Yaklaşık 3 aydır bu haldeyim. Sürekli olumsuz yönde beni kötü etkileyen düşünceler zihnimden çıkmıyor. Her an kötü bişey olacakmış gibi hissediyorum. Kaygılarım, korkularım, endişelerim hiç geçmiyor. Bazı günler gerçekten iyiyim ama 2 gün iyiysem sonra tekrar yokluyor bu. İnsanı yaşarken öldürüyor resmen çok zor. Beni anksiyeteye iten sebep ise çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybetmiş olmam 3 ay önce o günden beridir ben asla normale dönemiyorum. Olumsuz negatif düşünceler çıkmıyor beynimden. Kendi kendime kuruyorum kafamda çok derin düşünüyorum bazen boğulacak gibi oluyorum elim ayağım titriyor midem bulanıyor sersemleşiyorum ve baygınlık geçiriyorum. İşin kötü yanı da bunlarla tek başıma aileme yansıtmadan savaşıyor olmam. Özellikle regl öncesi dönemimde iyice önüne geçilmez bir hâl alıyor bu durum. Geçen akşam odamda ağlamaya başladım korkularım yüzünden. Annem yanıma geldi o kadar üzüldü ki neyin var kızım anlat diye tutturdu. Neden bilmiyorum ama aileme açmak istemiyorum bu sıkıntımı. Doktora götürmek isteyecekler çünkü. Ve ben asla ilaç kullanmak istemiyorum. Sadece bu sebepten değil, bu sıkıntımı anlatmak istemiyorum aileme bilmiyorum beni anlamayacaklarını düşünüyorum belki de. Çünkü çok fazla kafamda kötü kuruntular yapıyorum. Mesela gece yatakta acaba yarın başıma bişey mi gelecek korkusu çekiyorum. Yemek yerken acaba bu son yemeğim mi yarın ölecek miyim diyorum. Haberleri izlerken özellikle inanılmaz kötü etkiliyor beni. En ufak bir ölüm haberi izlesem ya da duysam ve o an iyi de olsam direkt geriye atıyor beni aynı şeyleri yaşıyorum. Gezmeye falan gittiğimde yüksek bir yerden falan geçerken korkuyorum düşüp ölürüm diye acaba düşecek miyim diyorum. Yemek yerken boğazıma takılacak korkusu neler neler of sürekli biseylerden korkuyorum endişe halindeyim. Sanırım korkularım takıntı haline geldi. Allah'a sığınıyorum dua ediyorum. İnşallah doktora gitmek zorunda kalmadan iyileşirim kendi kendime. Burada içimi açmak istedim ve yazarken rahatladım çok iyi geldi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bunları 6 sene yaşadım, bir konuda endişelenmemeliyim diyordum ve birkaö saniye sonra yine endişeleniyordum, eritip bitiriyor
Nasıl aştınız peki
antidepresan tedavisiyle
Atlatabilmenize sevindim geçmiş olsun
Geçmiş olsun yardıma ihtiyacın var sa ulaşabilirsin
Ne yapabilirsin ki ☹️
Sohbet muhabbet
Zamana bırakmak daha kotu bir hal almasina neden olabilir çözüm bul ben arayistayim ama henüz bulamadım umarım en kısa zamanda bu sorunları asarsin
Çok teşekkür ederim. Bilmiyorum doktora gitmekten başka çarem yok sanırım
Doktora git. Kendi kendine iyileşmen zor olur
Nasıl oldun aynıyım psikolojik olarak çöküşteyim
Yaa sende mii 😢 aynı maalesef
Evet olumsuz düşünceler falan🤦♀️
Aynıları mı
Evet
Seni anksiyeteye iten sebep ne peki
İstemsiz takıntılı düşünce geliyor o da titreme mide bulantısı yapıyor
Doktora gitmemiz gerek başka şekilde geçmiyor bu
Gerekirse psikoterapi
Kendim geçirmeye çalışacağım daha da olmazsa gideceğim hap kesin çözüm değil çünkü
Bende senin gibi düşünüyorum hatta ilaç daha kötü yapıyor diye biliyorum o yüzden asla gitmek istemiyorum ama başka çare de yok öyle bişey
Bilmiyorum ya aslında kendi beynimizde bitirmemiz lazım hap için öyle diyorlar
Burcun ne
Başak
Senin
Aaa
Bu hastalığı yaşayanlar neden hep başak ya
Başaklar takıntılı çünkü
Benim yengeç
Evet ya takıntılar yüzünden böyle oldum
Hastalık hastası mısın
O ilk baştaydı o geçti bu başladı
Ne kadar süredir peki
Hangisi
Hepsi
3 ay falan panik atak hastalık hastalığı depresyon 1 aydır takıntı depresyon gibi bisey ve anksiyete var
Senin ne zamandır var
Aynı 3-4 aydır bende de...
Geçer inşallah ya zor
İnşallah dua et birde şu ay tutulması çok olumsuz etkiledi sizi başakları o bitsin biraz olsun rahatlarsın şu an onunda etkisi var
Evet basaklar ne zaman mutlu oldu ki 🤦♀️
Ne zaman biter acaba
İyi olacağız inşallah
Umarımm
Kolaylıklar dilerim
Yaş kaç öncelikle
21.
İzzet güllü izle
İyi gelecek mi
Evet