merhaba üreplazma ve mikoplazma enfeksiyonu yasayan oldu mu? sitede bunla alakalı hic yazi gormedim.
yasayan sorunu atlatanlar yasayan ya da yasamakta olanlar yazabilir mi
yasayan sorunu atlatanlar yasayan ya da yasamakta olanlar yazabilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben yaşamadım ikisi de önemli bir sorun, geçmiş olsun. internette genel olarak bununla ilgili bilgiler var diye biliyorum. Özellikle soru sormak istersen yorumun altına sorarsan belki bir cevap verebilirim
internette herkes farkli bir sey diyor anlamadim. ben doktora gittim 2 tane antibiyotik yazdi yasayan tanidiginiz var mi
Bu en pis bakteri türü olduğu için antibiyotikler çoğunlukla işe yaramaz hatta neredeyse hiç yaramaz bir yerden sonra bakteri mutasyon geçirip bağışıklık kazanıyor ve kullandığın antibiyotik işe yaramaz hale geliyor. Uzun süreli antibiyotik ise senin sağlığın için zararlı. Belli başlı tedavileri var ama hangi doktor ya da hastahane uygular bilmiyorum ne yazık ki
ne gibi tedavileri var
Azitromisin. ben doktor olmadığım için bir doktora sormadan kullanma çünkü durumunu tam olarak bilmiyorum
siz nasil bilgilisiniz bu konu hakkinda
Ben biraz fizik kimya gibi şeylerle uğraşan biriyim böyle şeylere aşinayım biraz da biyolojik bilgim var işte
ben cipro ve flagyl kullaniyorum antibiyotik olarak flagyl metronidazol ciproda florokinolon grubu antibiyotikler ise yaramazlar mi
Sorun ilaçta değil bakteride olduğu için ne desem bilemedim şimdi, doktorun verdiğine göre daha önce pozitif bir sonuç alındığı için olabilir, bir süre kullanmaktan başka şansınız da yok sanırım. Sadece çok uzun süre kullandığını düşündüğün zaman doktora danışıp bırakmanı tavsiye ederim ama tedavideki ilerleyişine göre karar almaya çalış
iyi de azitiromisinde bi antibiyotik grubu
Bu kimyasal bir bileşiktir, birçok ilaç firması bunu yapıyor ya da benzerini, azitro 500mg görmüştüm bir ara,
benim antibiogram testinde azitiromisine direncli cikmis. ama ciproya hassas cikmis
Güzel, dediğim gibi doktorun bu konuda sana daha faydalı bilgi verir. Labaratuvarda test ettilerse buna uygun ilaç yazmışlardır. Rahatsızlığından dolayı çok geçmiş olsun, sağlığına daha çok dikkat etmeye çalış lütfen
kesin etki etmez dediniz antibiyotikler icin
Hiçbir şey kesin değil, bu bakterinin hücre çeperi yok, ilacını hiç aksatma, bu ilaca karşı bağışıklık kazanırsa artık işe yaramayabilir. Böyle bir tür bakteriye karşı tedavini aksatmak sana daha çok zorluk çıkarır
ben ciproyu aksatmadan her gun kullandim flagylda kullaniyorum yarin son gunu pazartesi gibi tekrar test verecegim herhangi bir sorun olur mu
Umarım olmaz, ilaca başladığından bu yana iyileşme var mı
ben testi verirkende belirtim yoktu sarımsı akıntım vardı sadece su an da regl oldugum icin anlamiyorum gecip gecmedigini
Umarım geçmiştir, regl geçince belli eder kendini. Ağrı falan yapıyor mu
idrar yaparken yanma agri vs yok
Iyi bari sevindim, demekki azalma var
ama hic olmamisti zaten
O zaman daha iyi ilerleme olmadan fark edilmiş
sadece sarimsi akintim oluyordu ve cok ara ara igne batma hissi
Hassas bölge olduğu için ve o bölgede çok sinir bulunduğu için çok rahatsız edici hale geliyor diye düşünüyorum, bir artma falan olursa hissedersin zaten. Şu anda devam ediyor mu batma hissi falan
nadir olmakla beraber yine oluyor ama nadir
Tamam, mümkün olduğu kadar kuru ve temiz tutmaya özen göster olur mu
kesin tedavisi olan bir durum degil mi yani bunlar ciktiktan sonra kimseyle bir yakinlasmam olmadi ekstradan ilaclarimida kullandim
Tıpta kesin kelimesi zaten kullanılmaz, her zaman olasılıklar. Sana bulaşmış olması kötü bir durum. Yayılmaması için de olsa bir süre kimse ile bir yakınlaşman olmamasına özen göster. Olur sa da korunmandan olmasın çünkü gördüğün gibi tedavisi çok zor bir sorun
Cevap
5Cevap
doktora sormanız lazım yaşamadım
Üreolazma - Mikroplazma, sitede bunla alakalı yazı görmeniş, göremezsin tabi
Ne olduklarını bilen var mı diye sorsana
siz biliyor musunuz
Bende mikoplazma belirtileri var ama devlet hastanesinde çok üzerinde durmuyorlar Özele gideceğim
belirtileri ne
Akıntı
baska var mi bir belirtisi
Kasık ağrısı
test vermedin mi devlette
Kahvaltısız asla
Hiç duymadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?