldüm ki gözlerimden yaşlar geldi 😂
😃😃😃😃😃😃😃 bu kadar net anlatmamalıydı 😃😃😃
çok fena ya 😂😂😂😂
Fazlasıyla 😃😃😃😃😃😃
hep böyle ama o mikrop 😂
Ay ben utanırım ya 🤪😃😃
kız kıza mı 😂😂😂
Ben aslında çok utangaçımdır 🤪
inanamam 😀
Ben de çok şeyapamam da neyse 😃😃
Ben de faydalı bir şey diye açtım bakıyorum videoya.. Benim aynılarımmış.. 😅
Ooo 😃😃
Çok manidar buldum 😂 Tiroid ilacı.