AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
285Cevap
Çok geçmiş Olsun bende de bu hastalık var tedavi görüyorum çok erken fark ettim ilerleye bilirdi.. İler de ne gibi sorunlarla karsılasırım bilmiyorum.. moralini bozma tıp her geçen gün ilerliyor derdi veren Allah dermanını da verir.
Erkekler bile sorun eder kıllanmaları sen bir bayan olarak ne durumdasındır kimse bilemez umarım düzelirsin allah başka dert vermesin
seni şu an çogumuz anlayamayız ama ALLAH yardmcın olsun gercekten zor bir durum. Ama tedavisi vardır diye düşünyorum iyice araştır canım.
kardeşim hormonlarının düzelmesine yardımcı olacak benim bildiğim hacamat tedavisi var. düzenli olarak yaptırmanı tavsiye ederim. geçmiş olsun
Taze nanenin hormon düzenleyici etkisi var denemende fayda var derim. Allah şifa versin. Bu arada keşke endokrinin verdiği ilaçları birakmasaydin
Cinsiyet değiştirenlerin kullandığı haplardan kullan? Doğum kontrol hapı ne alaka doktorluğudamı biz yapalım. Hangi doktora gittin
Sen doktordan çok biliyon demi. Doğum kontrol hapları zatrn östrojen ve progesteron hormonu içerir senin tabirinlr cinsiyet değiştirenlerin kullandığı haplar. Doktorlugu senden öğrenmez umarım kimse gerçek doktorlar dururken
Sen ne konuşuyorsun, Anti Androjenler mi içeriyor doğum kontrol hapları?
- lemişler eksileyen kızların aklına... İnsan gibi tedavi söylüyoruz Fizik iğnesi yaptır. Erkeklik hormonlarını bastır. Doktorluğu keşke benden öğrenseler.
Aa gerçekten çok üzüldüm :( allah acil sifalar versin kardeşim umarım bir çaresini bulur doktorlar. Keşke elimizden birşey gelse
o fotolar erkek resmine ait gibi yanlis anlamada, cok arastiriyosan ins cozumunu bulursun, birazda para olmasi sart yanlz
Hastalığını kabullen.
Ve her şeyin daha iyi olacağına inan.
Gerççekten yine de Alalh yardım etsin.
Gecmis olsun bana ulas birini onerebilirim istersen
ALLAH Rahman ve Rahim olan ALLAH Şifalar Versin kardeşim
Öncelikel geçmiş olsun. Bence bir çözüm mutlaka vardır.
Pcos bendede vardi hap kullandim gecti ama Allah kimsenin basina vermesin benim kilo problemim vardi zayifladim hala kullaniyorum hapi Allah sanada sifa versin :(
bana gercekten kız olsugunu ıspatla nasıl kurtulcagnı anlatayım aslında cok basıt kafaya takmaya gerek yok.. ispat et dememın sebebıde bu tarz seyler alay konusu olmamalı die..
Daha nasil sacmalayabilir bir insan? Rica ediyorum tekrar tekrar oku su anlamsiz sacmalikta olan yorumunu. Hadi o yalan yapiyo diyelim, sana ne eger oyleyse? Belki senin yorumundan yola cikicak insanlar var? Yardimi bu sekilde yapacaksan hic yapma arkadasim. Sana kalmadi kimse.
Kadınlık hormonu vurmalari gerek bu çok ciddi bir şey
İçim cız etti valla.. Ben de bir iki araştırayım belki çıkar bişeyler.. Geçmiş olsun..
geçmiş olsun ne diyceğimi bilmiyorm bende ya inşallah çok geçmeden bir çaresi bulunur..
Kıyamam sana ya 😞 inşallah geçer biter bu, rabbim yardım etsin sana. Tüm kalbimle diliyorum bunu.
Allah yardımcın olsun kardeşim hormon tedavisi görmüyor musun sen doktorlar ne dedi
Seninle benzer sorun yaşanyan bir bayan arkadaşım en son nişanlıydı..
Belki de evlenmiştir..
Şükrettim halime allah yardımcın olsun moralini bozma
Kardes cok uzuldum Allah yardimcin olzun guclu ol her zaman
Mesaj atabilir misin? Sormam gereken önemli şeyler var
Sende mi?
Hayır yardımcı olabilirim belki
Allahim yardımcin olur insallah. Sakin karamsar olma canim. Allah sifa verir insallh. Gecmis olsun:(
geçmiş olsun canım olmıycak bişi yoktur. lazere git canım pürüssüz bir cilde kavusursun
Arkadaşım ingilterede bunun çaresi var internetten bir araştır derim. Allah yardımcın olsun umarım saglina kavusursun
Allah yardımcın olsun umudunu kaybetme umarım bir çaresi bulunur rahatsızlığının hayatını yaşamaya bak
Bebeğim Allahtan şifa diliyorum sana oyle demek sen her halinle güzelsin umarım en yakın zamanda iyileşirsin :)
Allah şifa versin kardeşim ama belki ileride düzelir böyle olupta ergenlikten sonra düzelenleri biliyorum ergenlik dönemi sıkıntılı bir dönem malesef
kardeşim tıpta bunların çaresi var. araştır bulursun. kalıcı çözüm var mı ben bilmiyorum ama araştır. bu kadar üzme kendini
Çok geçmiş olsun. Umuyorum kısa sürede buna çözüm bulursunuz. Yaşamasak da bunun ne zor oldugunu tahmin edebiliyorum. :):
siz bu adama neden 2 - verdiniz şimdi?
