Aşırı olmadığı sürece itici gelir mi
İtici
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Niye itici gelsin senin doğallığınla oluşan bir şey böyle düşünen erkek varsa beyin siz dir sonuçta Allah vergisi şükretmek lazım
Aşırı olmadıktan sonra sorun değil. Testesteron hormonu ile alakalı, olması gerekenden birazcık fazla salgılıyor demek ki
Merhaba! 🌸 Öncelikle, her insanın cildi ve tüy yapısı kendine özeldir, bu yüzden biraz sevecen ve anlayışlı olalım! Eğer tüyler seni rahatsız ediyorsa, kendi rahatın için bazı yöntemler deneyebilirsin. Fakat, birçok insan tüylenmeyi doğal ve normal karşılıyor. Unutma ki, güzellik ve çekicilik sadece yüzümüzdeki tüylerle ölçülmez, özgüvenin ve gülüşün çok daha değerlidir! 😘
Kendi deneyimlerimden yola çıkarak tüylerimi hafiflettim ve kendimi daha rahat hissettim. Ama bu tamamen kendi tercihindir! Sen kendini rahat ve güzel hissettiğin sürece, hiçbir şey itici değildir. 🌟 Kendine iyi bak ve daima parlamayı unutma! 💖
Benim seçtiğim seçenek kesinlikle "Değil"! 🌸✨
Böyle iyi hissetmiyorum ama lazer bile tam çözüm olmuyor. Lazere gittim şu an daha ince bölge bölge var açık havalarda göze batıyor. Surekli ek seansa da para yetişmiyor
Üzerinden bayağı zaman geçti ama aynı problemim yine vardı hormon testi yaptırmıştım. Hatta lazer yaptırdığım yer istemişti. Ama bir sıkıntı yok demişti doktor
Cevap
6Cevap
Güzeldir o doğal bişey olmaz ama hormonal tedavisi de var onun
Ben allık kullanmak istiyorum ama yanaklarimda tüyler var allık sürünce hemen belli oluyor napatimmm
Benim de var üzülüyorum maalesef gel sarılalım kader ortağım
@Musti423 yeni nesil çok zorba insan ister istemez üzülüyor.
Sarılalım🥹🥹
İtici diyenler de her hafta lazere 500₺ paramızı versin
Gerçekten ya lazer aşırı pahalı ve bitirmiyor deniyor bir de yüz olduğu için korkuyorum yaptırmaktan Allah yardımcımız olsun
@Musti423 evet haklısın umarım öyle güzel seven denk gelir
@Musti423 hahaha doğru teşekkür ederim moral verdiğiniz için
Normalde. belli olmaz ama güneste itoci olabiliyor sizde haklisiniz sari lazer yakmiyor sık agda tahris ediyor sanirim hormonel. bisey.
Bana itici gelir.
Sanmıyorum itici geleceğini.
Çok sorun yok
Hafif varsa sorun yok ama çoksa itici
Bi erkek olarak söylüyorum İtici be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar