Güncellemeler
+1 yıl
Böbregimde de küçük bir kist var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 aydir midem bulanıyor hamile misin diye soranlar olucak hamile felan değilim her bulanti hamilelikten olmuyor. Midem de ciddi bir rahatsızlık olabilir mi bilgisi olan? Bu arada b12 eksikliğim ve tiroidim var bunlar etkiler mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yediğ içtiğine dikkat et bağırsaklarda sorun olabilir
Teşekkürler
Kapakisin...
Kapalisin...
Tavsiyeler var sana ama Buradan yazamıyorum
Tiroid yapabilir. Gastroenteroloji bölümünden randevu al. Erken teşhis hayat kurtarır
Yorumları okumssunuzdur belki ama kısa özet geçeyim dahiliye gittim benden ultrason ve gaita testi istedi sadece. Bende emin olamadım randevu günüme daha var o yüzden burdan da öğrenmek istedim
Burada ihtimaller üzerine konuşabiliriz sadece. Çoğunluk kulaktan dolma bilgiyle gastrit ülser reflü demiş ancak bu rahatsızlıklar sürekli mide bulantısına sebep olmaz. Ağrı ve midede yanma yapar. Sorununun bu hastalıklar olduğunu sanmıyorum. Sorununa çözüm bulamazsan şayet İstanbuldaysan iyi bir doktor önerebilirim çünkü sindirim sistemi ile alakalı hastalıklarda genel olarak doktorlarımız çok yetersiz
Alakasız saçma bir düşünce olcak belki ama kanser belirtisi değildir değil mi sadece mide bulantısı?
Mide yanması bazen yaşıyorum agri olmuyor ama dediğim gibi bulanti surekli var
Mide bulantısı yapacak 100 farklı hastalık sayılabilir. Bunlara bir kaç kanser çeşidi de dahil. Değil diyemem ama düşük ihtimal olduğunu söyleyebilirim. Sindirim sistemi hastalıkları hızlı ilerler. O yüzden hızlı bir şekilde teşhis ve çözüm üretecek bir doktor bulmaya bak
İstanbul da oturmuyorum randevu günümü bekliyorum bakalim yinede yorumlar için çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için.
Rica ederim iyi geceler
Büyük tuvaletin geldiği zaman karnında ağrı ve baskı oluyormu halsizlik yorgunluk vs
Hayir ama özür dileyerek soyluyorum surekli ishal oluyorum
Bendede var ishal bağırsak ve mide şikayetlerinin çok farklı nedenleri var hangisi tam tekmil muayene olmadan anlamak güç
Mide için ultrason yeterli midir
Endoskopi gerekli
Ve kolonoskopi
Mide içinde yoğun asit olduğu için derisi çok kalın yapıdadır o yüzden mr ile görüntü alınamaz
Tamamdır çok teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun
Çeşmeden su içiyorsanız oda yapıyor hazır su içmeniz sağlık açısından çok önemli
Hazir su içiyorum
kullandığın ilaçların prospektüsüne bak bi istersen
Tiroid için ilaç kullanmıyorum Şu an yeni çıktı sorun mide bulantısı 3 aydir var ilac kullanmiyordum o ara
Reflü gastrit ülser gibi mide rahatsızlıkların olabilir karnında şişkinlik sorunu var mı?
Şişkinlik yok doktora gittim ultrason çekti bi sorun çıkmadı ama ulser felan ultrason da çıkar mı o kafamı karıştırıyor
Mesaj kutunu aç ya da dur eklicem mesaj at bugünlük dindireyim ağrını
Ülser ultrasonda çıkmaz endoskopi ile görülür
Terbiyesizliğin lüzumu yok sağlık sorusu sordum cinsel bi soru sormadım öyle bir ihtiyacın varsa yanlış kategoridesin. Biraz saygınız olsun insanların sorunlarına.
istekli olmasan burada işin ne
Burası cinsel bir site mi? Sağlık sorusu sordum.
Azmasan bu saatte burada işin ne soru basit
Sen azmışsın belli ki. Bi p*rno falan aç izle milleti rahat bırak
@Brooklyn88 hadi ordan lan s. oktumun moruğu ne işin var dayım senin burada sg gençlere bırak bu uygulamaları sen git faceden dul avla hadi yallah köyüne pusttttk
Sende yanlış sitedesin insanları rahatsız etme.
Klavye delikanlısı seni. Keşke beynin olsaydı. Yanlış yolda olduğunu anlatırdım. Sende anlardın belki
Doktora git kimse tanı koyamaz
Doktora gittim zaten sadece ultrason ve gaita testi yaptı midede bakteri var mi diye baktı emin olamadım endoskopi istemediği icin
Sonuç ne çıktı?
Çölyak testi yaptırdın mı?
Hayır yaptirmadim ama benim de ondan şüphem var. Randevu günümü bekliyorum bakalım ne gibi sonuç çıkacak
Alt batın ultrasonu istedi sorun çıkmadı organlarda sonuçlarıma bakayim dedim mide ile alakalı bisey yazmiyordu. Ondan kafam karıştı benimde nerden anladı midede sorun olmadığını doktor
Bence de çölyak testi iste özellikle b12 gibi vitaminler eksik ise
Evet haklısın umarım ters giden bisey yoktur. Teşekkür ederim yorum için:)
Rica ederim geçmiş olsun
Muhtemelen ondandir
Hangisinden
Belki birinden belki hepsinden bunu uzman yardımıyla ogrenebilirsin
Teşekkürler