Günde her gün en fazla sabah akşam olarak toplam kaç adet ilaç aldınız? Ben günde her gun toplam 18 adet aldım 2.5 sene boyunca
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
3 senedir ben de 15 20 arası alıyorum sabah akşam
gecmis olsun neyiniz vsr ama cok fazla degilmi bol su icin
Lösemi hastasıyım ben
çok üzüldüm allahim sifalar versin birakicakmisiniz yoksa kronik mi. 😢
Kronik bırakamıyorum tamamen ama ilacları bırkaacağım galiba onlardan kurtuluyorum ama bundan sonra hep gözetim altınds olacağım yani tamamen kurtulma yok 5 10 20 ne zaman olursa geri çıkma ihtimali var inşallah olmaz da bakalım daha kötüsü var aldığım ilaclar sol kalcamdaki kemigi eritmiş ameliyat olacam hatta olacaktım ama sağ kalcamda da baslamış orayı durdurmak icin önce oraya küçük operasyon yaptilar işte 1 ay sonra da sol kalcama protez takilacak ne yapacam bilemiyorum
bizdeki dertler basit kalmis ya cok uzuldum insallah gecer ve duzelir hersey uzuldum acikcasi 😥bdnde de basit dertler var bende onlara bosuna uzulmudum megersem
Maalesef öyle bu dedigin genel anlamda böyle benim icin baskaları icin simdi derdimize bakiyoruz bize agir geliyor tabiki de ama sanki en büyük derdi biz cekiyormus gibi davranıyoruz halbuki öyle degil bizden daha kötü olanlar var ben yine iyiyim benden daha kötü olanlar var onlara bakımca benim bir sey demem olmuyor iste halimize bakmadan şükretmeden yaşıyoruz herhalimize şükretmeliyiz zaten bizler bu dünyaya güllük gülüstanlık yaşayalım diye gelmedik zaten Allah ne diyor ben sizleri malınızdan canınızdan çocuklarınızdan akrabalarınızdan eşinizden dostunuzdan herseyden sınayacağım diyor o yüzden bizler sabır edecez şükredecez Allahtan kolaylık isteyeceğiz yine bunlarda bir sey yok lösemi hastalığı kalça sorunu degil benim başımda hic kimse de olmayan bir sey var işte senelerdir ona bir türlü care bulamadım beni bitiren bu oldu hayatımı bitirdi benim onun yüzünden hic birsey yapamıyorum ondan kurtulsam yeter cok rahat olacam
❤️bende 12 yasimda verem oldum lenf bezinde cikti ameliyat oldum tedavi aldim 6 ay ama tedavi sehir disindaydi iyilestim bir sene sonra 14 yasimda tekrardan verem oldum tedavi aldim 6 ay iyielsmedjm bu sefer direncli olarak 15 ay aldjm iyilestim gitmedigim doktor kalmadi bu seferde burunda 4 senedir deviasyon var 2 senedir bademcik hastaligim var kronik gastrit olsum 5 aydir hersey yasak agri kesici bile gastrit kan degerlerini cok dusuruyor ilac kullaniyorum mecbur 2 senedir skolyoz kifoz var ama hala daha tedavi olamadim cok zorluyor daha ameliyatlarim var bunlar basit ama hayatimi cok zorluyor bazen allaha isyan ederken utaniyorum da uzuluyorum birde sinuzit cikti basima napalim sinaniyoruz allah herkese sifa nasip etsin
Oooo bunlar da senin icin az degil tabi iste herkesin hayatı farklı hep bir seyler var ama en kötüsü sağlık tabiki de bu hayatta en önemli şey sağlıktır gerisi boş sağlığın yoksa sen bir hiçsin önüne dünyaları serseler görmezsin hic birisini Allaha isyan etmek olmaz asla zaten en önemli sey burada sınanmak buna gögüs gerecekmisin katlanacak mısın sabır edecek misin bunlar var ama iste yine de tabi insan oldugumuz icin yapabiliyoruz ben de diyorum tabi bazen cok zorlandigim zaman ilk hastaneye yattigimdan ilaclar alirken ağzımda yara cikmisti cok cok aciyordu ben agrilara alistim cok felaket agrilar cekiyorum onlara alistim ama acıya asla dayanamiyorum katlanamiyorum acı bambaşka bir sey zaten ağzımda yaralar çıktı bir kaç surup aliyorum yaralar olmasın iyilessin diye o da yakiyor bir gun cok felaket agladim bagirdim cagirdim bicak getirin kendimi bicaklayacam diye ölmek istiyorum artik diye 1 ay boyunca cok kotuydu yemek yiyemez bir seyler dahi icemez hale geldim pipetle iciyordum hastalik zor tedavi daha zor ben de dogdum dogali saglik sorunlari hastanelerle ugrasiyorum demek ki senin de benim de ömrümüz hastanelerde gececekmis
hala daha geciyor 7 senedir hsstaneye gidiyorum siizn adiniza cok uzuldim cok gdcmis olsun rabbim yardimciniz olsun evet maalesef bazen isyanlarda oluyoruz ama napalim iste
midemi yikatcak kadar
ben gunde 18 ilac aldim 2.5 sene o zamn mide koruyucda yoktu suanda kronik mide hastaligim olustu
aferin
ben ne bileyim o zaman 12 yasindaydim 6 senede iyilestim hayir doktorda vereyim dememis ki napam
Sayamdım kadar gecmıs olsun allah sıfa versin cok uzuldum
sizede gdcmis olsun insallah
rahatsızlığın nedir
3 kez vereme yakalandim 2 si normal 3. cusu direncli veremdi
geçmiş olsun
20 yıldır hi ilaç kullanmadım
masallah
sürekli hasta olurum ama kullanmak istemiyorum ya
evet ya zararli ama mecburuz iste
10 heralde oda dis agrim yuzundendi
6 tane
8-9 herhalde
gecmis olsun
Sağolasın
Çok nadir kullanırım
sagliklisiniz masallah ozaman
Dikkat etmeye çalışıyorum yıllardır 😅
ben etsemde bos artik biraktim gittigi yere kadar bir yeri tedavi etsem diger yer bozuk 😅
Diğer her bozuk dediğin şey ne 😅
bel sirt bademcik burun dis kankar mide daha ne olsun demi
kan degerleri*
Kaç yaşındasın ki oha 😄
18 yasindayim ben ilk kez hastaneye 12 yasimda gittim bir dahada cikamadim hala daha gidiyom ya musallat oldu
Çok geçmiş olsun kardeşim