@karpuzlusekerrr Özelden sana ne yazdım kotu bır sey mı dedım takıntılı manyak kendını nasıl one cıkarıyorsun, burada bır dertle ılgılenıyoruz artık pesımı bırak gozunu seveyım kız ıcınden sey dıyor bu kız ne dıyor benım ne dertlerım var
@karpuzlusekerrr ya bir sus artık lezbiyen olduğunu da bu kadar belli etme her türlü kıza yazmışsın profile bakıyorsun göğüslerini atmışsın herkes seninle yatmak için yazar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
normal kullan
Merak etme canavar gibi olacaksın
Ben ayıkende öyleyim kanzi
ilaç kullanmaya niye çekiniyorsun anlamadım
İlkez böyle bir şey oldu
Hiç böyle bir şey diyen olmadı
nasıl yani kullandığın ilaç ne
Bana anlatabılırsın ne sıkıntın var kı
Utanganç içine kapanık biri ondan
kım
Ben
Kral düşüyor mu boyle
@karpuzlusekerrr Yok merak ettım soruyorum karpuzlu seker sende ıstersen yardım edebılırsın oturup kınuşalım yardımcı olalım arkadasımıza
Ya sabirfjfbkdmx
Ne problemın var tam olarak pekı
@karpuzlusekerrr Ablacım ne boş yaptın ya kız burada dertlı bır konuya degınıyor ne boş yaptın. Ya yardımcı ola ya da boş yapma taktın bana
Bende gectım o surecten bılıyorum kolay bır surec degıl sende yaşayınca anlarsın
Özelden bana yavsama o zaman abla diyor bide özelde ağzının suyunu akitiyosun ama amca
@karpuzlusekerrr Özelden sana ne yazdım kotu bır sey mı dedım takıntılı manyak kendını nasıl one cıkarıyorsun, burada bır dertle ılgılenıyoruz artık pesımı bırak gozunu seveyım kız ıcınden sey dıyor bu kız ne dıyor benım ne dertlerım var
@karpuzlusekerrr Özelden cevap vermedım dıye demedıgı kufur kalmadı senı sıkayet edeyım gor sen ne manyak kızlar var saka gıbı aq
Kızı rahata etme
Engelledim zaten askm boş ver özelden bana kendisi yazıp duruyodu zaten yavsagin teki
@karpuzlusekerrr ya bir sus artık lezbiyen olduğunu da bu kadar belli etme her türlü kıza yazmışsın profile bakıyorsun göğüslerini atmışsın herkes seninle yatmak için yazar
Ne diyon gizli kullanıcı ne dedi ki kız
normal
Kullan
Normal yan etkileri çok olurr
Ben içmem İlkez böyle bir şey dedi doktor
Keşke yazdırmasaydın
Yazdırmadım konuştum bana ilaç kullan dedi
Kullan
Helal bozdun sonunda
Sjsjjsjs
Kullanma nedenini düşün bence
İçime kapanık oldum in ilaç iç dedi saçama kendimizde o hissi aşa bilir ilaç ne gerek var
Bence de kullanma sana iyi gelen şeye yönünü çevir içine atma
Kullanma at gitsin