Kemerli burun bir kızda?

Kemerli bir burnum var. Küçükken ağladığımda, üşüdüğümde domates gibi kızaran büyük bir burnum olduğunu biliyordum. Ancak kemer şokunu ergenlik döneminde farkettim ve atlatamadım. Belki biraz abartiyor olabilirim. Ama cidden dikkat çeken büyük, kemerli ve hafif düşük bir burnum var. Gözlerim ve dudaklarım da küçüktür. Bir de aşırı kilolu (167 boy 55 kilo) olmamama rağmen yanaklarim da şiş gibi. Dün arkadaşım gizli gizli yan portre resmimi cektiginden beri üzüldüğüm olay. Kemerli burun karakteristik, ama sana yakışıyoooğğ falan demeyin yemiyorum artık. Bir fotomu atardım da burada ifşa olmak istemiyorum. Ameliyat asla olamam. Çevre baskısı fakirlik falan. Niye benim hokka gibi burnum yok! Annemin de büyük ama şekilli babamı küçük yaşta kaybettiğim için bilmiyorum bile. Bana öpüşme muhabbeti açıldığında senle opüsünce burnumuz çarpar diye dalga geçen tipler tanıdım ben. Yanıma biri oturunca hep rahatsız oldum. Ergenlikte sıraya yanagimi dayayıp yatamadım hiç. O iğrenç burnum görünmesin diye girmedigim şekil yok. Mezuniyet fotografimi çeken serefsiz fotoğrafçı yan yan çekmiş. Zamanında 40 lira verip bastırdı onca resim dolapta çürüdü kimseye göstermiyorum. Bir moral verin bir şey deyin estetiksiz parasız düzelir mi ya. Burnumu mermere vurup kırıp da mı estetik olsam napcam?
Güncellemeler
+1 yıl
Cidden opüsünce burnum çarpar mi ya? Iste böyle tipsiz tipiniz minik dudaklarınız olunca kimseyle opusmemem normal yani
Kemerli burun bir kızda?