Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Ne sıklıkta yürüyüşe çıkıyosunuz?
Eskiden hergundu artık haftda ayda ya da birkaç ayda bir kız arkadaşim yok okulu bırakmak zorunda kalmıştım filan filan işte yapıcak birşeyde yok tek sıkıci ne yapabilirsinki dışarıda tek yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bazen çıkarım.
Kafama göre 🤣🤣🤣
Yani evden sıkıldım zaman sadece yani şu anda istesem çıkabilirim bile 😂😂
Haftada en az 3-4 kez yürüyüşe çıkarım evde durmak iyi gelmiyor
sabah akşam minnoş kızımla geziyoruz bu yürüyüş sayılır bence sjsjs
Çok hatta geceleri uyuyamadığım zaman sessizce gece 2'de falan camdan çıkarım sjsjsjs
bana eşlik eden birini her bulduğumda.. tek yürümeyi sevmem hele ki İstanbul'da korkar olduk tek yürümeye akşam saatlerinde
Haklısın ama benim olduğun yer güvenli sayılır
tabi o zman başka e bide sen erkeksin heran her saatte takılabilirsin. nerde yaşıyosun bu arada güvenli dediğin için soruyorum yanlış anlama
Pendik
evet anadolu yakası daha güvenli geliyo banada avrupa yakasına göre
Evet. Bence de
Eskiden hergundu artık haftda ayda ya da birkaç ayda bir kız arkadaşim yok okulu bırakmak zorunda kalmıştım filan filan işte yapıcak birşeyde yok tek sıkıci ne yapabilirsinki dışarıda tek yani
Yatak odasından mutfağa oradan oturma odasına sonra tekrar yatak odasına.. Hayat çok yorucu
Özellikle yürüyüşe çıkmam ama gün içerisinde minimum 10.000 adım atmaya gayret gösteriyorum.
Manitaya yürüyorum hergün sayılır mı😂
Sayılmaz 😂
Önceden her gün artık bıraktım.
Neden?
Evde spor yapıyorum
Anladım
Gunluk en az 5 km koşu
Sporcu musun?
cikmiyorum bazen evde yuvarlaniyorum egzersizim bu
𝐇𝐢𝐜̧ 𝐜̧𝛊𝐤𝐦𝛊𝐲𝐨𝐫𝐮𝐦 ..;(
Ben işe giderken veya çıkarken hep yürüyorum.
Gölgem gezmek istedikçe
Günlük yürüyüşe çıkarım
Her gün
İşe yürümekten bahsetmiyosun dimi 😂
Yok ya rutin olarak her akşam görüş yaparım zaten
Ne güzel
3 aydir disari cikamiyorum (
Niye ama bende kaç aydir evdeydim maalesef kız arkadaşımda yok dışarı çıksam yapicak birşeyim yok o yüzden haklsiin sende gerçi
haftada 2 belki
Haftada en az 4 gün falan çıkıyorum
Çıkmıyorum
Ara sıra.
Her gün
Her gün
Ben sık sık yürüyüş yapmaya çalışıyorum.
Hergün tombik
Fazlaca
6 ayda bir
Sıkılınca
hiç çıkmıyom