Düşünceleriniz yüzünden uykuya dalamıyorsanız beyninizin arka tarafını düşünün, 5 dk sonra uykunuz gelecek.
Hadi sizde kaliteli uyku çekmek için bana bir tavsiyede bulunun 🥰
Düşünceleriniz yüzünden uykuya dalamıyorsanız beyninizin arka tarafını düşünün, 5 dk sonra uykunuz gelecek.
Hadi sizde kaliteli uyku çekmek için bana bir tavsiyede bulunun 🥰
Yalnız düşününce uyuyamıyoruz zaten😊 Ben onu düşünsem uyuyamazdim yine (uyku ile sorunum yok) Ben sana öneri vereyim gözünü kapat hiçbir şey düşünme bırak bedenini. Ama son düşüncen bedenin olmasin (uyku felci geçirme garantili)
Uyku felci en son isteyeceğim şey
Ben asmr videoları izliyorum. Anksiyeteye de çok iyi geliyor. Günlük stresimi ve sinirimi de alıyor. Bir de uyumadan önce olumlamalar ve meditasyonlar yaparım. Tıpkı asmr gibi hem hemen uykumu getiriyor hem de rahatlıyorum
Çok güzel bunu bizimle paylaştığın için teşekkürler ❤️
Asmr için hem Türkçe hem İngilizce izliyorum Türkçe asmr : Mehtap Ziyagil, Selen Asmr, Asmr Tabuhan Türkçe , eda Fox Türkçe , Asmr secrets , Dilşad Asmr, Akasi asmr
Olumlamalar içinde Tuncay Yeşilpınar ve Mistik yolu seyrediyorum
Öncelikle yatak ve yastık, ben ortopedik yatak ve visco yastık kullanıyorum.
YORGUN olursam meletolin içiyorum.
Çok soğuk olsa dahi aşırı kalin giymiyorum.
Uyku için tavsiyem bunlar.
Teşekkür ederim 😇 çok güzel bilgiler bunlar
Uyku sorunu yaşayan biri olarak dibine kadar araştırdım, sizede keyifli uykular olsun
Çok teşekkür ederim
Cevap
9Cevap
Benim uyku düzenim mükemmel, akşam 11-12 gibi uyuyakalırım, sabah 5-6 gibi uyanırım.
Maşallah
Benim uyku sorunum pek olmuyor. Ancak derin uyku konusunda sıkıntılıyım. Uyku verilerime baktığımda serin uyku 1 saati bulmuyor maalesef
Ülkenin %70inde bunu kullanabilecek beyin olmadığı hissi, çık içimden
Uyku psikologu mu oldun kı gbgbfg
Yoo
O yetenek var sende
Üni sınavın ne oldu
Olmadı yerleşemedim
Üzüldüm
Beynimizin arka tarafı derken
Bende bir videoda denk geldim öyle yapa yapa erken uyuyorum şu an uyanık olduğuma bakma beşik sallıyorum
Beynimizin arka tarafını düşünmeyi anlamadım aslında
Tamam orayı düşüneceksin sadece düşünmeyi engelliyor
Odayı havalandır
Açık pencereli odada yatarım
dert sıkıntı varsa uyuyamazsin
Doğru
düzensizce
Güzel bir orgazm ve sonrasında uyuyakalmak 😉😊
Ayran iç
Gece gece gaz yapar
Osur geçer
Iyyyyy