Peki ya sizce kemerli buruna yaklaşımınız nasıl?
Estetik şart!!!
Farklı ve hoş duruyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Peki ya sizce kemerli buruna yaklaşımınız nasıl?
Kimse şunu savunmasın ya berbat. Estetiği kötüleyip duruyosunuz ama gerçekten alanında profesyonel olan doktorlar mükemmel iş yapıyolar. Hani öyle insanlara denk geldim ki suratı çok doğal mesela lafı açılıyo işte şuram estetik dudağım estetik diyo bakıyorum o kadar doğal ve güzel ki. Yani o gördüğünüz facia fotoğraflarla sınırlandırmayın estetiği. Burnu da dudağı da kaşı gözü de harika yapan doktorlar var. Anlayamazsınız bile yani. Herkes aynı falan olmuyo. Harikalar var gerçekten harikalar var...
Yani ülkede ki kadınların çoğu Fatih Üreke benzemiyor mu?
benzeyen var evet ama dediğim gibi gördükleriniz hep facia. sizin bilmedikleriniz var bi de... o kadar güzel yapıyolar ki aslında.
Hanım efendicim şu gerçeği es geçmeyelim cidden çoook güzeller var evet, tabi ki. Ama hepsi birbirine benziyor
işte benzemiyo. onu söylemeye çalışıyorum. benzemiyolar. nasıl makyaj yapınca herkes farklı oluyo. estetikte de aynı şey geçerli. herkesin yüz hattı farklı, yüzüne uygun olan burun şekli farklı, yüzüne yakışacak dudak biçimi farklı. küçük yüz var, büyük yüz var, geniş alın, dar alın, kemikli yanak, geniş yanak. Estetik denen şey her yüze aynı burnu, aynı dudağı ya da aynı çeneyi yapmak değildir. Estetik denen şey kişinin yüzüne uygun olanı profesyonel bir şekilde yapmaktır. Profesyonellere bakman lazım. O zaman benziyo diyebilecek misin acaba.
Aşkım baktım ben. Bilimsel araştırmalar bile bunu söylüyor
hangi bilimsel araştırmalar :D ya bırak kendini savunmak için bilimsel araştırmaları sürme öne ya :D benim söylediklerim de çevreden gördüklerim. Ona bakarsan Kylie Jenner da estetik güzeli, Jennifer Lopez de veya Scarlett Johanssonda da var. Hangisi benziyo hangisine? Komik misiniz abi ya? :D :D hiç de değil valla benim gördüğüm estetikli sıradan insanlar gayet güzel ve hiçbiri de benzemiyodu. söylediğim gibi her yüze uygun olan şeyleri yapınca kimse benzemez.
Al Bismillah 🧠
he bikaç kişi benzedi diye benim dediğimi çürütmüş mü oldun? yahu bu benim fikrim. herkesin fikri farklı olabilir. karşı çıkacağına kabullensene? burada da bu var he. sorudaki kişi ne belirttiyse herkes onu savunmak zorunda. Allahallah ya benim fikrim böyle kardeşim.
ayrıca birbirine benzemek için estetik şart değil ki. Hiç mi duymadın ''insan insana benzer'' lafını?
Evet gerçekten haklısın. Adamlar koskoca araştırma yapmış ama sen haklısın.
valla her yer de araştırma şimdi. hep bi bilgi kirliliği var. :D fikrinize karşı çıkıldığında kabullenmeyi öğrenin. Bilimsel araştırma bile olsa ben güzel olduğunu savunuyorum. Facialar kadar mükemmeller var ve ben bunu savunuyorum bu kadar.
benzemediğini düşünüyorum. benzeyen de olabilir. insan insana benzer çünkü ama güzel mi güzel. umrumda değil o yüzden.
Güzelim! Haklısın diyorum ya bundan ötesi mi var!
Kemerli burun gözüme hoş gelmiyor. Yüzün tüm albenisi gidiyor. Bence aynaya bakan kişi mutlu olmuyorsa estetik yaptırmalı. Estetiksiz olucam mantığını da anlamıyorum. Estetik dediğimiz şey düzeltme zaten.
Peki estetik operasyonun kadın yüzünü tekelleşdirdini düşünmüyor musun? Aynı burun, aynı göz, aynı dudak. Normal mi sizce?
kemer olsun olmasın görsel açıdan yüz bütünlüğü önemli.. ve daha önemlisi burun nefes almaya koklamaya yarayan bir organ.. yani fonksiyonel sorun var mı ona bakman lazım ;)
Evet ama estetik de önemli.
Teşekkürler görüşünüz için
Amin cümlemize
Cevap
10Cevap
Farklı ve hoş duruyor.
Sağlık sorunu olmadığı sürece ameliyata gerek yok bence güzel hoş duruyor Allah vergisi
Yani evet 😁
Bence Böyle Çok Güzelsin Ben Beğeniyorum
Böyle bir Sevgilim Olmasını isterdim inanki ❤❤
Bulursun dert değil
Evet çok buldum ya dürüst insana gelen olmuyor
Her insan doğal olduğunda güzeldir.
Buna bir kıyaslama yapamam.😊
görmeden bir şey söyleyemem. yüzdeki yapılar tamamlayıcı unsur çünkü. bazılarında çok güzel duruyor, birbirini tamamlıyor.
İyi deneme 😬😁
Tabi kendine has duruyo kemer sağlık sorunu olmadığı sürece bir problem değil estetige karşı değilim ama herkes birbirine benziyor yapılan estetiklerde doğal durmuyo bakınca estetik yapılı belli doğal olmak daha iyi kötüde olsa bilmiyorum
Çok yerinde bir yorum
fotodaki gibiyse guzel. yukari kalkik estetikli burunlar cok siradan gelmeye basliyor gozume
Teşekkürler buna katılıyorum
En güzeli doğal güzelliktir.
Tabi değişir😅
yakışana yakışıyor
Görsellik her şey değil 👍
Görsellik her şey değil! 🙅♀️ Fakat çoğu şey💁♀️
Güzel bence
Bencede🙃
Hos duruyo
Çoğuna abartı olmadığı sürece çok yakışıyor
güzell
Tabi ki de 🙃