3:3 olmus bile
7 olmuç
Bu adamla alıp veremedikleri var demek ki
Kotu bir sey mi yazdi sanki 31 eksi var 😕
Arkadaşlar eksi verenlerin verdiği eksiler kendi değerleridir. Bana artı verenlerin samimiyeti yeterli #SinirliBiber
@Aydınlı009 , @AhmetEzzio , @-Foto , @selambenyalnizlik ve @Dengdigidengdeng teşekkürler dikkatinize.. :):
ben 2 eksi varken gördüm 0 artı vardı :D şimdi durum açılmış :D
Ohaa bune yaa? Millet taciz etmis numaralara
Boş verin yahu. Canları sağ olsun. :):
Wooooow hangi hıyar Biber'e eksi verdi böyle? 155. artın benden olsun Sinirli ama beni dövme hıh. :)
Mal mısınız olm adama niye 33-42 eksi verdiniz😂
Kendini üzme bu konu hakkında detaylı bir araştırma yap umudunu kaybetme.. Bir estetik doktoru ile görüş ameliyat ile çaresi var diye biliyorum.
Çok geçmiş olsun bir kiz için gerçekten zor hele bu devirde diş görünüşe önem verirken kimsenin ne düşündüğüne önem verme hayata sımsıkı sarıl :(
Allah yardımcın olsun. Üzme kendini. Derdi veren Allah şüphesiz dermanını da verir. Bu da senin imtihanın. Öyle düşün. Acil şifalar diliyorum.
Sadece sirt bilgesi icin lazerle fiyat almişdim 500 tl civari toplamda 8 seans filan periodik belli araliklarla yakiliyor kalici bir cozum.
Maya estetik. arastir irtibata gecip dr ile iletisime gecip istedifin bilgiye sahip olabilirsin.
Epilasyona git hormon tedavisi gör bendede hormin bozuklugu var bilirim :/
Cokkk gecmis olsun
Derdi veren allah dermaninida verir sen uzulme eig sectigin kisinin soylefiklerini denr
Ayni sorunu yasiyorum ama malesef duzelmiyor zaten doktorlar var olan tuylere cozum bulamiyor.. seni cok iyi anliyorum psikolojk olark ck etklenyor insan
Evlenemem, kimse beni sevmez diye ümitsizliğe kapılmamalısın. elbet bir yerde seni bekleyen nasibin, seni her halinle kabul etmeye hazır bekliyor.
Sıkma canını lazerle epilasyonlar var sanirim. Ttek derdin kıl olsun. o kadar karamsar olma. ha bide beni kimse almaz deme. her körün bir topal alıcısı vardır ;)
Bide begenmiyorlar yprumu iyimi :D
gecmis olsun, umarim bir cozumu bulunur senin adina cok uzuldum
Her derdin bir çaresi vardır kafana takmamaya çalış
uzman doktorlardan yardım alman durumun ciddi gerçekten buradan bu şekilde birşey elde edemezsin.
çok geçmiş olsun
istersen HAYIT SUYU ve SOĞAN SUYU kürlerini denemeye başla
Çok yogun şekilde Östrojen tüketin tabi önce doktoronuza başvurun
Çok geçmiş olsun ama allah kalbinizi güzel vermiş. ...
Senin bu sorunun tedavi olarak geçebilir. Hastalıkların geçmesi için en önemli kural moraldir. Moralini yüksek tutacaksın. Tüylenme konusunuda kafana takma sadece sen yok
İnanki çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun. Umarım en kısa zamanda kurtulursun
ben unideyken bizim siniftada bir kizda vardi aynisi resmen benm gibi sakallari falan cikiodu
Çok geçmiş olsun.. Umarım tez zamanda bir şifa bulursun.. Cidden çok üzüldüm
Geçmiş olsun , beslenmene dikkat et özellikle belki bir faydası olur
Derdi veren Allah şifasınıda verir kardeşim canını sıkma
Umutsuzluğa kapılma, Allah yardım eder bir çaresi bulunur.
Mesaj atarsan yardımcı olmaya çalışırım canını sıkma sakın
Hm çok sıkıntılı bir durum Allah şifa versin sana umarım bir yolunu bulup kurtulursun bu hastalıktan
kardeşim allah şifa versin ne diyeyim senin için dua edecem
üzüldüm senin adına. farklı doktora gitmeyi denedin mi
Allah yardimcin olsun insallah gecer sikinti etmek fayda vermez
inşallah geçer canım ya derdi veren şifasını da veriri ilaçlarını kullanmaya devam et sen ama seven hertürlü sever diye düşünüyorum
ağdayla azaltmaya baksana gerekirse haftada bir yap, yaptır tüm bölgene. kendini iyi hissetmeye başla , çok geçmiş olsun canım.