Sağlık & Diyet 30 gü Diyette yulaf tüketir misin? Çocukgelişimciiks Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Porsiyon kontrolü şeklinde tüketilmesi zararlı değil. Sen tüketir misin peki? Diyette yulaf tüketir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 41 , eic 79% 30 gü Sağlık & Diyet konusunda 726 cevap paylaştı. Diyet bana göre değil tam biraz zayıflayan diyorum canım ordan başka bir şey çekiyor :) iş karisiyor 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 30 gü Diyet yapmıyorum yapsam tüketirim çok güzel tarifler var 1 0 Yorumla
вʟαcкנαcк Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 30 gü Evet eti lifalif kullaniyordum spor yaparken tekrar başlıcam 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 30 gü Diyet yapmadim hiçtadı kötü diyorlardı zaten 1 0 Yorumla
Dilekmiii Takip Et Xper 1 Yaş: 26 30 gü Amaç hızlı kilo vermek ise eğer ben glüten tercih etmiyorum :) 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 34 30 gü Sağlık & Diyet konusunda 6b cevap paylaştı. Yiyen illa ki vardır ama ben pek sevemedim gadası 1 0 Yorumla
karanlikdunyam56 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 30 gü Yulaf at yemeği insan değil bence basma alternatifler denenmeli. K(Hiç kilo sorunum olmadi😅😅😅) 0 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 29 gü Sağlık & Diyet konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet son zamanlarda sıklıkla tüketiyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 29 gü Sağlık & Diyet konusunda 26,6b cevap paylaştı. tüketirim evet 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% 29 gü Aktif spor yaptığım zamanda evet çok tüketiyordum 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 30 gü Sağlık & Diyet konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevmem yulaf farklı seçenekler var 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 30 gü Sağlık & Diyet konusunda 671 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 96% 30 gü Sağlık & Diyet konusunda 402 cevap paylaştı. Hayır sevmiyorum 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 19 , eic 98% 30 gü Sağlık & Diyet konusunda 618 cevap paylaştı. tüketmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Diyet bana göre değil tam biraz zayıflayan diyorum canım ordan başka bir şey çekiyor :) iş karisiyor
Diyet yapmıyorum yapsam tüketirim çok güzel tarifler var
Evet eti lifalif kullaniyordum spor yaparken tekrar başlıcam
Diyet yapmadim hiç
tadı kötü diyorlardı zaten
Diyette değilim ama yulaf tüketiyorum tadını seviyorum çünkü
Amaç hızlı kilo vermek ise eğer ben glüten tercih etmiyorum :)
Ömrümde hiç diyet yapmadım ki
Yiyen illa ki vardır ama ben pek sevemedim gadası
Yulaf at yemeği insan değil bence basma alternatifler denenmeli. K
(Hiç kilo sorunum olmadi😅😅😅)
hiç sevmiyorum ama mecburen tüketiyorum
Evet son zamanlarda sıklıkla tüketiyorum
tüketirim evet
Aktif spor yaptığım zamanda evet çok tüketiyordum
Klişe bir cümle ile "at mıyız biz?"
Sevmem yulaf farklı seçenekler var
Hayır
Kahvaltıda evet