Alt kısımdaki yirmilik dişim yarım çıkmış, hiç fark etmemiştim. Dişin yarısı çıkmış ve oldukça derin bir delik oluşmuş. Randevu aldım ama çok korkuyorum. Tamamen çekerler mi? Zaten amalgam dolguyla mahvettiler. ne yaparlar?
Merhaba canım, 20'lik diş Ameliyatı olacaksın, normal dişçi çekemez bunu. Kökte iltihap var ise 1 hafta Antibiyotik kullanacaksın, sonra çene cerrahına gideceksin, bu dişi çene cerrahı çekiyor. Dişin tam çıkamamış, damağı yararak dişini öyle çıkaracak, 30-40 dakikalık bir operasyon geçmiş olsun.
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Merhaba! İyi ki siz gördünüz sorumu. 🙏🏻Daha önce hiç yirmilik dişimden ameliyat olmadım ve çok korkuyorum. İnternette saçma sapan haberler okudum. Bu işlem, yazıp çizdikleri kadar riskli mi gercekten?
Ben bu Ameliyatı iki kere oldum, uyuşturucu iğne etkisinde Anestezi yediğin için hissettiğin şey en fazla baskı ve gıdıklanma olur, onun haricinde korkulacak bir şey yok, sakin ol ve doktorun ne diyorsa onu yap, doktoruna ne kadar yardımcı olursan işlem o kadar çabuk biter, ancak işlemden sonra anestezi bitince bir kaç gün ağrı hissedebilirsin, pipetle çorba içmeye alıştır kendini, bir hafta sonra dikişlerini aldırınca istediğini yersin geçmiş olsun🍂💚
Zor falan değil, ağrı ve acı zaten hissetmiyorsunuz yediğiniz uyuşturucu iğnelerden ağzınızı bile açamazsınız, sadece biraz baskı ve gıdıklanma hissedilebilir, ben bu ameliyatı iki kere oldum, insanları boş yere korkutmayın.