TRAVMA SONRASI PANİK ATAK?

Arkadaşlar merhaba, 2yıl önce açlık ve uykusuzluk sonucu ölüyormuş gibi oldum tansiyonum 0a düştü sanırım ölüyordum o sıra agzima bisey attim ölmedim ama o ölümü tatma korkusu bende panik atağa sebep oldu o zamandan sonra hayatım hiç eskisi gibi olmadı 2yıldır panik atak ilaclari iciyorum artık eskisi gibi şiddetli atak gecirmiyorum lakin aç veya uykusuz kalınca ölcekmisim gibi oluyor korku basiyor panik ataktan ziyade oanik bozukluk haline dönüstü aç veya uykusuz kalınca atak gecircek gibi oluyorum kontrolumu kaybetcek gibi oluyorum ölüm korkusu basiyor ve aç kalip yoruldugumdada oluyor yani ilaclari biraksam gene ayni korku basacak ama 2yildir ot gibi ruhsuz donuk yasiyorum ilaclardan duygusuzum ne agliyabiliyorum ne gulebiliyorum hayattan zevk almiyorum ve ilac huzursuzlugu var icimde icim icime sigmiyor ot gibiyim kisacasi duygulari körelttigi icin insani hisleri unuttum simdi ilaclari birakmak istiyorum ueyer artik psikoterapiyi denicem ilaclardan kurtulmak istiyorum eski insan halimi cok ozledim ama ilaclari birakincada beynimde bazi kimyasallardan dengesizlik olusacak ve mutsuz çökkün takintili ve korkulu hissedicem bu hisler ne zaman geverde eski halime donerim bugunden itibaren basladim azaltma programina doktor kontrolunde neler yapmam lazim nasil bir yol izlemeliyim ilaclari birakinca ne zaman beynim eski haline kavusmasi ne kadar zaman alor sizlere sorum budur bir ay sonra kontrolum var ben ve benim gibi olanlara sabir ve şifa diliyorum buarada ilaclarim secita20 solian100 rivoclon bütün buraya kadar okuduğunuz icin tesekkurler cevaplarinizi bekliyorum?

TRAVMA SONRASI PANİK ATAK?