Göz doktoru var mı sorum msü göz çizdirenlerin %50 eleniyor doktorun işine göre degişen bir durum doktor hastanın gözünü lazer ile çizdirip çizdirmedigini nasıl anlıyor msü gene saglik mülkataına girenler ve göz doktorları varsa yardımcı olabilirmi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Üzerinden zaman geçmiş olması gerekiyor 2 yıldı sanırım
O kadar zamanım yok en fazla 1 sene durabilirim kho için yaş siniri 20
Benimki 6 aylıktı max mülakkatta paşalar gibi elendim oradan hatırlıyorum
2 yıl gibi bir şey söyledi ama tam duyamadım anın etkisiyle
Peki nasıl anlıyor doktor makinesi falanmı var
Göz çizdirdiktdn sonra ilerleme vs yaşadınmı çizdirdiginde yaşınız kaçto
Kaçtï
Çizdirirsen eğer kendi doktorun da gösterir baya gözünde leke kıl gibi bir görüntü oluyor
Sağlık geçmişinde de görünüyor baktığında kendisi de görüyor
E nabız geçmişine sadece pisgiyatri bakıyor diye biliyordum
18e girdim çizdirdim hiçbir sorun yaşamıyorum şu an ama önceleri aşırı ışık hassasiyeti vardı göz kaslarımı hareket ettirirken rahatsız oluyordum ağrı yapıyordu
Tabi o günden bu güne teknoloji ilerlemiştir
Benim tek gözümdeydi problem ona rağmen elediler hava kadar sıkı tutuyorlar mı bilmiyorum
Yok mülakata çağırdıklarında 10 kişi alınacaksa 15 kişiye kadar çağırılma ihtimali var ya rakamlar örnekti takılma
İlk muayeneye girdiğin andan itibaren herkes kendi alanında geçmişine bakıyor
Mesela benim hiç ortopedi girişim yoktu çok sıkı bir kontrolden geçtim
Gözümde sıkıntı olduğu için yüzeysel baktı neyim var neyim yok diye
Hho içinmi girmiştiniz mülkata bu arada kusura bakamyın biraz falza soru sordum göz dereecniz kaçtı astigamt vs varmıydı
2.5tu sol gözümün derecesi ancak diğer gözümde hiçbir şey yoktu
Zaten o dönem 2nin üstünde operasyon yapılıyordu altında bir şey yapılmıyordu eğer derecesi yüksek değilse çizdirme
Çizdireceksen de evde yatabileceğin bir dönemde çizdir çünkü biraz sıkıntılı geçiyor süreç
Hava için girmiştim evet
Benimde öyle 2.75 miyop 3 derece falan astigmat var 2 gözde de ayriyetden hava için ortapedi ve göze daha çok bakılıyor diye biliyorum skolyoz derecesi hiç olmaması gerekiyor
Kho dho için sini 5 derece
Hava biraz daha sıkı tutuyor karanın hem puanı daha düşük çünkü alımı daha çok hem de 0.75e kadar göz problemlerine sıkıntı çıkarmadıklarını duymuştum derin olmayan yanık izlerine de avuç içini geçmeyecek büyüklükteyse sorun etmediklerini falan söylüyorlar
İki göze ayrı operasyonu kabul ederler mi bilmiyorum bana 2 yıl geçmesi gerekiyor gibi bir şey dediğini hatırlıyorum elendiğimi anlayıp yıkıldığım için pek algılayamamıştım
Eğer normal hayatta da konforum için yaptıracağım diyorsan çizdir hazırlan belki 4 senede çok şey değişmiştir
Sizin adınıza üzüldüm kho veya dho deneseydiniz bir de
ya da polislik falan
Yks ye girmiştim iyi bir sonuç almıştım tercih yaptım 2 yıl beklemek tekrar hazırlanmak çok zor geldi