Belim ince ama ayva göbeğim olduğu için eşofman giydim diyelim üstüme oversize tişört eşofman içine verdim ayva göbeğim yüzünden belim çok kalın duruyor yani belim belli olmuyor göbeğim şişmiş büyükmüş gibi duruyor fakat pantolonda fazla öyle değil ama yinede bu yüzden hiç bel belli eden şeyler giyemiyorum utanıyorum benimle aynı durumda olan var mı? zayifim ama bu göbek görünüşü çok bozuyor nasıl gider bu göbek lütfen cevap verinn..
Ayva göbeği sorunu?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Düz karın varken diğerlerine ne gerek var
boş ver ben o göbüşü yerim getirr
Nedir bu erkeklerin göbek sevdası
Bilmem sizin her yeriniz tatlı göbüşünüz de
Her kız aynı değil ki
Genelleme yaptım istisnalar kaideyi bozmaz
Sen eklesene beni
Crop giyemezsin harika 😂😂
crop giyen kızlardan nefret ediyorum zaten crop << benim için ben salaş giyinmeyi seviyorum rahat giyinmek varken üstüme yapışan iğrenç kıyafetleri neden giyeyim ki
Ayva göbek candır
Bence berbattır
Göreceli
Keşke erisede kurtulsam :')
Vallaha inşallah erimez korkuluk gibi kemik torbası kızlar gormekden biktim
Ben öyle değilim ya bazı kızların kilosu 50 felandir ama çöptur ya onların kemikleri iri olduğu için öyle ama ben etten dolayı 50yim kemiklerim normal ockoeksowkakwx
Mükemmel bence 😅
Ya ben 50 kiloya düşmek için diyetteyim 50 üstüne çıkınca kendimi obez gibi hissediyorum mesela benim kankam 50 kilo fakay benden zayıf duruyor çünkü kemikleri ağır ve iri benim kemiklerim ise normal ona göre etli duruyorum
Vallaha daha tatlı 😅🥰
Ben her zaman her daim fit olmak zorundayım gibi hissediyorum ileride koca karı gibi götümü kivirip kilodan kalkamayan biri olmak istemiyorum
Ne alakası var 60 kg geçme yeterli 🙂
Normalde metobolizmam hızlıdır ama nasıl olduysa 2 kilo aldım kendimi kötü hissediyorum dışarıdaki kızları görünce üzülüyorum birde güzel kız gördükçe üzülüyorum benim yüzüme makyajda yakışmaz sanırım bebeksi bir tipim var
Merak etim
Boy ve kilonuz kaç
1.60 51kg
Boy ve kilonuz ideal biraz daha kilo verebilirsiniz
geçen sene 49 kiloydum ve bu göbek yine vardı..
Fast food var mı
ayda 1 veya 2 kez cips yiyorum
Pogaca ekmek seker cikolata tatli vs yapabiliyor gobek
Ne kadar yersem yiyim. kiloda almam aslında ama bu sene nedense aldım fakat ayva göbeğinden çok rahatsızım Bi ara çok takmıştım kafaya 1 ay egzersiz yaptım her gün 20 dakikalık fakat gitmedi
Kiloda ilk alan yer göbek ve en son verilen yerde yine gobek
diyet yapıyorum 6tan sonra yemiyorum çavdar ekmeği tüketiyorum yemekte 6tan sonra sadece su acıkırsam biraz kuru yemiş ile idare ediyorum
Dışarı bakıyorum da bu göbek çoğu kizda var sanırım ama çoğu kız da yokta