Merhabalar benim baş dönmelerim denge kayıplarım ve kafamın arka tarafında bulunan ağırlık şikayetlerim için doktora gitmiştim mr ve kan tahlili sonuçlarıma doktor baktı beynimde bir parlaklık var dedi tam net bir şey de demedi bu tümör müdür acaba? Detay için ayrı bir emar istedi orada daha net öğreneceğiz ve ona göre devam edeceğiz tedaviye dedi kan sulandirici ilaçlardan bahsetti henüz 26 yaşındayım ne yapacağımı bilmiyorum ailem de korkuyor kimseyi üzmek istemiyorum ama sonuçlar bu sekilde:( başınıza böyle bir şey geldi mi gelenler olduysa bana dönüş yapabilirler mi ve duanızı eksik etmeyin🤲💫
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya bi dizide izlemiştim parazit kurtlar vücutta barınabiliyormuş ve etrafında sıvıdan bi duvar örüyorlar oda parlak görünüyormuş
Alla alla
Hekimoğlu dizisini izle youtubeta
geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yoktur
İnşallah olmaz ikinci kez ilacli şekilde MR istedi doktor pazartesiyi beklicem :((
Biz bilemeyiz doktor görüşü önemli
Benim de başıma geldi
Çok geçmiş olsun peki sizin süreciniz nasıl ilerledi?
Benim beynin sağ tarafında kitle var dedi sonra kitle alındı
Yaklaşık 1 seneden fazla oluyor şu an gayet normalim hiçbir sorunum yok
Anladım çok geçmiş olsun :( benimde sağ tarafta özellikle basınç var. Kan sulandirici ilaç dedi doktor size de öyle bir şeyler verdiler mi yoksa direkt ameliyata mi alındınız?
Hayır bana öyle bir şey vemediler ben iş yerinde bayıldım hastaneye kaldırdılar orada öğrendim kitle olduğunu ardından 1 hafta sonra da ameliyat edildim
Ama tabi bayılmadan önce kafamın arka tarafı sürekli ağırıyordu gece yatamıyordum
Sürekli kötü düşüncelere kapılıyor çabuk sinirleniyordum ve çok fazla düşünüyordum düşünmekten kafam ağırıyordu artık
Anladimm bende bayılma felan çok şükür ki olmadi yeniden ilacli mr istediler sadece bas donmesi denge kayıplarım oluyor günlerdir geçmedi 2 gündür biraz daha ayağa kalkıp yürüyebiliyorum. Önceleri de az çok bas donmesi yaşıyordum da pek üstüne düşmemiştim. İnşallah ameliyata gerek kalmaz ya :(
İlaçlarla küçültülebiliyorsa o şekilde halledilebilir
Her iki tarafı mı benim sadece sağ tarafı ve geceleri daha rahat ediyorum nedense çok garip yani aşırı bir sancı duymuyorum basinc acı var iste sag arka kafamda geceleri hatta aksam 9 10 gibi daha da hafifliyor benim
Her şeyin başı stres yemin ederim kesin benimde öyle hep çektim bende
Benim sağ tarafta vardı kitle ama ağırı arka tarafta oluyordu gece yastığa başımı koyduğumda ağırıyordu
Aynen öyle hep stres ve kötü düşünmeden oluyor bende çok gereksiz yere kendimi hep strese soktum ve sonuçta kitle oluştu hep güzel düşünmek iyi düşünmek gerekiyor sürekli ve kafaya takmamak gerekiyor
İnşallah 🤲 ilaç tedavisi ile düzelsin de tek duam bu şu an. İşte ne olacağımız hiç belli değil gerçekten... ameliyat tehlikeli mi peki yani nasıl geçti ameliyattan ne kadar sure sonra normale döndünüz kusura bakmayın aynı şeyi yaşadığım için endiseleniyorum ilk kez başıma geldi :(
Merak etme ben bu süreçte elimden geldiği kadar sana yardımcı olmaya çalışırım inşallah ameliyatsız ilaçla halledilir 🙏
Benim de ilk başıma geldiğinde bende çok endişelenmiştim ama sonra herşeyi akışına bıraktım
Çok zor bir şeymiş gerçekten. Ben hadi kendimi de geçtim ailemi sevdiklerimi düşünüyorum:( Çok zor bir şey söylenecek çok şey var zaten 2 senedir Bi ölümle ilgili şeylere merak sarmistim hislerimde kuvvetli zaten ne diyelim Allah beterinden korusun ins herkesi
Bende bu olay başıma gelmeden önce hep olumsuz şeyler düşünüyordum hatta intiharı falan bile düşündüm sürekli stres yapıp kafamı ağrıtıyordum gereksiz yere şu an düşünüyorum da gereksiz yere o kadar üzülüp kendimi yıpratmışım
Iste sağlığımız elden gidince bazı şeylerin değerinin farkına varıyoruz saçma sapan insanlarla uğraştım bende yok gelecek kaygısı yok bilmem ne hayal kırıklıkları desen o biçim ne diyim ki her şey Allah tan ömrümüz varsa yaşarız daha yoksa yapacak pek bisey kalmıyor nice hastalıklar var iyileşmez diyoruz iyileşiyor vade yetmedi mi yaradan bir şekilde yardım ediyor..
Aynen öyle hiçbir şey için üzülmeye değmez
Öyle ama insanın bazen elinde olmuyor işte en sevdiklerin canını yakınca ama hakkımı helal etmiyorum bana bir şey olursa da etmiyorum herkes ektiğini biçsin
İnsanı en çok üzen de sevdiklerinin verdiği zarar zaten
Seni üzen veya strese sokan herşeyi hayatından çıkar ben öyle yaptım çünkü
şu an eskisinden daha mutluyum hayatımda stres yok hüzün yok gelecek kaygısı yok kendim için yaşıyorum artık
Valla öyle yaptım herkesi her şeyi bıraktım canımı yaksada yapacak bir şey kalmıyor bazen
Kesinlikle oyle
İyi yapmışsın
Merhabalar dün gece acile gittim ben her yerim uyuşmayan başlamıştı hastalığıma göre serum bağladılar daha iyi oldum şu an şükürler olsun sonrada raporumu aldim verdiler gece okuduk aşırı korkutucu bir şey çıkmadı şükürler olsun sadece beyne kan yavaş gidiyormuş benim diger degerlere normal yazmislar yarında doktoruma gidicem inşallah bakalım daha detaylı konuscaz kan sulandirici ilaclar besinlerle devam edicem olarak gözüküyor tabi Allah bilir yinede endişeli anımda bana yazmistiniz bende size tekrardan yazmak istedim gelişmeleri 🙏
İyiki yazdın.. bende merakta kaldım sen yazmayınca çok geçmiş olsun tekrardan 🙏
Doktor herhangi bir şey diyor mu kitleyle alakalı alınmalı veya alınmamalı gibisinden
Çok çok teşekkür ediyorum bende 🙏sizlere de çok geçmiş olsun ve asla bir daha böyle bir şey uğraşmasın bizlere kimseye de (amin.)
İnşallah amin 🙏
Doktor iblir onu
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🙏
Geçmiş olsun