Psikiyatristin verdiği bütün ilaçları kullanmak zorunda mıyım?

Ben wellbutrin kullanıyordum doktor başta sadece wellbutrin yazdı düşük dozda ama sonradan mecburen başka psikiyatriste gittim benim gittiğim psikiyatrist başka bir yere gittiği için bana diğer doçent doktor aripa yazdı 5 mg bir de wellbutrinin 300 mg kutusunu yazdı. Wellbutrin kötü etki etmiyor da aripaya hiç başlamadım çünkü yan etkileri fazla yazıyor internette, kullanmaya korkuyorum onu. İnternette ilacın çok uyuttuğu ile ilgili bilgiler var. Çok fazla uyumak istemiyorum ben çünkü üniversitede derslere falan yetişemeyip derslerden kalmak istemiyorum şu an iyi bir uyku düzenim var. Ve doktor wellbutrini bulamayız diye concerta da yazmıştı anladığım kadarıyla. Çünkü concerta ile wellbutrini bir arada almam mümkün değil ve zaten iki ilacın da kullanım amacı aynıymış. Ben sadece wellbutrine güvendiğim için ve sadece wellbutrin kullandığım için ondan devam edeceğim. Doktora da söylerim sadece wellbutrin kullandığımı. Sonuçta bir ilacı yarıda kesmeyeceğim için olumsuz etki olmaz. Kalbim falan da hassas benim çarpıntı olabiliyor bende arada o yüzden aripadan korktum biraz.

Psikiyatristin verdiği bütün ilaçları kullanmak zorunda mıyım?